> Voliotaki: Δείτε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας το μήκος δείκτη και παράμεσου!

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Δείτε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας το μήκος δείκτη και παράμεσου!


Γνωρίζατε ότι το μήκος των δακτύλων σας μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία … για την προσωπικότητά σας;


Άλλοι το πιστεύουν, άλλοι όχι, ωστόσο είναι πάντα ευχάριστο να περνάς 2-3 λεπτά στο διαδίκτυο προσπαθώντας να “διαβάσεις” τον εαυτό σου, με διάφορες μεθόδους, και μετά να σχολιάζεις τα συμπεράσματα παρέα με τους φίλους σου…

Γιατί όχι λοιπόν; Συγκρίνετε τώρα το μήκος του δείκτη και του παράμεσου και δείτε αν οι τρεις τύποι που αναδεικνύονται ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

Η εικόνα δείχνει τρεις τύπους μήκη δαχτύλων, σημειώνονται με Α, Β και C. Ελέγξτε τα δάχτυλά σας και και δείτε την ερμηνεία ανάλογα με τον δικό σας τύπο δακτύλων.

Α) Λένε ότι οι άνθρωποι που ο παράμεσος τους είναι μεγαλύτερος από το δείκτη, έχουν όμορφη εμφάνιση. Ακτινοβολούν με τη γοητεία τους και οι άλλοι τους βρίσκουν ακαταμάχητους. Επιπλέον, είναι πιο επιθετικοί και αποφασιστικοί και δεν είναι πρόβλημα για αυτούς να αναλάβουν τον κίνδυνο.

Το επάγγελμα που έχουν συνήθως είναι: στρατιώτης, μηχανικός, σκακιστής. Επίσης έχουν επιτυχία στην επίλυση σταυρόλεξων. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι τα άτομα με μεγαλύτερο παράμεσο, κερδίζουν περισσότερα από ό, τι τα άτομα με μικρότερο παράμεσο.

Β) Τα άτομα με μικρότερο παράμεσο από το δάχτυλο του δείκτη, έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και ίσως να εμφανίσουν διάθεση αλαζονική. Απολαμβάνουν τη μοναξιά και δεν επιθυμούν να διαταραχθεί ο ελεύθερος χρόνος τους. Δεν είναι το είδος του ατόμου που θα κάνει το πρώτο βήμα όταν πρόκειται για σχέσεις, αλλά πάντα αποδέχονται και εκτιμούν την προσοχή που λαμβάνουν.

Γ) Τα πρόσωπα στα οποία το μήκος του παράμεσου και του δείκτη είναι η ίδια, η ειρήνη και η αγάπη είναι απαραίτητες. Αισθάνονται άβολα όταν βρίσκονται σε σύγκρουση. Είναι καλά οργανωμένοι και προσπαθούν να τα έχουν καλά με όλους.

Χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι έχουν την τάση να είναι πιστοί σε μια σχέση, γεμάτοι με φροντίδα και τρυφερότητα προς τους συνεργάτες τους.