> Voliotaki: ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ 
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Δεν μας έφτανε ο αριθμός ρεκόρ των 51 μετακλητών -συμβούλων (!) που χρειάστηκε να έχει δίπλα του ως Υπουργός  Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε μια περίοδο όπου το δημόσιο έκοβε συνεχώς δαπάνες... (64 έχει ο Τσίπρας ως Πρωθυπουργός)...

Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ μόνο εργαζόμενοι του μόχθου δεν φαίνεται πως είναι... 
Δείτε παρακάτω τις πληροφορίες και θα καταλάβετε:


Νίκος Παπαθανάσης: O νέος Γενικός Διευθυντής της ΝΔ,
είναι γνωστός κομματικός γυρολόγος. Έχει βασική προϋπηρεσία  σε κρατικές θέσεις στις οποίες βρέθηκε με παρέμβαση της Οικ.Μητσοτάκη όπως στην ΕΑΒ, τον ΗΣΑΠ, την Ολυμπιακή Αεροπλοϊα, την ΚΕΔΕΟ.

Μιχάλης Μπεκίρης: Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου.
Είναι γιος του Υπουργού Βασίλη Μπεκίρη. Με την βοήθεια του πρώην Υπουργού-πατέρα του- κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής από το 2004-2012 χωρίς να έχει να δείξει κάποια αξιοσημείωτη βουλευτική παρουσία. Η σχέση του με τον Ιδιωτικό Τομέα ανύπαρκτη.

Βασίλης Σπανάκης: Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ:
To κομματικό Πουλέν του Κυριάκου. Γνωστός συνδικαλιστής του Υπ.Οικονομικών. Έχει περάσει και από την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Μακάριος Λαζαρίδης: Διευθυντής Γραφείου Τύπου Ν.Δ.
Έχει περάσει ως μετακλητός σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου όπως στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στην Ειδική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων(!) αλλά και ως αρχισυντάκτης της εκπομπής της ΕΡΤ «Με αρετή και τόλμη» επί πρωθυπουργίας Σαμαρά …!Γνώσεις για όλα τα θέματα δηλαδή…Αρθρογραφεί στην Εφημερίδα Δημοκρατία!

Κύρα Κάπη: Αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Έχει δουλέψει σε ΕΡΤ και στο Ραδιόφωνο του Δήμου  τον  984! Φήμες λένε ότι προέρχεται από την Οικογένεια Δημητριάδη. Ο κ.Δημητριάδης έχει παντρευτεί την αδερφή του Κυριάκου την Κατερίνα. Μικρή παρουσία έχει σε STAR,ΣΚΑΙ ενώ είχε βολευτεί και ως μετακλητή επί θητείας Κυριάκου στο Υπ.Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Eλπιδοφόρος Παπανικολάου: Επιλογή Κυριάκου στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ-Υπεύθυνος για την Νεολαία:
Ο Έλπι όπως τον φωνάζουν, δυσκολεύτηκε πολύ να τελειώσει το ΤΕΙ Πειραιά και πάντοτε ζητούσε την βοήθεια του γραφείου του Κυριάκου για τα ακαδημαϊκά του θέματα. Στα φοιτητικά του χρόνια είχε σταθερή θέση στα γνωστά κομματικά τραπεζάκια! Παρόλα αυτά κατάφερε να βρει μια θέση στο Δ.Σ του Πράσινου Ταμείου επί πρωθυπουργίας Σαμαρά! Ως επαγγελματική εμπειρία έχει να δείξει την προϋπηρεσία του στην Τράπεζα Πειραιώς όπου ο Κυριάκος πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για την ανανέωση της σύμβασης του!

Νέζης Αθανάσιος: Γραφείο Προέδρου Ν.Δ
Μοναδική προϋπηρεσία αποτελεί η εργασία του στο Γραφείο του Κυριάκου με τον οποίο συνεργάζεται από το 2004!

Θανάσης Μάρκος: Πολιτικό Γραφείο Προέδρου
Μοναδική Προϋπηρεσία αποτελεί η θέση του ως Υπεύθυνος IT στο Ίδρυμα Μητσοτάκη!

Δήμητρα Λυγούρα: Οννεδίτισσα Γραφείο Προέδρου Ν.Δ
Φίλη του Ελπιδοφόρου και γραμματέας του Κυριάκου. Οννεδίτισσα που βρήκε εργασία κατά καιρούς στο Δ.Αθηναίων επί Ντόρας.

Ονουφριάδου Κατερίνα: Συνεργάτης και Συγγενής του Κυριάκου στο Γραφείο του, Εργάστηκε για χρόνια στην κρατικοδίαιτη Αγροτική Τράπεζα!

Μαριάννα Γιαννακοπούλου: Ήταν για χρόνια η γραμματέας της Μαρίκας Μητσοτάκη! Όταν έγινε βουλευτής η Μαρίκα ήθελε να ελέγχει το Γραφείο και την Πορεία του Κυριάκου και την έστειλε δίπλα του! Σήμερα αποτελεί στέλεχος του γραφείου του!

Φίλιππος Φόρτωμας: Υπεύθυνος για θέματα νεολαίας:Κύρια απασχόληση του οι αργομισθίες τους στο Ίδρυμα Μητσοτάκη και στην Βουλή ως συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Κατερίνα Λουκάκου: Άγνωστο αν και που έχει εργαστεί. Βρίσκεται την τελευταία 4ετία στο πολιτικό του γραφείο του Κυριάκου.Ξεκίνησε ως εθελόντρια στην αποστολή καρτών και ως τηλεφωνήτρια του Κυριάκου!

Στέλιος Κονταδάκης: Πολιτικό Γραφείο Προέδρου
Εκπαιδευτικός.Από το 2007 έχει αφήσει την οργανική του θέση και βρίσκεται στο γράφειο του Κυριάκου.Δεν έχει δουλέψει ποτέ στον Ιδιωτικό Τομέα!

Υ.Γ.1: Μετά τον Καμμένο που έβλεπε απογείωση της Οικονομίας, εσύ Κυριάκο είχες υποσχεθεί ότι το κόμμα μέχρι το Πάσχα θα είχε μεταφερθεί από την Συγγρού (!) στην Πειραιώς με ενοίκιο μειωμένο κατά 90%! Ακόμα περιμένουμε...

Υ.Γ.2: Λίγα από πολλούς!Αυτό ήταν το βασικό σύνθημα για την εξυγίανση των οικονομικών του κόμματος όταν ανέλαβες!Πόσες συνδρομές του 1 ευρώ μαζευτήκανε?Κανείς δεν αναφέρθηκε στο Συνέδριο...

Υ.Γ3 Κάτι από Κώστα Καραμανλή θυμίζει η υπόθεση..Πρέπει να εντοπίσεις το πρόβλημα πριν είναι αργά...

ΠΗΓΗ