> Voliotaki: Συγκλονίζει η 24χρονη που δολοφόνησε τον φίλο της: “Με εξέδιδε σε ηλικιωμένους για 200€”

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Συγκλονίζει η 24χρονη που δολοφόνησε τον φίλο της: “Με εξέδιδε σε ηλικιωμένους για 200€”

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την απίστευτη ιστορία της 24χρονης που σκότωσε τον φίλο της γιατί την είχε μετατρέψει σε πόρνη. 

Την ανάγκαζε να εκδίδεται, με πελάτες κυρίως ηλικιωμένους από το Μενίδι, έναντι 200€. 

Πως περιγράφει η ίδια τη σχέση τους.

Όπως η ίδια η κοπέλα υποστήριξε στους Αστυνομικούς, ο 33χρονος από την Αμαλιάδα, οποίος βρέθηκε δολοφονημένος στις 4 Φεβρουαρίου δίπλα στο μαντρότοιχο του νεκροταφείου Μενιδίου, είχε βιάσει τις δυο μικρότερες αδελφές της με σκοπό να τις οδηγήσει και αυτές σταδιακά στο δρόμο της πορνείας.

Το γεγονός αυτό, αλλά και η πίεση που ασκούσε ο 33χρονος “ζεν πρεμιέ” της περιοχής στην 24χρονη, προκειμένου να δέχεται πελάτες, την οδήγησαν στην δολοφονία του, φοβούμενη πως και οι αδελφές της θα έχουν την ίδια τύχη.

Τι είπε στην ομολογία της Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 24χρονη γνώρισε τον “όμορφο” της περιοχής, μέσω της 20χρονης αδελφής της, με την οποία είχαν αρχικά ερωτικό δεσμό. Όταν χώρισαν ο 33χρονος στράφηκε στην 24χρονη, την οποία φλέρταρε. Το νεαρό κορίτσι, μετρίου αναστήματος και από μια φτωχική οικογένεια κολακεύτηκε και αμέσως έπεσε στα “δίχτυα” του έρωτα του.

Μάλιστα στην κατάθεση της παραδέχθηκε πως έκαναν και χρήση ναρκωτικών, που έφερνε στα ραντεβού τους το μετέπειτα θύμα της.

Στην κατάθεση που έδωσε στους Αστυνομικούς, η 24χρονη Ελένη ισχυρίστηκε πως μετά τους πρώτους μήνες του δεσμού τους αυτός άρχισε να της “πουλά” έρωτα και επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα άρχισε να την προετοιμάζει προκειμένου να δέχεται ερωτικά ραντεβού, με το πρόσχημα πως όλα αυτά θα είναι πρόσκαιρα, μέχρι να κάνουν ένα καλό “κομπόδεμα” και να ανοίξουν το δικό τους νοικοκυριό.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της κοπέλας, ο 33χρονος στα δυο χρόνια σχέσης την είχε μεταφέρει σε αρκετούς πελάτες, που πλήρωναν για να έχουν ένα ραντεβού με την μικροκαμωμένη κοπέλα. Όπως η ίδια είπε στην κατάθεση της, οι περισσότεροι ήταν ηλικιωμένοι κάτοικοι Μενιδίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Μάλιστα το κάθε ραντεβού κόστιζε 200 ευρώ, χρήματα τα οποία εισέπραττε ο ίδιος δίνοντας στην κοπέλα 20 με 30 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα τα κρατούσε δήθεν για το “κομπόδεμα” με το οποίο θα ξεκινούσαν τη νέα τους ζωή.

Στις 4 Φεβρουαρίου όταν και διεπράχθη το έγκλημα, ο 33χρονος είχε πάει έξω από το σπίτι της νεαρής κοπέλας και της πέταγε πέτρες στο παράθυρο για να βγει έξω. Της είπε πως έχει ανάγκη από χρήματα και έχει κανονίσει ραντεβού και σε 10 λεπτά να έχει ετοιμαστεί και να τον συναντήσει στο νεκροταφείο.

Εκεί λογομάχησαν και τη στιγμή που ο 33χρονος πήρε τηλέφωνο τον πελάτη για να του πει ότι θα αργήσουν, η κοπέλα τον μαχαίρωσε δυο φορές στην πλάτη.

Η κοπέλα πίστεψε πως τον σκότωσε και έκανε να φύγει. Ο 33χρονος όμως σηκώθηκε και την έπιασε από τα χέρια για να της πάρει το μαχαίρι. Η 24χρονη τον μαχαίρωσε άλλες τρεις φορές, στο θώρακα και το πόδι. Εκεί γράφτηκε και ο επίλογος αυτής της δραματικής ιστορίας.