> Voliotaki: Άγρια κόντρα Ποταμιού – ΣΥΡΙΖΑ για την διαπλοκή

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Άγρια κόντρα Ποταμιού – ΣΥΡΙΖΑ για την διαπλοκή

Πόλεμος ανακοινώσεων Ποταμιού - ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεσπάσει με αφορμή όσα είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στα ζητήματα διαπλοκής που μαστίζουν εδώ και χρόνια τη χώρα είπε "Εμείς στο Ποτάμι είμαστε με τους περισσότερους, είμαστε με την κοινωνία, είμαστε με τον κόσμο της εργασίας.


Δεν είμαστε με τις συντεχνίες και με τα συμφέροντα που κρατούν γονατισμένη τη χώρα. Αυτή είναι η διαφορά μας με τα άλλα κόμματα».

Μάλιστα αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Υπάρχουν κάποιοι που έχουν εμμονές μαζί μου. Τους συμβουλεύω, επειδή έχουμε ακόμα 15 μέρες μέχρι τις εκλογές, να τις αφήσουν στην άκρη. Γιατί μπορούμε κι εμείς να πετάμε εύκολα λάσπη.

Δεν το κάνουμε. Επειδή λοιπόν τα δρομολόγια του καθενός στην κοινωνία, στα γραφεία των εκδοτών, στα γραφεία των επιχειρηματιών και στα γραφεία των εργολάβων είναι συγκεκριμένα, θα παρακαλούσα κάποιους από την παρέα του ΣΥΡΙΖΑ, να σκεφτούν πολύ αν θα επιτεθούν ξανά στον Σταύρο Θεοδωράκη και στο Ποτάμι».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια λιτή αλλά σκληρή ανακοίνωση απαντώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη:

«Είναι τουλάχιστον πρόκληση να παριστάνει τον πολέμιο της διαπλοκής, ο πρόεδρος του κόμματος που φτιάχτηκε κατ' εντολή συγκεκριμένων συμφερόντων».