> Voliotaki: Απάντηση στον τύπο, που "απολάμβανε" το καφεδάκι του στην Αγριά

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Απάντηση στον τύπο, που "απολάμβανε" το καφεδάκι του στην Αγριά

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Διάβασα όλο το άρθρο σου ρε φίλε και απορώ με το θράσος σου.
Κατ' αρχήν, ποιος σου είπε πως το παρκάκι του ΟΣΕ είναι κλειστό και δεν μπορείς να παρκάρεις εκεί; Απλά, θα πρέπει να περπατήσεις 50 μέτρα ως την παραλία, κι εσύ σαν Ελληνάρας, κωλύεσαι να το κάνεις!

Έκατσες να απολαύσεις το καφεδάκι σου, λες στην παραλία, παρκάροντας την αμαξάρα σου στον παραλιακό. Εσύ απολάμβανες το καφεδάκι σου, και στα"παπαλά" σου αν τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που περνούσαν από την παραλιακή στριμώχνονταν σε ουρές για να περάσουν, μια και οι αντιθέτως κινούμενοι κάνουν το ίδιο, παρκάροντας απέναντι στο περίπτερο. (Τα ίδια και χειρότερα γίνονται και πιο μέσα στην Αγριά, μπροστά στη "ΔΩΔΩΝΗ" όπου ο δρόμος στενεύει αλλά οι τυπάρες σαν εσένα θέλουν την αμαξάρα τους δίπλα, να τη βλέπουν)

Κι έρχεσαι να επιστήσεις την προσοχή στην τροχαία να συμμαζέψει την κατάσταση στο Βόλο. Είμαι σίγουρος πως και στο Βόλο ο ίδιο κάνεις και καμία δύναμη δεν πρόκειται να σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία! Αλλά τέτοιοι έιμαστε! Έτσι μάθαμε να κινούμαστε και να οδηγούμε κι έτσι θα συνεχίσουμε, εκτός αν γίνει κανένα θαύμα ή κάποιος εκεί στα τα υπουργεία βάλει επιτέλους τους δασκάλους να μας μαθαίνουν οδηγική παιδεία από μικρά παιδιά.

Κι όλα αυτά σου τα λέει κάποιος που σε καμιά περίπτωση δεν συμπαθεί ή ωραιοποιεί τις μεθόδους τις τροχαίας.
Όσον αφορά το "κόψιμό σου για το αν θα έχει η Αγριά δουλεια και κίνηση, αν η τροχαία συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της και να απαγορεύει το παρκάρισμα στην παραλιακή, οφείλω να σου πω, πως αν είναι να έχει δουλειά από τύπους που σκέφτονται και φέρονται όπως εσύ, να μένει το βύσινο. Γιατί η δική σας συμπεριφορά, θα οδηγήσει σε ατυχήματα, με απρόβλεπτες συνέπειες, αυτό είναι παραπάνω από βέβαιο, πέρα απ' το πασιφανές, ότι τα "κορόιδα" που προσπαθούν να πάνε για μπάνιο μέρες σαν τη σημερινή, κάνουν πρώτα ένα μπάνιο στο αμάξι τους.

Φιλικά
Ένας κάτοικος της Αγριάς