> Voliotaki: Δεκεμβρίου 2014

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ο καλικάντζαρος Αντώνης και ο καλικάντζαρος Βαγγέλης

Βγαίνουν λέει τέτοιες μέρες οι καλικάντζαροι στη γη. Δεν ξέρω αν έχουν ονόματα οι καλικάντζαροι, αλλά ας πούμε πως έναν τον λένε Αντώνη και τον άλλο Βαγγέλη. Όλο το χρόνο είναι χωμένοι στα βάθη της γης και σύμφωνα με την παράδοση πριονίζουν το δέντρο που τη στηρίζει..

Η περίοδος της κѠλ⓪τούμπας ξεκίνησε

Με πολιτικές μεταγραφές ξεκίνησε 
η προεκλογική περίοδος για τα κόμματα. Την επίσημη αρχή έκαναν οι Μίκα Ιατρίδη και Κώστας Γιοβανόπουλος οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία σε Δωδεκάνησα και Ημαθία αντίστοιχα.

Ιατρίδη και Γιοβανόπουλος ήταν βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δηλαδή μετανιωμένοι νεοδημοκράτες οι οποίοι κατακεραύνωναν τον Αντώνη Σαμαρά για να κερδίσουν ψήφους.

Κινδυνολογία: Το «όπλο» της ακροδεξιάς προβοκάτσιας…

Έχουμε αναλύσει κουραστικά τον δωσίλογο και ακροδεξιό πολιτικό χαρακτήρα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου (συμμορία του 4ου Ράιχ), τη φαιά φιλοσοφία της, τις κτηνώδεις πρακτικές της, τη μοχθηρία της, καθώς και τις συνακόλουθες ιδιότητές της:

Φούχτελ αγάπη μου...

Ισως λίγοι να γνωρίζουν ότι όταν η σύζυγος του Ν. Δένδια τον καλεί, στο κινητό του εμφανίζεται το όνομα... Φούχτελ! 

Είναι δυνατόν να πείτε να αποκαλεί το έτερον ήμισύ του με το όνομα του πλέον αντιπαθούς (για τους έλληνες δημάρχους) Γερμανού, κομισάριου της Ανγκελα Μέρκελ; Το κάνει επειδή, όπως λέει, του φέρνει... γούρι. 

Πήρε καινούργιο κινητό, του τηλεφώνησε ο γερμανός κομισάριος, αλλά σε λίγη ώρα του τηλεφώνησε και η γυναίκα του και βέβαια από λάθος την καταχώρισε με το όνομα Φούχτελ.

Η τελευταία selfie...

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ “ΓΙΑΤΙ” ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΝ “ΤΙΤΑΝΙΚΟ” ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ – ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο “ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗΣ” ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Ένα από τα πολλά εγκλήματα της “διορισμένης” συγκυβέρνησης από τα ξένα κέντρα εξουσίας είναι και η πολύνεκρη τραγωδία στο “Norman Atlantic”. 

Τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας “φωνάζουν” πως κάποιοι -για μια ακόμη φορά- με την δολοφονική αμέλεια ή εύνοια σε εφοπλιστικούς κύκλους αφαίρεσαν ανθρώπινες ζωές. Παραμονή προεδρικής εκλογής για να βγάλουν το “φάντασμα” του Δήμα, Σαμαράς και Βενιζέλος εξευτελίστηκαν και γονάτισαν στα μεγαλοσυμφέροντα των ακτοπλόων και των εφοπλιστών που μια ζωή ήταν οι χρηματοδότες τους και αυτοί οι βρωμεροί ταμίες.

Έφτασε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη στον ΓΑΠ

Ε, ρε, μεγαλεία ο Γιώργος Παπανδρέου. Εκεί που τον είχε ξεχάσει κι ο Θεός ο ίδιος, έγινε το πρόσωπο των ημερών, κόρες και παλικάρια σφάζονται στην ποδιά του, εκλιπαρώντας τον να μην κάνει κόμμα.

Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, σιγά σιγά η βαρυχειμωνιά θα αρχίσει να υποχωρεί απο τα δυτικά τμήματα της χώρας και θα επηρρεάσει τις ανατολικοτερες και νοτιότερες περιοχές οπως είναι η ανατολική Θεσσαλία, η ανατολική Στερεά, η Ευβοια, οι Σποράδες και η ανατολική Πελοπόννησος. Στις περιοχές αυτές θα χιονίσει ακόμη και στα πεδινά.

Ισχυρές χιονοπτώσεις θα έχουμε στο Πηλιο και τον Βόλο, στην Κύμη και σε άλλες περιοχές της Ευβοιας, στη Λαμία και σε τμήματα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, ιδιαίτερα στις περιοχές της Μαλακάσας, του Μαρτίνου και του Δομοκου. Εκεί οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. 

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στο νότιο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και τοπικά 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -9 εως -4 βαθμούς, στα κεντρικά από -6 εως +1εναν βαθμό, ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 8 εως 14 βαθμούς κελσίου. 

Καλή Χρονιά, με σημερινές φωτογραφίες από τον Ιάσωνα! (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)


Ζητήσατε από τους αναγνώστες να σας στείλουμε φωτογραφίες από τα χιονισμένα μέρη μας, και όπως βλέπετε, ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών Βόλου "Ιάσων", το κάνει με τον πλέον πρωτότυπο τρόπο!

