> Voliotaki: ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Αυτή είναι η Ελληνίδα παρουσιάστρια που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών! (φωτο)

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Αυτή είναι η Ελληνίδα παρουσιάστρια που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών! (φωτο)

SILLIPSI

Σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση Ελληνίδας παρουσιάστριας η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών και 3 μηνών από το Β΄ Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Έπειτα από αρκετές αναβολές, η παρουσιάστρια Ιωάννα Βάη, καταδικάστηκε για παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, αθέμιτου ανταγωνισμού, εμπορικών σημάτων, αλλά και πλαστογραφία μετά χρήσεως και νοθεία τροφίμων, όλες τελεσθείσες κατ΄ εξακολούθηση.

VAI
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο παρίστανε τη γιατρό, είχε πλαστογραφήσει την ετικέτα των προϊόντων collagen pro active, την οποία εν συνεχεία επικολλούσε σε φιάλες όμοιες με τις αυθεντικές, τις γέμιζε με νοθευμένο προϊόν αποτελούμενο κυρίως από ζαχαρόνερο με λίγες σταγόνες κολλαγόνου για να αποκτήσει το χρώμα και τη γεύση του γνήσιου προϊόντος και τις πωλούσε μέσω διαδικτύου.

Είχε στήσει «μαϊμού» εταιρείες με ανύπαρκτα ΑΦΜ για την πώληση των προϊόντων της, τα οποία προωθούσε μέσω ιστοσελίδων.

Η παρουσιάστρια, η οποία ήταν απούσα στο δικαστήριο και την εκπροσώπησε ο δικηγόρος της, ομολόγησε τις πράξεις της, ενώ εκτός της ποινής φυλάκισης των 4 ετών και 3 μηνών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, της επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 11.500 ευρώ.