> Voliotaki: ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ-Η Γερμανία επιθυμεί να μοιραστούμε το Αιγαίο με τους δουλέμπορους Ισλαμιστές της Άγκυρας!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ-Η Γερμανία επιθυμεί να μοιραστούμε το Αιγαίο με τους δουλέμπορους Ισλαμιστές της Άγκυρας!

aigaio

Θα πιέσουν μέχρι να περάσει το δικό τους.

Με το “στανιό” μας “καθίζει” η Γερμανία με τους δουλεμπόρους ισλαμιστές της Άγκυρας για να μοιραστεί το Αιγαίο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η τριμερής συνάντηση Α.Μέρκελ ,Α.Τσίπρα, και Ρ.Τ. Ερντογάν.
Όπως έγινε γνωστό η συνάντηση θα γίνει μετά την σύνοδο Ε.Ε. – Τουρκίας που έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο Κυριακή, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και στο περιθώριο της διάσκεψης για το Κλίμα που ξεκινά τις εργασίες της τη Δευτέρα στο Παρίσι.
«Ο κ. Τσίπρας, η καγκελάριος και ο Τούρκος πρωθυπουργός ήταν σύμφωνοι ότι μία τέτοια συνάντηση θα μπορούσε να είναι χρήσιμη και ότι θέλουν να την επιδιώξουν», δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ. Διευκρίνισε ωστόσο ότι ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν μια τέτοια συνάντηση θα είχε νόημα να πραγματοποιηθεί πριν από την Σύνοδο ΕΕ -Τουρκίας, ο κ. Ζάιμπερτ τόνισε: 
«Επειδή βρισκόμαστε σε μία ευρω-τουρκική διαδικασία εργασίας για την επικύρωση ενός κοινού προγράμματος δράσης ΕΕ-Τουρκίας, είναι σίγουρα σκόπιμο να διεξαχθεί αυτή η συνάντηση στις Βρυξέλλες τώρα, πρώτα στο επίπεδο των 28 κρατών-μελών και της Τουρκίας. 
Υπάρχει όμως η βασική συμφωνία ότι μία τέτοια τριμερής συνάντηση μπορεί να είναι χρήσιμη και θα ενημερώσουμε μόλις πλησιάσουμε περισσότερο σε αυτή».
Δηλαδή βγάζουν εκτός ΕΕ την Ελλάδα και την βάζουν σε απευθείας συνομιλίες με την Τουρκία για τον έλεγχο του Αιγαίου και τις αρμοδιότητες έρευνας και διάσωσης.
Οπότε είναι σαφές ότι η Γερμανία παίζει το “χαρτί” της χρηματοδότησης για να μας “καθίσει” μαζί με την Τουρκία σε μια συζήτηση που μόνο θα χάσουμε.