> Voliotaki: 17 ΑΠΙΘΑΝΕΣ στιγμές απ' το Facebook της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ...

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

17 ΑΠΙΘΑΝΕΣ στιγμές απ' το Facebook της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ...

Την απομάκρυνση της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας της ΝΔ αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - μία κίνηση που σημειώνεται μετά την κριτική που άσκησε η βουλευτής στον Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας να παραιτηθεί από την αντιπροεδρία, μέχρι να τελειώσει η εξεταστική για την Υγεία.

Ο Μητσοτάκης αντικατέστησε την Παπακώστα στον τομέα Υγείας της ΝΔ μετά τις βολές κατά Γεωργιάδη 18.4.2017 

Ο Μητσοτάκης αντικατέστησε την Παπακώστα στον τομέα Υγείας της ΝΔ μετά τις βολές κατά Γεωργιάδη Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, η Παπακώστα αντικαθίσταται από τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα. 

Επίσης η ΝΔ ανακοίνωσε ότι στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία θα συμμετάσχουν οι εξής βουλευτές του κόμματος: Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος. 

Ενδιαφέρον (για μένα) έχει και το ότι η κα Παπακώστα είχε ορθώς κριτικάρει μέσω Facebook τον αντιπρόεδρο του κόμματός της, αλλά δεν έμοιαζε να καίγεται και πολύ ιντερνετικά που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει εξεταστική για την περίοδο που αρχίζει πολύ βολικά με το που ο Κουρουμπλής (ως Πασόκ τότε) έφυγε απ' το υπουργείο Υγείας και τελειώνει με το που ο Κουρουμπλής ξαναπήγε στο υπουργείο Υγείας... 











Άρης Δημοκίδης