> Voliotaki: Πάει τρένο ο Τζιτζικώστας, Μειμαράκης-Μητσοτάκης παρέδωσαν τα όπλα

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Πάει τρένο ο Τζιτζικώστας, Μειμαράκης-Μητσοτάκης παρέδωσαν τα όπλα


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ-ΤΟΥΜΠΑΝΟ


«Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη Νέα Δημοκρατία. Αλλάζουμε πρώτα εμείς για να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε τελικά και όλη τη χώρα. Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα που παίρνω καθημερινά από όλους τους φίλους, τα στελέχη, τη βάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κι από την ίδια την κοινωνία: Να απαλλαγούμε επιτέλους από το ψεύτικο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει μετατραπεί σε εφιάλτη. Προχωράμε όλοι μαζί. Με τους πολίτες για τους πολίτες. Τολμάμε. Αλλάζουμε. Κερδίζουμε».
Μ΄ αυτή την δήλωση ο Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασε το γραφείο του στην Αθήνα ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Μιλάμε για κανονική επέλαση του Τζιτζικώστα απέναντι στην οποία έχουν καταθέσει τα όπλα οι Μειμαράκης και Μητσοτάκης. Ο μόνος που αντιστέκεται είναι ο Αδωνης Γεωργιάδης ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να νικήσει.
Οπως εξελίσσονται τα πράγματα στην διεκδίκση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι Μειμαράκης και Μητσοτάκης είναι να παραιτηθούν και να εκλεγεί ο νέος αρχηγός της ΝΔ από την πρώτη Κυριακή μετά από μονομαχία Αδωνη-Τζιτζικώστα.
Ακολουθούν εικόνες με τον Απόστολο και τα κορίτσια-τούμπανο

ΠΗΓΗ