> Voliotaki: ΣΟΚ! Πέθανε φτωχός, μόνος και…σε μια ΚΑΛΥΒΑ, ο αστυνομικός που έπιασε τον Στράτο Γιδόπουλο και αρνήθηκε στον Υπουργό να τον αφήσει…

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Πέθανε φτωχός, μόνος και…σε μια ΚΑΛΥΒΑ, ο αστυνομικός που έπιασε τον Στράτο Γιδόπουλο και αρνήθηκε στον Υπουργό να τον αφήσει…

stratos-gidopoulos

Ήταν δεν ήταν πάνω κάτω 60 χρόνων. Πέθανε μόνος και φτωχός μέσα σε μια καλύβα… στην Άρτα, με το ασθενοφόρο να καθυστερεί περίπου 3 ώρες να τον παραλάβει από την ώρα της ενημέρωσης, στερώντας του ίσως κάποια επιπλέον χρόνια ζωής.


Το έναυσμα για να ψάξουμε το ιστορικό παρελθόν του συγκεκριμένου πρώην αστυνομικού που “έφυγε” από το μάταιο κόσμο  τις προηγούμενες ώρες, το πήραμε από το Νίκο Καραδήμα, που με πρωινή ανάρτηση του στο facebook οικτίρει.
“Που…να ζωή….
Εκεί που ξυπνάς και κάνεις όνειρα για την μέρα, το γαμημένο το τηλέφωνο σου ταράσσει τις σκέψεις…..
Έφυγε ο Κώστας!
Μεγάλος Άνθρωπος, μεγάλη καρδιά.
Αιωνία σου η μνημη φίλε, ψυχούλα, συνάδελφε μου Κώστα Τσώλη!!!!! ”
Ρωτήσαμε τον γνωστό αστυνομικό και συνδικαλιστή ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος και μας αποκάλυψε πως ήταν αυτός που είχε πιάσει τον Στράτο Γιδόπουλο την εποχή της παντοδυναμίας του ως πρόεδρος της ΑΕΚ. Σε βάρος του Γιδόπουλου εκκρεμούσαν μας αφηγείται, σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων. 
Ο Κώστας Τσώλης υπηρετούσε στην Ασφάλεια της Νέας Σμύρνης και είδε σε πλάνο της τηλεόρασης τον Γιδόπουλο να βρίσκεται στο γήπεδο του Πανιώνιου και πήγε και τον έπιασε. 
Δεν υπέκυψε ούτε στα επίμονα τηλεφωνημα του αείμνηστου Βαγγέλη Γιαννόπουλου, που του ζητούσε να τον αφήσει ελεύθερο για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του. Αυτός ήταν ο Κώστας Τσώλης, καταλήγει ο κ. Καραδήμας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αυτόν τον άνθρωπο που αποτέλεσε με την παρουσία του ένα μικρό μέρος στη μεγάλη ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας.
anatropionline.gr