> Voliotaki: «Ήμουν προγραμματίστρια και αποφάσισα να γίνω συνοδός πολυτελείας…Η εμπειρία, τελικά, δεν ήταν τόσο λαμπερή όσο νόμιζα»

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

«Ήμουν προγραμματίστρια και αποφάσισα να γίνω συνοδός πολυτελείας…Η εμπειρία, τελικά, δεν ήταν τόσο λαμπερή όσο νόμιζα»

sexy-girls

Διαβάστε την ιστορία της “Άλι” όταν αποφάσισε να γίνει ιερόδουλη…Οι συντάκτες του Freaconomics.com έγραψαν ένα μυθιστόρημα με θέμα την οικονομική επιτυχία σε διαφόρους επαγγελματικούς τομείς, όπου μεταξύ άλλων μίλησαν με μια επιτυχημένη συνοδό πολυτελείας.

Η «Άλι» ήταν προγραμματίστρια πριν αποφασίσει να τα παρατήσει όλα λίγο μετά τα 20 και να ακολουθήσει την καριέρα της ιερόδουλης. Δεν είχε σχέση, γνώριζε πολύ κόσμο μέσω δημοφιλών σελίδων γνωριμιών, όμως δεν είχε βρει τον ένα και «μοναδικό».
Όπως διαβάζουμε στην huffingtonpost, είχε μεγαλώσει σε μια καταπιεστική κωμόπολη και όταν πήρε την απόφαση να γίνει συνοδός έψαχνε ακόμα την σεξουαλικότητά της. Μπορεί να μην είχε ποτέ συνδέσει την αξία της ως άνθρωπος με κάποια ιδέα περί παρθενίας ή μονογαμίας, όμως δεν είχε καταφέρει να ανακαλύψει ακόμα πολλές από τις επιθυμίες της.
«Μια μέρα αποφάσισα να προσθέσω την λέξη “συνοδός” σε ένα προφίλ στο διαδίκτυο. Μέσα σε δευτερόλεπτα είχα πολλές απαντήσεις και μετά από μια εβδομάδα κατά την οποία μιλούσα με μερικούς ανθρώπους, αποφάσισα να ακολουθήσω έναν οδοντίατρο σε ένα ξενοδοχείο. Η εμπειρία δεν ήταν τόσο λαμπερή ή σέξι όσο περίμενα να είναι», ανέφερε η «Άλι».
Η ίδια δεν πιστεύει πως υπάρχει κάποιο ζήτημα ηθικής με το σεξ επί πληρωμή, αρκεί να είναι ασφαλές και μεταξύ ενηλίκων που το κάνουν με την θέλησή τους. Παρόλα αυτά την προβληματίζουν τα κοινωνικά και νομικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον, καθώς και το τι θα γίνει αν το μάθουν τα πρόσωπα που αγαπά.
Οι πελάτες της «Άλι» είναι πλούσιοι, λευκοί και -στις περισσότερες περιπτώσεις- παντρεμένοι άνδρες. Πρόκειται για γιατρούς, δικηγόρους και επιχειρηματίες που θέλουν να βρουν μια διαφυγή μέσα σε μια δύσκολη μέρα. Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες αυτοί θέλουν την ευχαρίστηση χωρίς κάποια δέσμευση και ταυτόχρονα να κρατήσουν την οικογενειακή τους ζωή ανέπαφη.
«Σπάνια είχα την ευκαιρία να μάθω αν οι σύζυγοί τους ήταν εντάξει με όλο αυτό, όμως έβλεπα πολλά ζευγάρια, επομένως υποθέτω πως είναι οκ», πρόσθεσε η συνοδός.
Όπως η ίδια αναφέρει, είναι σημαντικό να γνωρίζει τα πλήρη ονόματα και τα μέρη όπου εργάζονται οι πελάτες, ώστε να έχει επικοινωνία μαζί τους πριν συναντηθούν. Ακόμα, έρχεται σε επαφή με εταιρείες που της παρέχουν βοήθεια με την επιβεβαίωση των στοιχείων που της δίνουν οι πελάτες. Η εταιρεία επίσης την ενημερώνει σχετικά με το κατά πόσο υπήρξαν παράπονα από συναδέλφους της για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.
Το επάγγελμα της συνοδού δεν είναι εύκολο και αν θέλει κάποια να πετύχει, πρέπει να βγάλει λεφτά από την τσέπη της. Η «Άλι» ξοδεύει πάνω από 2.000$ τον χρόνο σε διαφημίσεις στο διαδίκτυο, φωτογραφήσεις, τηλέφωνα, συντηρήσεις της ιστοσελίδας της και άλλα έξοδα που μπορεί να προκύψουν όταν αυτή επισκέπτεται άλλες πόλεις για… επαγγελματικούς λόγους.
«Η επιλογή μου να γίνω συνοδός είχε ένα κόστος που υπερβαίνει τις διαφημίσεις, τις φωτογραφίες και τις ιστοσελίδες. Πιστεύω πως είναι αδύνατο να έχεις μια υγιή σχέση ενώ δουλεύεις. Οπότε μπορεί να είναι μια μοναχική ζωή. Ακόμα, το να αποκρύπτω την δουλειά μου από φίλους και συγγενείς αποδείχτηκε δύσκολο για πολλούς λόγους», κατέληξε η «Άλι».