> Voliotaki: ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ | ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ !!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ | ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ !!



Σε μετεωρολογική ''βόμβα'' φαίνεται να εξελίσσεται ένα υπό παρακολουθήσει βαρομετρικό χαμηλό που δημιουργείται στην βόρεια Ευρώπη σύμφωνα με το Greek-Weather.Org.


To βαρομετρικό αυτό χαμηλό, τροφοδοτείται με ιδιαίτερα ψυχρές αέριες μάζες που υπάρχουν στον βορρά και κινούμενο στις αρχές του Οκτώβρη νοτιότερα προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα, θα συναντήσει τις θερμότερες αέριες μάζες πάνω από την περιοχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΧΑΛΑΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ !!

Ο συνδυασμός αυτός θα οδηγήσει στην δημιουργία έντονων καιρικών φαινομένων σε αρκετές περιοχές των Βαλκανίων και της Ελλάδας, με την θερμοκρασία να σημειώνει εντυπωσιακή πτώση και με το κρύο να γίνεται αισθητό σε όλη την ανατολική Ευρώπη. Μάλιστα η μετεωρολογική ''βόμβα'' θα φέρει μαζί της και χιόνια τα οποία στη χώρα μας θα πέσουν μετά τις 6-7 Οκτωβρίου και σε βουνά αλλά και ορεινές περιοχές της βόρειας μόνο Ελλάδας.

Θα μας απασχολήσει δε αυτό το καλά οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό, τουλάχιστον για όλο το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη με βροχές, καταιγίδες και γενικότερα ιδιαίτερα ψυχρό καιρό, τονίζει τέλος το Greek-Weather.Org.