> Voliotaki: ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ… ΦΑΡΑΤΖ! Κάνει ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ τη Μέρκελ!!!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ… ΦΑΡΑΤΖ! Κάνει ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ τη Μέρκελ!!!

Η ψηφοθηρική μεταστροφή της Μέρκελ για το μεταναστευτικό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Νάιτζελ Φάρατζ που κυριολεκτικά γελοιοποιεί την Γερμανίδα Καγκελάριο.
Ο πρώην ηγέτης του UKIP δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό του για τη Μέρκελ, μετά την ανακοίνωσή της σε ομιλία ότι θα προσπαθήσει να απαγορεύσει τη μπούρκα «όπου είναι δυνατόν».
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΗΠΑ ο 52χρονος χαρακτηρίζει τη Μέρκελ ως «απεχθή», ενώ για άλλη μια φορά καταδικάζει την απόφασή της να επιτρέψει σχεδόν ένα εκατομμύριο μετανάστες να εισέλθουν στη Γερμανία το περασμένο έτος.
«Αυτό που θεωρώ απολύτως απεχθές είναι επαγγελματίες πολιτικοί καριέρας όπως η Μέρκελ να παίρνουν τραγικές αποφάσεις. Ήταν η χειρότερη απόφαση εξωτερικής πολιτικής από κάθε κάθε ηγέτη στον δυτικό κόσμο από το 1945», σχολίασε.
Και συμπλήρωσε: «Είδαμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι, και από πού έρχεται, χωρίς έλεγχο, είναι λογικό ότι όλοι αυτοί μπορούν να έρθουν σε απεριόριστο αριθμό. Ας μην ξεχνάμε τι συνέβη στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του περασμένου έτους. 
Αν οι ακροατές δεν γνωρίζουν αυτή την ιστορία τότε ας προσέξουν τι θα ακούσουν, γιατί είναι αρκετά σοκαριστικό. Είδαμε μία μαζική ανοιχτή σεξουαλική επίθεση σε εκατοντάδες γυναίκες σε δημόσιο χώρο έξω από ένα γερμανικό σιδηροδρομικό σταθμό. Που προκαλείται άμεσα από τις ενέργειες της κυρίας Μέρκελ.»
«Τώρα, αυτή επειδή θέλει να επανεκλεγεί προσποιείται και παίζει τη σκληρή κυρία και λέει ότι πρέπει να απαγορευθεί η μπούρκα. Αυτό είναι λίγο σαν να κλείνεις την πόρτα όταν το άλογο έχει κλαπεί (σ.σ εννοώντας ότι είναι ήδη πολύ αργά)».