> Voliotaki: Σόου Τσακαλώτου: Μήπως φταίει ο Βαρουφάκης για τα... νησιά Φερόε;

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Σόου Τσακαλώτου: Μήπως φταίει ο Βαρουφάκης για τα... νησιά Φερόε;

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής αφορά στο νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ωστόσο, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, έκανε πάλι την... ποδοσφαιρική του παρέμβαση!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την αναφορά του Ευκλείδη Τσακαλώτου τον περασμένο Ιούλιο στη Βουλή, σχετικά με την ποδοσφαιρική συζήτηση που είχε με την γερμανίδα καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ;
Για τα... πρακτικά, ο υπουργός Οικονομικών είχε αναφέρει:


“Σε μια συνάντηση που είχαμε με τον πρωθυπουργό με την κυρία Μέρκελ της έλεγα πως δεν θέλουν οι θεσμοί να έχουμε καθόλου έσοδα που να μετρούν στο δημοσιονομικό κενό. 

Είναι σαν να είστε εσείς η Μπάγερν Μονάχου και εμείς να είμαστε η Μπαρτσελόνα και να μην μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε ούτε τον Νεϊμάρ, ούτε το Μέσι”, και μου απαντάει η κυρία Μέρκελ “ούτε τον Σουάρες”, άρα το συμπέρασμα είναι πώς η κυρία Μέρκελ ξέρει καλύτερο ποδόσφαιρο από εμένα”.

Σήμερα, στην συζήτηση για το νομοσχέδιο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επανήλθε στα ποδοσφαιρικά!

Ήταν αμέσως μετά την ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου, όταν ο υπουργός Οικονομικών πήρε το λόγο και ξεκίνησε λέγοντας πως όταν ο Δημιουργός μοίραζε... χιούμορ, η αντιπολίτευση κρατούσε ομπρέλες, για να αναφερθεί στην συνέχεια στον προκάτοχό του, Γιάνη Βαρουφάκη.

Τότε, λοιπόν, είπε πως το μόνο που δεν έχει γίνει είναι να κατηγορηθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης για τις δύο ήττες, εντός και εκτός έδρας, της Εθνικής μας ομάδας από τα νησιά Φερόε, για τα προκριματικά του Euro 2016!...