> Voliotaki: Λοιπόν, άκου μαλάκα

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Λοιπόν, άκου μαλάκα

ena tsipouraki
Ετοιμάζεστε λοιπόν για άλλη μια φορά απάνθρωπα κτήνη, να ξαναπαίξετε το ίδιο βρώμικο παιχνίδι εκβιασμού και τρομοκράτησης, για να μας πάρετε κι άλλο το κεφάλι με νέα μέτρα. Στόχος σας για άλλη μια φορά οι γέροντες, οι ανήμποροι, οι άνεργοι και οι ανάπηροι!
Μας λέτε πάλι - με τους αμόρφωτους πληρωμένους λαγούς και τους παπαγάλους σας - τα γνωστά, ότι δηλαδή  δεν υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν μισθοί δημοσίου, προνοιακά επιδόματα και συντάξεις..... To Ολοκαύτωμα που γίνεται στον ιδιωτικό τομέα δεν το αναφέρει κανείς, κάνει τζίζ, τσουρουφλάει! Μας ξαναλέτε όπως και το 2011 και το 2012 και το 2013 ότι τα λεφτά τα τρώνε οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, η υγεία και το σκάρτο 4% του ΑΕΠ στις κοινωνικές δαπάνες, που είναι μάλιστα και το υψηλότερο στην Ευρωπαική - ΔΗΘΕΝ - Ενωση! Δεν πάνε ΟΛΑ τα φράγκα δηλαδή στα τοκοχρεωλύσια και τα δάνεια!
Ξέρω ότι θα βρείτε ευήκοα ώτα ηλιθίων (εγώ τους ονομάζω γίδια) αυτών δηλαδή που ήδη καταριούνται τους διπλανούς τους, τους δημόσιους υπαλλήλους, τους συνταξιούχους και τους ανάπηρους...τους βάλατε και στις ουρές των τραπεζών για 60 ευρώ.......

Λοιπόν, άκου μαλάκα.
Αν το πρόβλημα ήταν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, οι συντάξεις και τα κοινωνικά επιδόματα, θα μπορούσατε να μην τους πληρώνατε για έναν ή και δύο μήνες και να τελείωνε το θέμα.
Παράλληλα θα διατάζατε τις τράπεζες να μη ζητήσουν δόσεις δανείων από αυτούς που δε θα πληρωθούν. Οι τράπεζες έχουν πληρωθεί ήδη για κάθε δάνειο που έδωσαν σε μάς, πρώτον από τους ληστρικούς και παράνομους τόκους και δεύτερον από τα 280 περίπου δισεκατομμύρια ευρώ που τους έδωσαν οι δοσίλογες κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια! 
Άρα το ισόποσο σε δάνεια καταρχήν στεγαστικά και μετά όλων των άλλων κατηγοριών παύει να υφίσταται και διαγράφεται, γιατί είναι λεφτά ΔΙΚΑ μας αυτά!!!

Επίσης, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, Εταιρείες Ύδρευσης και κάθε ιδιωτική εταιρεία που παρέχει αγαθά (π.χ. τηλεπικοινωνίες) χρησιμοποιώντας δημόσια περιουσία, δε θα ζητούσαν πληρωμή λογαριασμών όσων δε θα πληρωθούν.
Τέλος, θα έμπαιναν σε εφαρμογή όλα τα κωλο-σχέδια κρίσεων και καταστροφών που υπάρχουν στα συρτάρια σας και θα έπρεπε να είχατε μαζέψει ένα σκασμό λεφτά για την υλοποίησή τους, καθώς κάθε χρόνο εντάσσονται στον προϋπολογισμό και παίρνετε φόρους γι' αυτά.
Από αυτά τα κωλο-σχέδια θα κάλυπταν τις ανάγκες τους όσοι δε θα πληρωνόταν.
Αυτό σημαίνει κοινωνία και Κράτος. Για να οργανώνει και να βρίσκει λύσεις. Όμως αν γινόταν αυτό, θα μάθαιναν όλοι ότι το πρόβλημα δεν είναι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, οι συντάξεις, τα κοινωνικά επιδόματα και οι δαπάνες της υγείας. Και τότε θα σας ξέσκιζαν το άλλοθι!
 
