> Voliotaki: Αποκατάσταση βλάβης φρεατίου της ΔΕΥΑΜΒ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αποκατάσταση βλάβης φρεατίου της ΔΕΥΑΜΒ


AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ερωτάται ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ κος Παπαευσταθίου , ο Διεθυντής Τ.Υ. Κος Φαναριώτης αλλά και ο Δήμαρχος Βόλου κος Μπέος (στον οποίο κοινοποιήθηκε η επιστολή διαμαρτυρίας μου στις 04.03.2015) πότε σκοπεύουν να προβούν στην αποκατάσταση της βλάβης του φρεατίου ( το καπάκι προκαλεί εκκωφαντικό θόρυβο απ τα διερχόμενα οχήματα) επί της οδού Γ. Κορδάτου ,στο Καραγάτς για την οποία ενημερώθηκαν για πρώτη φορά μέσα Δεκεμβρίου του 2014!!!!!
Στη τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία με τη ΔΕΥΑΜΒ ,αρχές Απριλίου, η κα Λαμπέρη μου μετέφερε τη δέσμευση του κου Φαναριώτη ότι η αποκατάσταση θα γίνει ΑΜΕΣΑ ,να κάνω "λίγη υπομονή " και να σταματήςω να παίρνω τηλέφωνο!
Αφού λοιπόν σήμερα έχουμε 27 Απριλίου και διανύουμε ήδη τον ΠΕΜΠΤΟ μήνα απο την πρώτη ενόχληση προς την ΔΕΥΑΜΒ άνοιξα ενα λεξικό και έψαξα την ετυμολογία της λέξης "άμεσα".
Βρήκα λοιπόν ότι "άμεσα" σημαίνει απ'ευθείας,χωρίς χρονοτριβή,χωρίς αναβολή,ακαριαία ,σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ,κατεπείγον ,αυτοστιγμεί!

Ερωτώ επομένως όλους αυτούς τους κυρίους και όποιον άλλον είναι αρμόδιος για τέτοιου είδους θέματα τι θα έκαναν αν αυτό συνέβαινε τόσο κοντά έξω απο το σπίτι τους και στη κυριολεξία κάτω από το προσκεφαλό τους;;; Και μάλιστα απο δω και πέρα που πόρτες και παράθυρα θα παραμένουν ανοιχτά!

Έχει ξεπεραστεί κάθε όριο υπομονής και ανοχής.
Η κοροϊδία δεν πάει άλλο!
Ή πώς αλλιώς ερμηνεύεται η συμπεριφορά αυτή;