> Voliotaki: Σχόλιο για την αντίδραση των Γερμανών στις εξαγγελίες του Τσίπρα.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Σχόλιο για την αντίδραση των Γερμανών στις εξαγγελίες του Τσίπρα.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Το θράσος  όμως των Γερμαναράδων, δεν έχει όρια!
Λένε: «Αντί να κάνει οικονομία, εξαγγέλλει τη πρόσληψη 5000 νέων γιατρών, νοσοκόμων και άλλου προσωπικού για τα κρατικά νοσοκομεία, 13ο μισθό για χαμηλοσυνταξιούχους ύψους 617 εκ. ευρώ και πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, μια καθαρή παραβίαση των συμφωνηθέντων στο τρίτο πρόγραμμα βοήθειας».



Να τους πείτε ξεκάθαρα, να πάνε να γ@μ@θούν)
Αν είναι η κάθε απόφαση που μας αφορά να περνάει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από τη δική τους έγκριση, τότε γιατί έχουμε κυβέρνηση και βουλευτές; Να τους καταργήσουμε όλους και να μ,ας κυβερνάει η Μέρκελ και ο σκατόψυχος σακάτης απ' ευθείας, σαν μια ακόμα επαρχία της Γερμανίας!
Όχι ρε κερατά Γερμαναρά, δε θα κελισουμε όλα τα νοσοκομεία, όπως θα σε βόλευε, δε θα αφήσουμε τον κόσμο να πεθάνει, τους γέρους χωρίς φάρμακα, τα παιδάκια χωρίς ένα παιχνιδάκι χριστουγεννιάτικα και τους φουκαράδες τους νησιώτες που έχουν πάθει την πλάκα τους με τους λαθρομετανάστες δεν θα τους πιούμε το ζουμί, δε θα τους "ξεπατώσουμε" από προσώπου γης!
Κι όλα αυτά για να μπορούμε να πληρώνουμε στο ακέραιο και στην ώρα μας τα κερατιάτικα και τις δόσεις που μας χρεώσατε εσείς και όσοι εθνοπροδότες μας κυβέρνησαν ως τώρα.
Και μη νομίσετε πως θέλω να ευλογήσω τον Τσίπρα λέγοντας όλα αυτά, γιατί κι αυτός του ίδιου συναφιού δείχνει να είναι, παρόλο που αλλιώς τον περιμέναμε.
Αλλά το να βγαίνει ο Γερμαναράς και να λέει όσα είπαν οι γερμανικές φυλλάδες σήμερα, ξεπερνάει κάθε όριο υπομονής και ανοχής! Αι στο διάολο χριστουγεννιάτικα λοιπόν Γερμαναράδες, γιατί πολλά μας τα είπατε. Έλεος πια!
Τελικά...ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;