Λοιπόν, άκου μαλάκα.
Ξέρουμε και οι δύο ότι το πρόβλημα του καθεστώτος ντόπιου και ευρωπαικού είναι οι τράπεζες. Αν δεν πάρουμε τη δόση του δανείου δε θα μπορέσουμε να τη δώσουμε ολόκληρη για να ξεπληρώσουμε τους ληστρικούς τόκους από τα δάνεια που πήρατε σαν χώρα και τα ντερλικώσατε πολιτικοί, νταβατζήδες, παπατζήδες, λαμόγια και επιχειρηματίες.
Ξέρουμε ότι αν δεν πληρώσετε τις δόσεις στους διεθνείς τοκογλύφους που σας τάιζαν τόσα χρόνια, αυτοί δε θα δανείσουν τις ελληνικές τράπεζες και τότε το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει και τη ζημιά θα την πάθουν οι υποστηρικτές και χορηγοί του καθεστώτος, οι τραπεζίτες και όχι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι ανάπηροι!
Τρομοκρατείτε τους μικροκαταθέτες με την απώλεια των χρημάτων τους, αλλά ΔΕΝ τους λέτε, ΣΗΜΕΡΑ τα 160 περίπου  δισεκατομμύρια καταθέσεων που υποτίθεται πως έχουν στις τράπεζες ΕΙΝΑΙ διαθέσιμα η έχουν κάνει φτερα και από ΠΟΤΕ;;; Γιατί δεν έχουν σε ρευστό ούτε το 10% που είναι υποχρεωμένοι να έχουν ανά πάσα στιγμή;;
 
