> Voliotaki: Η προφητική ατάκα από τις «Τρεις Χάριτες» για τον Βύρωνα Πολύδωρα (video)

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Η προφητική ατάκα από τις «Τρεις Χάριτες» για τον Βύρωνα Πολύδωρα (video)

Μπορεί στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν είχαμε κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν απασχολημένος με τις καταλήψεις και η ιδιωτική τηλεόραση βρισκόταν ακόμα στα σπάργανα, να μην μας περνούσε καν από το μυαλό ότι κάποτε θα ξεσηκωνόταν θύελλα στο άκουσμα του ονόματος του Βύρωνα Πολύδωρα για πρόεδρο του ΕΣΡ, 

ωστόσο στην κλασική πλέον κωμική τηλεοπτική σειρά «Τρεις Χάριτες» είχαν από τότε χρησιμοποιήσει το όνομά του για να σπάσουν μεγάλη… πλάκα.

Σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, όταν η «Όλγα Χαρίτου» κατά κόσμον Άννα Παναγιωτοπούλου ως Ελληνίδα μάνα επιχειρεί να μάθει τα πάντα για την κόρη της Άννα Κουρή και τον σύντροφό της Βλαδίμηρο Κυριακίδη, κάνει το αδιανόητο: να βάλει κοριό στο διαμέρισμά τους.

Για εκδίκηση, όταν η κόρη της αντιλαμβάνεται τον κοριό, τοποθετεί κι εκείνη στο διαμέρισμα της μητέρας της έναν άλλο κοριό και με τη βοήθεια του συντρόφου της πλέκουν μια φανταστική ιστορία.

Οι δυο τους είναι μέλη μιας επαναστατικής οργάνωσης και πως «αρχηγός» τους ζήτησε να απαγάγουν έναν υπουργό, τον Βύρωνα Πολύδωρα.

Το στιγμιότυπο είναι απλά απολαυστικό.


ΠΗΓΗ