> Voliotaki: «Αρρωσταίνουν» στη ΝΔ με τα εργασιακά δικαιώματα - Βουλευτής υπόσχεται κατάργηση της αργίας της Πρωτομαγιάς

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

«Αρρωσταίνουν» στη ΝΔ με τα εργασιακά δικαιώματα - Βουλευτής υπόσχεται κατάργηση της αργίας της Πρωτομαγιάς

Την αλλεργία τους στα εργατικά ζητήματα αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία οι βουλευτές της ΝΔ. Χθες ήταν από εκείνους που δεν ψήφισαν την τροπολογία της υπουργού Εργασίας για τη θέσπιση της Πρωτομαγιάς ως αργίας και σήμερα επανέρχονται για να μας ξεκαθαρίσουν ότι όταν έρθουν στα πράγματα θα την καταργήσουν.

Δεν γνωρίζουμε βεβαίως αν αυτή η θέση, την οποία εξέφρασε ο νεαρός βουλευτής Ρεθύμνου του κόμματος Γιάννης Κεφαλογιάννης, απηχεί τις απόψεις και της ηγεσίας του κόμματος, δεν θα μας έκανε όμως εντύπωση αν πράγματι συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Για την ιστορία πάντως ο κ. Κεφαλογιάννης έγραψε απαντώντας σε tweet του Γιώργου Βουλγαράκη ο οποίος ειρωνευόταν την απόφαση της κυβέρνησης: «Αυτοί καλά κάνουν, αυτή είναι η ιδεολογία τους.

Το λάθος θα είναι δικό μας αν δεν καταργήσουμε το νόμο όταν γίνουμε κυβέρνηση». Ο Γιώργος Βουλγαράκης είχε γράψει νωρίτερα: «Με νόμο η 1η Μαΐου επίσημη αργία! Μήπως να ψηφιστεί ότι και 2η Μαΐου πρέπει να γίνει ημιαργία για λόγους προσαρμογής;».

Εκτός των άλλων, πρόκειται για τον ορισμό της φθηνής αντιπολίτευσης…