> Voliotaki: Γνωστοί δημοσιογράφοι στο νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη [video]

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Γνωστοί δημοσιογράφοι στο νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη [video]

Ενώ κάποιοι περιμένουν τα αποτελέσματα του ελέγχου του πόθεν έσχες του Ιβάν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει ήδη οργανώσει στο μυαλό του το καθημερινό πρόγραμμα του νέου του καναλιού. 
Εκπλήξεις, νέα πρόσωπα, αλλά και δοκιμασμένες συνταγές σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής τηλεόρασης.
Φαντασιώνεται ο Βαγγέλης Χαντζής (προσοχή το κείμενο περιέχει τοποθέτηση ελεεινών λογοπαιγνίων)
06:00-08:00 πμ Καλημέρα μπουγατσίτσα
Δίωρη καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να σερβίρει το πρωινό σας κακάο με μπουγάτσα με κρέμα ανάμεσα σε πολιτικά σχόλια, τραγούδια του και τις πάντα ευρηματικές μεταμφιέσεις του.
08:00-10:00 πμ Τα Χόμπιτ του Θερμαϊκού
Πρωινό μαγκαζίνο με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και τον Αντελίνο Βιερίνια να συζητούν θέματα της επικαιρότητας με δόσεις χιούμορ και ζωντανές συνδέσεις με κουλουράδες που ζούνε και εμπορεύονται κουλούρια στην Αθήνα.
10:00-13:00 Είμαστε στον αμπαλαέρα
Τρίωρο πρωινάδικο με ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της τηλεόρασης Θοδωρή Ζαγοράκη και Ιωάννα Λίλη. Στην παρέα τους ένα εκλεκτό πάνελ δημοσιογράφων και σελέμπριτι με προεξέχοντες τον Νίκο Τζατζαρά και την Ιωάννα Κουταλίδου. Η πάντα καυστική γλώσσα του Θοδωρή θα σχολιάζει την εγχώρια σόουμπιζ στα αγγλικά, ενώ η απαστράπτουσα Ιωάννα Λίλη θα αναλύει τις πολιτικές και τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.
13:00-13:30 μμ ΠΑΟΚαι μισή
Ο Γιώργος Μήνος σε έναν χορταστικό μονοκάμερο μονόλογο διάρκειας 30’ προσπαθεί κάθε μέρα να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ σε αναφορές στον ΠΑΟΚ και τις εμπειρίες του ως νεόνυμφος στην νεόνυμφη του Θερμαϊκού.
13:30-15:30 μμ Τα τριγωνέα του πάνω ρέματος
Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με κεντρική παρουσιάστρια την Άννα Κορακάκη να βρίσκει… στόχο στην ενημέρωση αργά, πολύ αργά, υπομονή να έχετε. Γι’ αυτό θα διαρκεί μιάμιση ώρα, για 3-4 ειδήσεις.
15:30-17:30 μμ Κόλκα Πορτοκάλι
Kλασικό μεσημεριανάδικο με κέφι, μπρίο, κουσκουσάρικη διάθεση, fashion police, ξεσηκωτική μουσική, βότκα με αμίτα μόσιον θετική ενέργεια, μεταγραφικό ρεπορτάζ μέσα από τα μάτια του Σταύρου Κόλκα. Στην παρέα του η Άννα Πρέλεβιτς και ο Μπάνε για να την προσέχει. Ω Μπανε, Μπάνε, ω Μπάνε Μπάνε.
17:30-18:00 μμ Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική και στη ρωσική
Παρουσιάζει η Όλγα Τρέμη (τη νοηματική, τρέμει αφου) και ο Ιάκωβος Τσακαλίδης (στη ρωσική)
18:00-19:00 μμ Πουτιν-γκα λίμπρε
Εκπομπή μαγειρικής και αποκαλύψεων με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο. Πώς θα φτιάξετε τσουρέκια χωρίς να σας μας τα κάνετε τσουρέκια; Γιατί και πώς ζούνε ανάμεσά μας οι βίγκανς; Τσιγεροσαρμαδάκια γεμιστά με ρώσικη αρκούδα. Τι τρώνε στον Σείριο; Το Μπέβατρωνε, το μυστικό όπλο της ομάδας Έψιλον σου ψήνει το ψάρι σταφύλι.
19:00 -19:01 μμ Οδηγέ, με ανοίγετε από πίσω;
Μονόλεπτη εκπομπή με ειδήσεις για το μετρό Θεσσαλονίκης και τα αστικά λεωφορεία της πόλης. Παρουσιάζει 10’’ο Γιώργος Τουρσουνίδης. Το υπόλοιπο είναι το σήμα αρχής.
19:00-19:30 μμ Τούμπα-Λίν(ο)
Ο γνωστός κοσμικός Τρέγιας σε μια εκπομπή για το τζετ σετ και το σαβουάρ βίβρ των οπαδών της Τούμπας. Τι δε θα φορεθεί φέτος στο γήπεδο, αφού όλοι γυμνοί θα χορεύουν; Με μαντήλια ποιου οίκου μόδα μπορούμε να στολίζουμε τις μαλαματίνες πριν τις πετάξουμε; Γιατί δεν κάνουμε «χέρια» αν δεν τα έχουμε πλύνει πρώτα;
19:30-20:30 μμ The ΚαρντάσΙβαν
Ωριαίο καθημερινό ριάλιτι για τη ζωή του Ιβάν Σαββίδη. Μία κάμερα ακολουθεί παντού τον ισχυρό άντρα του καναλιού στην καθημερινή του ζωή. Στο γήπεδο της Τούμπας, στους εξωραϊστικούς συλλόγους των Ποντίων, στο Άγιο Όρος, στο σπίτι, στον κουρέα, στις βόλτες στην παραλία, στον υπερσιβηρικό. Παρουσιαστής ο Δήμος Βερύκιος.