Λοιπόν, άκου μαλάκα.
Ξέρουμε ότι μας έχετε βάλει σε αυτό το λούκι για να σωθούν οι έλληνες τραπεζίτες -χορηγοί σας- και βέβαια οι γαλλογερμανοί συνάδελφοί τους με ναυαρχίδα την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα!! Οπότε είναι μεγάλη κουτσαβακιά να το χρεώνετε συλλήβδην στους εργαζόμενους ιδιαίτερα του ιδιωτικού τομέα, που ρημάξατε και δολοφονήσατε και βέβαια τους συνταξιούχους!
Λέτε για τους δημόσιους υπαλλήλους. Υπάρχει τρόπος να κάνετε το δημόσιο υγιές και παραγωγικό ρε!  Υπάρχει τρόπος να ξεβρωμίσετε αυτό το δημόσιο που το γεμίσατε ΕΣΕΙΣ με βοθρολύματα κοματικών γραφείων, χρωματισμένους τσογλαναράδες και κοπρόσκυλα χαραμοφάηδες! Αλλά δε θέλετε!
Θέλετε να μένει εκτεθειμένο στις κατάρες των πολιτών ώστε να μπορείτε να το ξεπουλήσετε σε εταιρείες των Μπομπολαίων, των Ψυχάρηδων, Λάτσηδων, Βγενοπουλαίων, Κοκκαλαίων, Βαρδινογιάννηδων, Αγγελοπουλαίων και λοιπών "πατριωτών".
Γι' αυτό μιλάτε για ιδιωτικές εφορίες και για ιδιωτικές εταιρείες που δήθεν θα αξιολογήσουν τους υπαλλήλους του δημοσίου. Διαβάζω αρκετούς που βρίζουν τη "φακλάνα" που δουλεύει στην τάδε δημόσια υπηρεσία "και με ταλαιπωρεί".
Και δεν καταλαβαίνει ο στόκος ότι αν ιδιωτικοποιηθεί η τάδε υπηρεσία, πάλι μια "φακλάνα" θα κάθεται εκεί, μόνο που θα πληρώνεται 586 μικτά αντί για 1.200.
Χάρηκες ηλίθιε, ε;
Η διαφορά του μισθού της μαλάκα θα λέιψει από σένα και την αγορά όμως, άρα το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ ωφελείται από μια τέτοια εξέλιξη;;;
Αυτό θες, μια κούφια εκδίκηση επειδή δε μπήκες και εσύ στο Δημόσιο, αν και το πάλεψες ή δεν μπόρεσες γιατί ο πατέρας σου δεν είχε βύσμα τον τοπικό τσόγλανο βουλευτή ή κομματόσκυλο.
Ανθρώπινο το βρίσκω. Άκου και το υπόλοιπο, όμως.
Αυτή η "φακλάνα" λοιπόν που λέγαμε πιο πρίν, θα σου λέει ότι πρέπει πλέον να πληρώνεις 10 ευρώ για κάθε σου συναλλαγή με την υπηρεσία, σε κάθε υπηρεσία, για κάθε υπηρεσία. Ξέχασες τι έπαθες ηλίθιε με τις ιδιωτικοποιήσεις των τραπεζών;; Τόσο γρήγορα ρε γίδι;;
Γι' αυτό θα μείνεις πάντα ηλίθιος, επειδή ξεχνάς. 
Θυμάσαι που από 0,12 που πλήρωνες το ραντεβουδάκι στο 184 για τον γιατρό σου, συμβασιοποίησαν με τους διάφορους "κολλητούς" και σου πιάνουνε τον κώλο μέ 1,20 - 2,70 οι εταιρίες. Και ήδη οι καταγγελίες είναι χιλιάδες απ όλη την ελλάδα με τις χρεώσεις των 7 - 20 ευρώ!!! Δεν διορθώνεται σου λένε αυτό, μέχρι να λήξουν οι συμβάσεις που υπέγραψαν οι προηγούμενοι..... 
Πως αντιδράς λοιπόν εσύ;;; Ξαναγυρνάς χρόνια πίσω, και στήνεσαι στα 80 σου στην ουρά από τις 5 το πρωί για να κλείσεις ραντεβού με τον επιστήμονα της υγείας !!!! Α, ξέχασα σου βάλαν και ιντερνετ να κλείνεις ραντεβού αλλά από την πρώτη κιόλας μέρα τα 200 ραντεβού του επιστήμονα είναι κλεισμένα και πρέπει να πας να τον πληρώσεις για την επίσκεψη.....να τον πληρώσεις 5-10 ευρώ για να σου γράψει τα φάρμακά σου και άλλα 5-10 για τη γυναίκα σου......και μετά να πας στον άλλο επιστήμονα -αν είναι ανοιχτός Δευτέρα απόγευμα - να πληρώσεις 1 ευρώ στη συνταγή και 30-100% αύξηση πλέον συμμετοχής στο φαρμακάκι σου...

Λοιπόν, άκου μαλάκα.
Μας λένε συνέχεια οι δικοί σου, ότι την Ελλάδα την κατέστρεψε ο καφετζής που πουλάει 20 καφέδες την ημέρα στη γειτονιά και δεν κόβει απόδειξη ή ο τάδε μαγαζάτορας που κλέβει ΦΠΑ ή ο δείνα εστιάτορας που δεν κόβει απόδειξη για τα παϊδάκια που ντερλίκωσες, ή ο ηλεκτρολόγος, ο υδραυλικός, ο μαραγκός κλπ κλπ.
Βρες μου ένα λόγο να μην το κάνει. Βρες μου κάτι που η Πολιτεία επέστρεψε στον μεροκαματιάρη από τους φόρους που του παίρνει χρόνια ολόκληρα ή στον επαγγελματία που θέλει και προσπαθεί να ειναι "εντάξει" στις υποχρεώσεις του.
Πες μου έναν τσόγλανο κλέφτη πολιτικό σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο που ξεψαχνίστηκε όχι για το έσχες, αλλά για το πόθεν. Πες μου έναν μεγαλοφοροφυγά που μπήκε φυλακή.
Πες μου βρε μαλάκα, γιατί από τη στιγμή που το Κράτος θεωρεί κλέφτη τον μικροεπιχειρηματία και δίνει τρόπο νομιμοποίησης στο μεγαλοφοροφυγά μέσω των περαιώσεων ας πούμε ή των νπμοθεσιών στο κοινοβούλιο που τους διαγράφουν εκατοντάδες εκατομμύρια φόρους, γιατί να μην κρύψει κάτι κι ο μικρός; Έτσι τον έμαθες κι έτσι τον υποχρέωσες να κάνει για να επιβιώσει εκείνος και να δημιουργήσεις συνενόχους εσύ.
Όταν οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, οι όμιλοι, οι Ανώνυμες Εταιρίες, τα κονσόρτσιουμ, οι εφοπλιστές, τα δίκτυα, οι προσωπικές εταιρίες των καλλιτεχνών, οι πολυεθνικές με τις "θυγατρικές" τους, οι off shore, οι "συνεταιρισμοί", οι "μη κερδοσκοπικές" Μ.Κ.Ο., οι "μονοπρόσωπες",  οι "σύλλογοι", τα κάθε είδους "σωματεία", οι "περιορισμένης ευθύνης", κλπ κλπ, όταν λοιπόν όλοι αυτοί με συγκεκριμένες νομολογίες, ψηφισμένες και υπογεγραμμένες από τους αλήτες της πολιτικής, φοροαπαλλάσονται αισχρά σε σύγκριση με σένα (και σε βάρος σου πάντα) ή και τα "πρόστιμα" που τυχόν τους βάζουν είναι μια τρίχα από τα αρχίδια τους σε σχέση με αυτα που ωφελούνται, τότε βέβαια θα σου προτάσσουν τον υδραυλικό, τον ταβερνιάρη, τον ηλεκτρολόγο, το συνεργείο κλπ κλπ. και ΕΣΥ - σαν γίδι που είσαι - θα τους πιστεύεις και θα τρομάζεις!! Όπως σήμερα!

