> Voliotaki: Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και ένατος όλων των εποχών!!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και ένατος όλων των εποχών!!

artmarcovici-billion1
Μιλάμε για πολλά δισεκατομμύρια.
Στην δεύτερη θέση άφησε τον Αμάνσιο Ορτέγκα ο ιδρυτής της Microsoft και φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς, καθώς βρέθηκε στην κορυφή της λίστας που βασίζεται σε στοιχεία του Wealth-x και του Business Insider και δημοσιεύει το Time.
O Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος εκτός από πλουσιότερος άνθρωπος για το 2016 είναι και ένατος στην λίστα των πλουσιοτέρων ανθρώπων όλων των εποχών, διαθέτει συνολική περιουσία που φτάνει τα 87,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ δεύτερος στην κατάταξη, είναι ο Ισπανός ιδιοκτήτης των καταστημάτων ZARA, Αμάνσιο Ορτέγκα με περιουσία 66,8 δισεκατομμύρια δολάρια.
Διαβάζοντας τη λίστα διαπιστώνουμε πως ο κλάδος της τεχνολογίας είχε φέτος την τιμητική του, καθώς στην 4η θέση βρίσκεται ο Τζεφ Μπέζος, ιδιοκτήτης της Amazon, με περιουσία 56,6 δισ., ενώ την 7η και 8η θέση καταλαμβάνουν ο εκκεντρικός Λάρι Έλλισον, ιδρυτής της Oracle και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του Facebook με περιουσίες 45,3 και 42,8 δισ. δολάρια. Πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, στην 15η θέση, είναι η κληρονόμος των καταστημάτων Walmart, Άλις Γουάτσον.