> Voliotaki: Απομάκρυναν Ιμάμη στην Τουρκία - Δεν φαντάζεστε τι είχε βάλει...στον πρωκτό του!!!

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Απομάκρυναν Ιμάμη στην Τουρκία - Δεν φαντάζεστε τι είχε βάλει...στον πρωκτό του!!!

Απομακρύνθηκε από την θέση του ένας ιμάμης από επαρχία της Κεντρικής Ανατολίας στην γειτονική Τουρκία. Τι είχε συμβεί; 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Ιουνίου ο ιμάμης οδηγήθηκε στα επείγοντα περιστατικά σε τοπικό νοσοκομείο στην Καισάρεια με έντονους πόνους στην κοιλιά και αιμορραγία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet, οι γιατροί αφαίρεσαν κομμάτια αγγουριού από το ορθό, (ένας σωλήνας μεγάλης χωρητικότητας ο οποίος περιβάλλει περιφερικά το λεπτό έντερο) του 39χρονου Τούρκου και η επίσημη διάγνωση ήταν: «αιμορραγία στον πρωκτό και στο ορθό και ξένο αντικείμενο στο ορθό».

Την επόμενη ημέρα, μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού στον τοπικό Τύπο ο ιμάμης απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων (Diyanet) της οποίας είναι υπάλληλος.

Η Ένωση Γιατρών της χώρας καταδίκασε τη απομάκρυνση του ιμάμη και κατηγόρησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου στην Καισάρεια για διαρροή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση ασθενούς.

Ο Ardıl Bayram Şahin, μέλος της Επιτροπής Γιατρών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε: «Δεν γνωρίζουμε τι λέει η επίσημη έρευνα, αλλά η απόλυση είναι απαράδεκτη.

Τέτοιου είδους παραβιάσεις δικαιωμάτων μπορεί να αποτρέψουν ανθρώπους που ακολουθούν διάφορες σεξουαλικές πρακτικές, ειδικά αυτοί που είναι δημόσιοι υπάλληλοι, από το να ζητήσουν ιατρική βοήθεια».