> Voliotaki: ΜΥΣΤΗΡΙΟ με το έγκλημα της Αργολίδας! Υπήρχε συνεργός; Τα σκοτεινά σημεία ερευνάει ο δικηγόρος της οικογένειας!! (βίντεο)

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με το έγκλημα της Αργολίδας! Υπήρχε συνεργός; Τα σκοτεινά σημεία ερευνάει ο δικηγόρος της οικογένειας!! (βίντεο)

lamprou_new_320836341

Ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής Γεώργιος Γεωργόπουλος… μίλησε στο ιστολόγιο anagnostis.org για την αυριανή απολογία της φερόμενης ως δολοφόνου του Θανάση Λάμπρου, και ψάχνει να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Σκοτεινά σημεία στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα αναζητά ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιώργος Γεωργόπουλος όπως δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο anagnostis.org.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η κατηγορούμενη που για εφτά μήνες είχε αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών που αναζητούσαν το δράστη της δολοφονίας, την Παρασκευή 24-07-2015 ενώ ομολόγησε την πράξη της, δεν την υπέγραψε.Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο, να είχε συνεργό όσον αφορά στο κομμάτι της συγκάλυψης του εγκλήματος.
Σήμερα το πρωί, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ναυπλίου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί ως αύριο.Κατά την προσαγωγή της διαπίστωσαν ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.