> Voliotaki: Ποια τελικά είναι η αλήθεια για το πιτμπουλ που ….δάγκωσε 9 στη Θεσσαλονίκη; (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ποια τελικά είναι η αλήθεια για το πιτμπουλ που ….δάγκωσε 9 στη Θεσσαλονίκη; (ΦΩΤΟ)

P1

Την ιστορία με την επίθεση του σκύλου στο Νέο Ρύσιο την ακούσατε. Ίσως κάποιοι είδατε και ένα βίντεο «κλεμμένο» από την κάμερα ασφαλείας στο βενζινάδικο.

Κάτι όμως δεν μας είπαν όλοι αυτοί που κατήγγειλαν την άγρια επίθεση του σκύλου, ράτσας American Staffordshire στο Νέο Ρύσιο.
Κάτι πρέπει να μας κρύβουν.
P2
Μας δείχνουν εικόνες από ένα σημείο και μετά. Όχι τις αρχικές.
188 Ποια τελικά είναι η αλήθεια για το πιτμπουλ που ….δάγκωσε 9 στη Θεσσαλονίκη;
Η πρώτη εκδοση:
“ Σοκ έχει προκαλέσει το συμβάν με το σκυλί, που σκόρπισε τον τρόμο σε βενζινάδικο στο Νέο Ρύσιο, δαγκώνοντας 9 ανθρώπους. Αστυνομικός το πυροβόλησε και το σκυλί έπεσε νεκρό…..”
“ Ανάμεσα σ΄ αυτούς που έζησαν τις εφιαλτικές στιγμές με το αγριεμένο σκυλί, ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Σωτήρης Καραμπέρης. Κατοικεί κοντά στο βενζινάδικο και βρέθηκε τυχαία στην περιοχή.”
P3
230 Ποια τελικά είναι η αλήθεια για το πιτμπουλ που ….δάγκωσε 9 στη Θεσσαλονίκη;
Για την εμπειρία του ο κ. Καραμπέρης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Έδειξε μάλιστα τα σημεία που τον δάγκωσε ο σκύλος, στα δυο του πόδια, και στο δεξί του χέρι.
Όμως υπάρχει και η άλλη άποψη. Άνθρωποι που είδαν τι έγινε αλλά δεν έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.
Λένε λοιπόν αυτοί που είδαν:
*** Καμιά σχέση δεν έχουν αυτά που λένε και γράφουν. Κατά τη δεύτερη εκδοχή το σκυλί ήταν εκεί πριν το συμβάν. Υπάρχει μάρτυρας γι αυτό. Λέει ότι το σκυλί έπαιζε με όλους.
*** Το βίντεο δείχνει καθαρά ότι έπαιζε και η αντίδραση του κόσμου κυρίως του τύπου με την πράσινη μπλούζα που το έδιωχνε με το πόδι. Η αντίδραση του πυροδότησε το άγχος του σκύλου και το εξαγρίωσε.
*** Γιατί δεν δείχνουν το βίντεο από την αρχή; Κάτι μεσολάβησε και αντέδρασε το σκυλί. Κάτι που από το παιχνίδι, γύρισε στην άμυνα και γι αυτό δάγκωσε. Κάποιοι έκαναν ένα λάθος χειρισμό. Ήταν ένα παιδάκι που έπαιζε. Γιατί σ αυτό το παιδί δεν επιτέθηκε…
Το ζώο δέχθηκε κλωτσιές και ο αστυνομικός θα μπορούσε να είχε πυροβολήσει στον αέρα. Αν γινόταν αυτό στο εξωτερικό ο αστυνομικός θα περνούσε πειθαρχικό.
Αν λοιπόν λέει η άλλη πλευρά γίνει έρευνα θα διαπιστωθεί ότι το σκυλί δέχθηκε επίθεση και εξαγριώθηκε. Και ρωτάει η άλλη πλευρά. Αν στη θέση του σκύλου ήταν άνθρωπος που είχε πάθει αμόκ ο αστυνομικός θα τον πυροβολούσε;
eccefpolis.gr