> Voliotaki: Νάξος: Η προσπέραση που έκανε έξαλλο τον Σπύρο Παπαδόπουλο - ''Αυτό να μην το ξανακάνεις ποτέ'' (Φωτό)!

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Νάξος: Η προσπέραση που έκανε έξαλλο τον Σπύρο Παπαδόπουλο - ''Αυτό να μην το ξανακάνεις ποτέ'' (Φωτό)!


Χαμός στο σημείο που βλέπετε στη Νάξο, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να βρίσκεται εκτός εαυτού......


Όλα έγιναν γύρω στις 20.00 χθες το απόγευμα (28-07-2015). Ώρα του ηλιοβασιλέματος με πολύ κόσμο να συρρέει στην παραλιακή οδό για τη βραδινή έξοδο στην πόλη της Νάξου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ακόμη με βερμούδα - μαγιό και γυαλιά ηλίου, οδηγούσε το αυτοκίνητό του κατά μήκος της παραλιακής οδού, ώσπου ακριβώς μετά την έξοδο του λιμανιού, σε ένα σημείο ιδιαίτερα "φορτωμένο" από πεζούς, σταθμευμένα και διερχόμενα αυτοκίνητα, αντιλαμβάνεται εντελώς ξαφνικά, ότι κάποιος με μοτοσικλέτα επιχειρούσε να περάσει από τα δεξιά.

ΦΩΤΟ από cycladesvoice.gr
ΦΩΤΟ από cycladesvoice.gr

Ο χαμηλών τόνων, όπως τον έχουμε συνηθίσει, Σπύρος Παπαδόπουλος, αμέσως μόλις το αντιλήφθηκε -ευτυχώς έγκαιρα- άστραψε και βρόντηξε, προφανώς στην ιδέα και μόνο ότι θα μπορούσε να είχε προκληθεί ατύχημα με θύμα μάλιστα τον οδηγό του δικύκλου που παραβίαζε τον ΚΟΚ.

Ήταν τόση η ένταση που του δημιούργησε το γεγονός, που όχι μόνο έκανε παρατήρηση στον οδηγό της μοτοσικλέτας σταματώντας επί τόπου το μαύρο τζιπ του, αλλά και βγαίνοντας έξω από αυτό.

"Αυτό να μην το ξανακάνεις ποτέ. Ακούς; Ποτέ!", είπε σύμφωνα με το cycladesvoice.gr δυνατά στο σαστισμένο οδηγό του δικύκλου, που δεν έβγαλε άχνα, ενώ κόσμος που είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται, διαλύθηκε σχεδόν αμέσως, αφού ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μπήκε στο αυτοκίνητο, συνεχίζοντας τη διαδρομή του.

Πηγή: cycladesvoice.gr