Λοιπόν, άκου μαλάκα.
Κυνηγάνε τ' αφεντικά σου τον εργάτη που δέχεται να δουλέψει δίχως ένσημο για να μη χάσει τη δουλειά του, αλλά ποτέ δεν τιμωρήθηκε κάποιος μεγάλος για το θάνατο ναυτεργάτη στη ζώνη ή στη βαριά βιομηχανία των "ευϋπόληπτων" κυρίων και κυριών. 
Κατηγορεί το καθεστώς σου τον ιδιωτικό ή τον δημόσιο υπάλληλο επειδή ζητά - το αυτονόητο - να ζήσει δηλαδή αξιοπρεπώς κι όποτε τολμά να διαμαρτυρηθεί τον βαφτίζει "μέλος συντεχνίας". Εχουν φροντίσει όμως διαχρονικά να σου "φυτέψουν" συνδικαλιστές, βόθρους ανταλλαγής κομματικών ομάδων και σχηματισμών, για να έχουν για πάρτη τους ένα ακόμη άλλοθι εις βάρος σου.
Και ΕΣΥ ή αδιαφορείς ή τους ψηφίζεις μαλάκα μου!
Τελευταία, το απάνθρωπο καθεστώς πριν αποχωρήσει - ΘΥΜΑΣΑΙ; - σου υποσχέθηκε την ποινή του ενός εργαζόμενου σε κάθε οικογένεια. Ούτε αυτό δεν το κατάφεραν. Εκατομμύρια οικογένειες βρίσκονται ήδη δίχως καν έναν εργαζόμενο. Κι αυτό, επειδή πρέπει να σώσουν τις τράπεζες και τους τραπεζίτες, τα αφεντικά του Άδωνη, του Βορίδη, του Πλεύρη και των υπολοίπων. Κι αυτή η σωτηρία απαιτεί αίμα. 
Αποκλειστικά Δικό μας Αίμα και Πόνο και Θάνατο!!
Απαιτεί ύφεση. Απαιτεί απολύσεις και γκρέμισμα του κοινωνικού κράτους.
Βρήκατε όμως και τα κάνετε!
Να ΤΡΕΜΕΤΕ ρε σείς και να παρακαλάτε μόνο μην έρθουν τούμπα τα πράγματα. Οι ορδές των στρατιωτικών ψυχολόγων που σας υποστηρίζουν και συμβουλεύουν στο "σόκ και δέος",  ίσως κάπου να κάνουν και λάθος! 
Τότε - αυτοί που θα απομείνετε στη χώρα - θα εκλιπαρείτε γοερά να σωθείτε...