20:30-22:00 μμ Μπαμπούσκασε τώρα
To κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα βγαίνει με μορφή ανυπόγραφου blog. Ο λαός του ΠΑΟΚ στέλνει ειδήσεις με facebook status, με hashtag στο twitter, με σνάπτσατ, με ό,τι βρίσκει πρόχειρο. Από το στούντιο συντονίζουν ο Γιώργος Κούδας και ο Εικοσιδιός.
22:00-00:00 μμ ΠΑΟΚ tv
Αγώνες από το αρχείο του ΠΑΟΚ. Προλογίζει ο Τζό Νάγκμπε. Επιλογίζει ο Μαύρος με την καντίνα.
00:00-00:30 πμ Σουβλάκι-σαν ντουί
Πού θα πάς να φας στην πόλη, πού θα πας να πιεις, πού θα συνεχίσεις μετά το φαΐ, τι θα φας μετά το φαΐ. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και δεν σταματά να τρώει ποτέ.
00:30-01:00 πμ Chess να!
Μαθήματα, τεχνικές, ιστορικοί αγώνες σκακιού από παλιούς Ρώσους γκραντ μέτρ. Στην αφήγηση ο Λευκός Πύργος
01:00-03:00 πμ Γκεράσει Πουτάκι;
H ερωτική ζώνη του καναλιού. Αισθησιακές ταινίες του Μαρκ Ντορσέλ της σειράς Russian Institute. Γ@μ@ει και δέρνει στην παρουσίαση ο Πάμπλο Γκαρσία.
03:00-04:00 πμ Ντεμέκ Telemarketing
Από έξυπνες φραπεδιέρες μέχρι μπουγατζοκόφτες με ιαπωνικό ατσάλι. Από κόλατζεν και υαλουρονικό μέχρι όζον. Παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
04:00-05:00 πμ Αρχονταρίκι ρίκι
Θρησκευτική εκπομπή με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Καλεσμένοι πρώην ή νυν φυλακισμένοι πολιτικοί της πόλης (Άκης Τσοχατζόπουλος, Βασίλης Παπαγεωργίου κα) μιλούν για το πώς βρήκαν τον Χριστό στα υγρά κελιά τους.
05:00-06:00 πμ Παιδική (Άμυνα) Ζώνης
Μόνο ασπρόμαυρα μίκι μάο, το ιστορικό «Nu, pogodi!» και παιχνίδια στο στούντιο με τον κλόουν Φωτούλη και τον Παναγιώτη Τόκο.
Επίλεκτες εκπομπές του Σαββατοκύριακου
Στέπ-α(π) Χορευτικό ριάλιτι με παρουσιαστή τον γοητευτικό Αντρέι Κιριλένκο. Στη θέση του προέδρου της κριτικής επιτροπής ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ και μέλη ο Κώστας Χαλκιάς και η Τάμτα Γκοντουάτζε
Πότε Κούβα, πότε Κούδα Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Γιώργο Κούδα και τον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς
Κυριακή Στοχ όργιο: Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στοχ επισκέπτεται χωριά του Καυκάσου και δοκιμάζει τις τοπικές λιχουδιές, ποτά και τις αντοχές του στο ψοφόκρυο. Μετά από τα πρώτα 7-8 ποτάκια κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει
Μπαλαλαϊκά μονοπάτια: Εκπομπή τύπου Στην υγειά μας ρε παιδιά με παρουσιαστή τον Ομάρ Τετράντζε με εκλεκτούς καλεσμένους να μιλούν για μπάλα, να τα πίνουν και να τραγουδούν.
Είσαι πιο ψηλός από έναν δεκάχρονο; Τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον υιό του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, και παίκτες δεκάχρονους μαθητές που βγάζουν τη μεζούρα και τις μετράνε. Τις κορμοστασιές τους.
Σάντυ, Χαλκ: Eιδική δεν έχει: Εκπομπή για την ψυχική μας υγεία με την Σάντυ Κουτσοσταμάτη και τον Μπρους Μπάνερ. Κάθε εβδομάδα η Σάντυ ξαπλώνει τον Μπρους και μέσα από τις διηγήσεις του μας δείχνει πώς μπορεί να τον κρατήσει ήρεμο και την ίδια ασφαλή.
Ο Πισινόκηπος του Che Χοφ: Ο επαναστάτης της τηλεόρασης Ντέιβιντ Χάσελχοφ ξεπουλιέται για ακόμα μια φορά στο γρήγορο χρήμα και παρουσιάζει μια εκπομπή αναμνήσεων των σειρών που μεγαλούργησε. Μιλάει για παραλίες, πισίνες, πισινούς και αμάξια που μιλάνε.
πηγή koolnews.gr