> Voliotaki: Ο ακροδεξιός τηλεβόας της ΝΔ στέλνει αντικομμουνιστικούς χαιρετισμούς από τη Νέα Υόρκη

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ο ακροδεξιός τηλεβόας της ΝΔ στέλνει αντικομμουνιστικούς χαιρετισμούς από τη Νέα Υόρκη

Αντικομμουνιστικούς χαιρετισμούς στέλνει μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη Νέα Υόρκη, ορμώμενος από τα εγκαίνια του ειδικού χώρου μόνιμης έκθεσης στη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη.

Ο εξαγώγιμος ακροδεξιός τηλεβόας, που απ' ό,τι φαίνεται η μισαλλοδοξία και η αντικομμουνιστική ρητορική του δεν μπορούν να περιοριστούν εντός ελληνικών συνόρων,
εντόπισε πινακίδες που απαριθμούν νεκρούς του σοβιετικού καθεστώτος ανά τον κόσμο και τις ανάρτησε στο προφίλ του.

«Όσο εμείς κάνουμε Μουσεία Μπελογιάννη στη Νέα Υόρκη έχουν τέτοιες αφίσες ακόμη και στο Κέντρο της πόλεως...» έγραψε αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πόσταρε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Μακάρι, ο αντικομμουνιστής Γεωργιάδης να βρει κάποτε το σθένος να προβεί σε ανάλογη ανάρτηση για τα δισεκατομμύρια νεκρών από συντηρητικά, νεοφιλελεύθερα και ακροδεξιά καθεστώτα.

Λόγου χάρη, για τη συμβολή της Δύσης στην εξαθλίωση και στην ανέχεια μίας ολόκληρης ηπείρου, η οποία -κατά το κοινώς λεγόμενο- αποτελεί τον «τρίτο κόσμο», ή για την κατάλυση της δημοκρατίας και την απροκάλυπτη αρωγή σειράς πραξικοπημάτων σε χώρες της Λατινικής Αμερικής -μιας και ανάρτησε σχετική φωτογραφία, με κυριότερο παράδειγμα τη Χούντα του Πινοσέτ και τα περίπου 10.000 θύματα που σκόρπισε στη Χιλή.

Όχι, βέβαια, με σκοπό τη σύγκριση, αλλά για να προάγει τον... πολιτικό πολιτισμό που τον χαρακτηρίζει και το πασιφιστικό του πνεύμα, μιας και η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας αντιλαμβάνεται αυτές τις αναρτήσεις του ως απόπειρα ανάδυσης εμφυλιοπολεμικών ενστίκτων.