> Voliotaki: Σύσκεψη για την επιτήρηση των συνόρων...

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Σύσκεψη για την επιτήρηση των συνόρων...

Μέλος της Frontex
και τη Frontex...

Ευρεία σύσκεψη για την επιτήρηση των θαλασσίων και των χερσαίων συνόρων της Ελλάδας και τη συνδρομή που παρέχει η Frontex θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Ναυτιλίας την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, στις 10 το πρωί.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με την ευκαιρία της προγραμματισμένης επίσκεψης του εκτελεστικού διευθυντή της Frontex Fabrice Leggeri, στην Ελλάδα, ο οποίος θα συνοδεύεται από τετραμελή αντιπροσωπεία ανωτάτων στελεχών της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής – Ακτοφυλακής.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι υπουργοί Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης. Μετά τη σύσκεψη θα γίνουν δηλώσεις.

Σημειώνεται ότι η Frontex (Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή), αποτελεί πλέον την αρμόδια Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαχείριση της συνεργασίας σε θέματα επιτήρησης - φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε...

efsyn.gr