> Voliotaki: Φοβερό!!! Γυναίκα δημοσιογράφος πανικοβλήθηκε από παπαγάλο που της έκατσε στον ώμο σε ζωντανή σύνδεση!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Φοβερό!!! Γυναίκα δημοσιογράφος πανικοβλήθηκε από παπαγάλο που της έκατσε στον ώμο σε ζωντανή σύνδεση!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Bird-landing-on-reporters-shoulder (1)
Παρόλο που η δημοσιογράφος Brittney Kleyn από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας θα έπρεπε να γνωρίζει καλά πως σε ένα «ζωντανό» ρεπορτάζ όλα μπορεί να συμβούν, εκείνη έπαθε κρίση πανικού στην θέα ενός όμορφου πολύχρωμου παπαγάλου.
Την Τρίτη η νεαρή δημοσιογράφος βρισκόταν έξω από το δικαστήριο του Μπρίσμπέϊν και έκανε ζωντανή μετάδοση για το τηλεοπτικό κανάλι Channel 9, όταν, ξαφνικά, ένας παπαγάλος προσγειώθηκε στον ώμο της. 
Η ρεπόρτερ πανικοβλήθηκε στην θέα του άκακου πτηνού και άρχισε να φωνάζει ενώ καλούσε τους συνεργάτες της από το τηλεοπτικό συνεργείο να την βοηθήσουν.

Ένας εικονολήπτης πήρε το πουλί από τον ώμο της Kleyn και εκείνη συνέχισε το live ρεπορτάζ, στο μεταξύ, όμως, χιλιάδες τηλεθεατές είχαν γίνει αυτόπτες μάρτυρες του αστείου περιστατικού και βεβαιώθηκαν ότι η δημοσιογράφος δεν αγαπά, ούτε τις εκπλήξεις, ούτε τα εξωτικά πουλιά.
Όπως έγραψε η ίδια την Τετάρτη στον λογαριασμό της στο Twitter μπορεί να μην είναι «η καλύτερη φίλη με τους παπαγάλους», αλλά είναι ικανοποιημένη επειδή μετά το περιστατικό η ιδιοκτήτρια του παπαγάλου Michelle Mills ενημερώθηκε από τηλεθεατές και βρήκε την Lola, τον παπαγάλο της, που είχε αποδράσει από το κλουβί του για να γνωρίσει τον έξω κόσμο.