> Voliotaki: Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΩΡΑ! ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΘΑ..

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΩΡΑ! ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΘΑ..

PUTIN11

Σε αντίποινα προχωρά ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μία μέρα μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους τύπου Su-24, το οποίο σύμφωνα με την Τουρκία, παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

Ο ρώσος πρόεδρος συνέστησε στους Ρώσους να μην επισκέπτονται πλέον την Τουρκία.
«Τι κάνει κανείς, έπειτα από γεγονότα τόσο τραγικά, την καταστροφή του αεροσκάφους μας και τον θάνατο ενός πιλότου; 
Είναι ένα απαραίτητο μέτρο και το υπουργείο Εξωτερικών έκανε καλά που προειδοποίησε τους πολίτες μας για τον κίνδυνο παραμονής στην Τουρκία», ανέφερε ο Πούτιν σε δηλώσεις που αναμεταδόθηκαν από την τηλεόραση.
Εξάλλου, ο Πούτιν δήλωσε πως οι πολιτικοί ηγέτες της Τουρκίας ενθαρρύνουν τον εξισλαμισμό της τουρκικής κοινωνίας, γεγονός το οποίο αποτελεί πρόβλημα.
«Το πρόβλημα δεν είναι η τραγωδία που ζήσαμε χθες, το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Παρατηρούμε πως η νυν τουρκική ηγεσία εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί σκόπιμα μια πολιτική υποστήριξης του εξισλαμισμού της χώρας της» είπε χαρακτηριστικά ο ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο InterFAX, ο Πούτιν δήλωσε ότι σύντομα θα σταλούν αντιεροπορικά οπλικά συστήματα τύπου S-400 σε αεροπορική βάση.