> Voliotaki: ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Π1-Κ1 & Π2-Κ2 ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Π1-Κ1 & Π2-Κ2 ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Με απόλυτη επιτυχία, ο Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ, πραγματοποίησε στις 18 και 19 ΜΑΡΤΙΟΥ τους Πανελεινίους Αγώνες Παίδων Κορασίδων U16 / U14 .


Ο αγώνας διοργανώθηκε στην πίστα Πανόραμα και όλοι ήταν ενθουσιασμένοι από τις υψηλές προδιαγραφές και αγωνιστικές δυνατότητες του χιονοδρομικού στίβου. Διεξήχθη ένας άψογος οργανωτικά και αθλητικά αγώνας.

Το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο,το βουνό των κενταύρων που βλέπει δυο θάλασσες τον Παγασητικό κόλπο και το Αιγαίο πέλαγος ένα τοπίο μοναδικό που μπορεί συναντήσει κάποιος.

Στους αγώνες συμμετείχαν 130 αθλητές από 20 σωματεία της χώρας.

Το Σάββατο 18/3 διοργανώθηκε το αγώνισμα της Γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης δύο διαδρομών για την κατηγορία Π2/Κ2 και μιας διαδρομής για την κατηγορία Π1/Κ1.

Διεξήχθη ένας υποδειγματικός αγώνας που θα μείνει αξέχαστος στα στελέχη και στους αθλητές που συμμετείχαν.

Την Κυριακή 19/3 διοργανώθηκε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης με δύο διαδρομές για όλες τις κατηγορίες. Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες λόγου υψηλών θερμοκρασιών που υπήρχαν

Τα στελέχη του Ε.Ο.Σ Βόλου δεσμευτήκαν ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν,ώστε ο στίβος να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Το Δ.Σ.του Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους, τα μέλη την Ελληνική Ομοσπονδια Χιονοδρομιας και τα στελέχη του συλλόγου που στήριξαν τον αγώνα με κάθε τρόπο, με πραγματική αυταπάρνηση.

Τον Πρόεδρο και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την συμπαράσταση και την συμβολή του στην πραγματοποίηση ενός πολύ δύσκολου αγώνα το HOTEL TASIA (Κο ΚΟΚΚΙΝΗ) που παραχώρησε την αίθουσα για την σύσκεψη των αρχηγών και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΓΑΛΑΝΟΣ Α.Ε Κατασκευή Δομικών Μηχανημάτων την εταιρία Αναψυκτικών ΕΨΑ εμφιάλωσης αναψυκτικών και ΑΓΙΩΤΗ Α. Εταιρία Γραφικών Τεχνών για την ευγενική χορηγία.

Σας περιμένουμε την επόμενη Κυριακή 26-3-17 να γιορτάσουμε όλοι μαζί την καθιερωμένη μας γιορτή στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου θα γίνει βράβευση των φυτωρίων.

ΠΗΓΗ