> Voliotaki: MAΘΗΤΕΣ καθάρισαν την παραλία της ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ!

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

MAΘΗΤΕΣ καθάρισαν την παραλία της ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ!


Την παραλία της Νέας Αγχιάλου καθάρισαν σήμερα παιδιά από τα σχολεία της περιοχής και συγκεκριμένα από το Ευγένειο Δημοτικό Σχολείο, Βαρνάλειο Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής, σε συνεργασία με τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Βόλου, μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.


Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε από νωρίς στο σημείο μοιράζοντας στα παιδιά μπλουζάκια με το “Νικόλα” και το σύνθημα της Δημοτικής Αρχής “Αγαπώ την πόλη μου – Συμμετέχω”, γάντια και σακούλες για να καθαρίσουν την παραλία.



Στην συνέχεια ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά καθώς και τους καθηγητές και τους διευθυντές των σχολείων για την συμμετοχή τους και τους ζήτησε να κάνουν στην ζωή τους και την καθημερινότητα τους ακριβώς ότι γράφει και η μπλούζα τους.

 “Σας ευχαριστώ που σήμερα θα συμβάλλουμε όλοι μαζί, εμείς, τα παιδιά και τα συνεργεία του Δήμου, στο να καθαρίσουμε την παραλία της Νέας Αγχιάλου. Πρέπει να μάθετε να κάνετε αυτό που λέει και η μπλούζα σας, να αγαπάτε την πόλη σας και να συμμετέχετε.


 Είναι ένα σημαντικό κομμάτι και αφορά άμεσα την παιδεία μας το να ξέρουμε ότι δεν κάνει να πετάμε τα μπουκάλια και τα σκουπίδια στην παραλία”, τόνισε ο Δήμαρχος και ολοκληρώνοντας ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα και καλή πρόοδο στα παιδιά προτρέποντας τα να είναι σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία πάνω από όλα.

Στην συνέχεια ξεκίνησε ο καθαρισμός της παραλίας και συγκεκριμένα τα συνεργεία συγκέντρωναν σε μικρά βουναλάκια τα σκουπίδια και τα παιδιά τα μάζευαν στις σακούλες καθαρίζοντας όλο το μήκος της παραλίας.


Την προσπάθεια συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρης Καντόλας με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γεωργία Μποντού – Τοκαλή ενώ στην προσπάθεια συνέβαλλαν και οι αντιδήμαρχοι κκ. Αριστείδης Σαββάκης, Μίνα Καλογήρου, Θάνος Θεοδώρου, Δημήτρης Λιβογιάννης, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΒΟ κ. Ανδρέας Ζέρβας, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ. Γιώργος Πράττος, Βιλοέτα Καντόλα, Στέφανος Κάλλης, Δέσποινα Κότογλου καθώς και μέλη του τοπικού συμβουλίου Νέας Αγχιάλου.