> Voliotaki: Χ.Κ.Π. vs ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Χ.Κ.Π. vs ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1

Μαλαμουσης Αντωνης

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε ολους..
Όσο και να προσπαθώ να συγκρατηθω κάθε χρόνο τα γεγονότα με κάνουν να τρελαίνομαι κυριολεκτικά μ αυτό που συμβαίνει με τον εν λόγω δρόμο..
Κάτοικοι των γύρω χωριών μάχονται με την πρώτη νιφαδα χιονιού την διάνοιξη του δρόμου διαμαρτυρόμενοι και έτοιμοι να φτάσουν μέχρι τον εισαγγελέα μαζεύοντας υπογραφές και κανωντας λόγο για παρανομο κλεισιμο του δρομου επιθυμωντας αντι αυτου να κλεισει το χιονοδρομικο..

Σαν πολίτης λοιπόν κ εγώ, όπως όλοι, και επαγγελματίας οδηγός θα κάνω μια ρητορική συνηθισμένη ερωτηση: Ρε πάτε καλα;; το καλοκαιρι που ειστε;; Γιατί δεν φτάνετε μέχρι τον εισαγγελέα με υπογραφές ζητώντας να γίνει η παράκαμψη κ να τελειώσει επιτέλους αυτό το εργο;; Γιατί το θυμάστε μόνο τον χειμωνα;; οεο;;
Θέλετε να κλεισει δηλαδή το Χιονοδρομικο που μαγνητίζει κόσμο από όλη την Ελλάδα κ όχι μόνο κ σε τέτοια εποχή που όλοι οι επαγγελματίες περιμένουν να δουλέψουν ;; Ήμαρτον κύριοι λίγη αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο δεν βλάπτει..
Με βάση τα δεδομένα της εποχής κανονικά δεν θα πρεπε να δουλεύει γιατί στο φινάλε κάθε χρόνο μπαίνει μέσα λόγω έλλειψης χιονιού αλλα η ικανότητα του Προέδρου κ του προσωπικού προσφέρει έστω έσοδα στην περιοχή μας.. Δηλαδή δεν θέλουμε τουρισμο;; Μας έχει μείνει κάτι άλλο κ δεν το ξερω;; Ξανά ήμαρτον..
Από την άλλη η έλλειψη σηματοδότησης είναι εμφανής και το είδαμε με τον συνάδελφο οδηγό που έφτασε στους αναβατηρες κ γύρισε πίσω, από Κισσό μέχρι προχτές δεν υπήρχε τίποτα..
Και κάτι τελευταίο όσον αφορά τα χεράκια που σαμποτάρουν την λειτουργία του, γίνονταν πάντα αλλα να ξέρετε πως ΠΆΝΤΑ θα βρίσκεται η άκρη κ θα λειτουργεί είτε θέλετε είτε όχι..

Με χιονοδρομικους χαιρετισμούς

Μαλαμουσης Αντωνης