> Voliotaki: Σκοράρουν και οι δύο στην Τούμπα

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Σκοράρουν και οι δύο στην Τούμπα

Στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερλιγκ επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. 
Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά μόνο η καθοριστική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, όπως και μια δυνατή επιλογή απ’ το μπάσκετ. 
Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω απ’ τις προσφορές των στοιχηματικών εταιριών, μια εκ των οποίων είναι η Betshop.

Με το G/G στο ντέρμπι
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.11. Ο απόλυτος «τελικός» των πλέι οφ διεξάγεται σήμερα στην Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ μπροστά στον κόσμο του (εξέτισε την τιμωρία) είναι το φαβορί για την πρωτιά. Το 0-0 που απέσπασε ο δικέφαλος στο ΟΑΚΑ την περασμένη Πέμπτη τον κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας και σήμερα του προσφέρει την πολυτέλεια να παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κατακτά την πρωτιά ακόμη και με ισοπαλία, το μοναδικό σενάριο που τον φέρνει μακριά απ’ τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η ήττα. Αναχώρησαν για τις πατρίδες τους οι διεθνείς Μακ και Κάτσε, απών ο τιμωρημένος Τζαβέλλας, επιστρέφει ο Πέλκας. Το 4-3-3 με τρεις χαφ στον άξονα (Τζιόλης, Χαρίσης, Τσίμιροτ) είναι το πιθανότερο για τον Ίβιτς, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ παίζει για δύο αποτελέσματα. Απ’ την άλλη, σε 90 λεπτά παίζει τους κόπους μιας χρονιάς ο Παναθηναϊκός. 

Σε μια κατά τ’ άλλα κακή σεζόν, οι πράσινοι έχουν την ευκαιρία να «χρυσώσουν το χάπι» με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συμβεί αυτό, οφείλουν να φύγουν νικητές απ’ την Τούμπα. Ξανά απόντες οι Μπεργκ και Ταυλαρίδης.

Over 2.5 στη Βραζιλία
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βίλα Νόβα – Ρεγκάτας, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15. Αν και όλα έδειχναν πως θα έκανε τη ζημιά την προηγούμενη αγωνιστική στην Ατλέτικο, η Βίλα Νόβα έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της αντιπάλου της, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Βρέθηκε στο 15’ μπροστά στο σκορ, με την Ατλέτικο να κάνει στη συνέχεια την ανατροπή. Τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για τη Βίλα Νόβα, που δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε καμία από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς, με την επιστροφή στις επιτυχίες να είναι το μοναδικό ζητούμενο κόντρα στη Ρεγκάτας. 

Απ’ την άλλη, τρεις πολύτιμους βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει από την Κρισιούμα την προηγούμενη αγωνιστική η Ρεγκάτας, που επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της. Προηγήθηκε με τέρματα των Λουίντι (30’) και Μποαβεντούρα (82’), με την Κρισιούμα να μειώνει στο 90’ για το τελικό 2-1. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από δυο σερί ήττες για τη Ρεγκάτας, που δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε καμία από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Κρισιούμα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά την κακή κατάσταση της αντιπάλου της. Περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι».

Υψηλό σκορ στη Μαδρίτη
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μούρθια, όπου θα επιλέξουμε το Over 179.5 πόντοι σε απόδοση 1.93. Πολύ «σκληρό καρύδι» έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα η Μούρθια η οποία στην έδρα της προχθές επικράτησε της Ρεάλ 91-87 και ισοφάρισε την προημιτελική σειρά σε 1-1. Η Ρεάλ αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τον Αγιόν μετά το 3’ επειδή χτύπησε τον Αντέλο και αποβλήθηκε ενώ έλειπε ο Ρούντι για ακόμα ένα ματς. Έτσι η Μούρθια με περίσσιο πάθος έμεινε κοντά στο ημίχρονο, 47-50, και με καλό τρίτο δεκάλεπτο προσπέρασε 71-68. 

Η καλή άμυνα της Μούρθια, αλλά και απαράδεκτη αστοχία της Ρεάλ (3/19 τρίποντα) συνεχίστηκαν και με ήρωα τον Καμπέθας η γηπεδούχος πήρε τελικά τη νίκη. Ο τελευταίος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί απόψε στη Μαδρίτη όπου φυσικά το μεγάλο φαβορί είναι η Ρεάλ και πιθανότατα θα νικήσει και θα προκριθεί στα ημιτελικά, εκεί που την περιμένει η Βαλένθια. Εμείς δεν έχουμε παρά να πάμε πάλι με το μεγάλο σκορ και να επιλέξουμε το Over 179.5 το οποίο φαίνεται τεράστιο αλλά για αγώνα της Ρεάλ στην έδρα της μπορεί να αποδειχθεί μικρό. 

Άλλωστε στα τέσσερα παιχνίδια που έχει αναμετρηθεί το ζεύγος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τα αποτελέσματα ήταν 100-81 και 93-93 (99-104 μετά την παράταση) για την κανονική περίοδο της ACB και 107-103 και 91-87 στα δύο των προημιτελικών. Φυσικά το προχθεσινό 178 θα ήταν πολύ υψηλότερο αν η Ρεάλ δεν ήταν τόσο άστοχη στα τρίποντα, 3/19 με τους Γιουλ και Κάρολ να τα «σπάνε» παραδόξως με 1/7 και 0/5 αντίστοιχα. Επιλογή λοιπόν, χωρίς φόβο, το Over 179.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρυν μέσω του livescore μας.