Με τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς...

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται παρά τις γιορτές οι υποψήφιοι βουλευτές σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.
Μάλιστα, ήδη έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται οι πρώτες συμμαχίες μεταξύ των υποψηφίων.
Μία από αυτές, η οποία άλλωστε είναι γνωστή εδώ καιρό, έχει σχηματιστεί μεταξύ της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και του βουλευτή Θάνου Πλεύρη, οι οποίοι κατεβαίνουν στην Α' Αθηνών.
Αμέσως μετά επισκέφθηκαν γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, όπου απόλαυσαν ένα "χαλαρό" ποτό.

ΤΩΡΑ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

Συνήγορος του Κουβέλη, ο Άδωνις...

Πόσες δουλειές θα κάνει πια αυτός ο άνθρωπος; Τηλεβιβλιοπώλης, βουλευτής, υπουργός, και τώρα συνήγορος του Κουβέλη!
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης​ με αφορμή τη διάλυση του «γάμου» ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ έγραψε στο twitter:
"Όπως κορόιδεψε ο Τσίπρας τον Κουβέλη, έτσι θέλει να κοροιδέψει και τους Έλληνες κρύβοντας την απόφαση του Συνεδρίους για το Πρόγραμμά τους".
Καλά, για τους Έλληνες να το δεχθούμε. Προεκλογικό αγώνα κάνει. Αλλά και τον Κουβέλη, είναι σίγουρος οτι τον κορόιδεψε;
Γελοιότητες...

BLOG VOLIOTAKI προς όλα τα Βολιωτάκια του κόσμου, τσαντισμένα και μη, με τον αποκλεισμό της Μαγνησίας και του Βόλου

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ΠΑΤΣΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ



Εμείς αντιλαμβανόμαστε πολλά περισσότερα από όσα κάποιοι νομίζουν, όπως αντιλαμβανόμαστε και τις όποιες υπερβολές, εμείς είμαστε οι πρώτοι σε αυτές, ειδικά όταν θέλουμε να δώσουμε έμφαση..., αλλά...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ ΣΤΟ ΣΩΡΟ


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Έριξε το ευλογημένο χιονάκι, να ψοφήσουν τα μικρόβια...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά
Εύχομαι υγεία ,αγάπη και ταπεινοφροσύνη στους συνανθρώπους και συμπολίτες μου, περισσότερο
από όλα υπομονή.
Έριξε το ευλογημένο χιονάκι, να ψοφήσουν τα μικρόβια, το κυριότερο ο υδροφόρος ορίζοντας να αποθηκεύσει το απαραίτητο νεράκι για να έχουμε το καλοκαίρι να πίνουμε, να πλενόμαστε και να το σπαταλάμε όπως θέλουμε εμείς οι πολίτες που κρίνουμε τα πάντα όπως συνήθως.....

Νέα επιδείνωση στον αποκλεισμένο Βόλο και στη Μαγνησία (Video + Photos)

ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΙΖΑ!

Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΤΑΖ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ.....!

Ο δοτός Μουρούτης  απειλεί με μηνύσεις τον εκλεγμένο Καραμέρο επειδή... τόλμησε να προβλέψει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με 7 μονάδες διαφορά! Τι ακριβώς έγινε; 
Ενοχλήθηκε ο Μουρούτης από το σχόλιο στο twitter του αντιπεριφερειάρχη Αττικής και άρχισε να αφήνει υπονοούμενα περί φυλάκισης και προστίμων!

Από το μπαλκόνι μου


AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ!

Το ναυάγιο του Τιτανικού του 1912, μας έδειξε με το πιο δραματικό παράδειγμα τις επιπτώσεις του κρύου νερού στον άνθρωπο...

Λόγω έλλειψης κατάλληλης ενδυμασίας, σωσίβιων και κατάλληλων γνώσεων επιβίωσης στη θάλασσα, κανείς από τους 1489 ανθρώπους που βρέθηκαν στα παγωμένα νερά Ατλαντικού δεν κατάφερε να επιβιώσει, όταν μετά από 1 ώρα και 50 λεπτά από το ναυάγιο κατέφθασε το πρώτο πλοίο. Να σημειώσουμε ότι σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν στις σωσίβιες λέμβους σώθηκαν.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!

Η δασκάλα της Α” δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό που όλο βρίζει και δε δίνει την παραμικρή σημασία στο μάθημα...
-“Ποιο είναι το πρόβλημά σου;’, τον ρωτάει εξαγριωμένη.
-“Είμαι πολύ…έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη’. Απαντά ο Τοτός με ύφος.’Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη και είμαι πολύ εξυπνότερος από αυτήν. Πιστεύω πως πρέπει να πάω τουλάχιστον στην τρίτη κι εγώ’.
Η δασκάλα τον πάει στον διευθυντή, ο οποίος συμφωνεί να του κάνουν διάφορα tests γνώσεων κι εξυπνάδας κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στη τρίτη τάξη.

Είναι πολλά τα λεφτά, Αντώναρε

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, τελευταίος κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Καραμανλή και στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού.

Στην επιστολή του αναφέρει ως έναν από τους λόγους: Ταυτόχρονα, όμως, θα συνεχίσω τη δραστηριότητα μου ως Συμβουλος της Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων, μια θέση απο την οποία μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά στην τόσο απαραίτητη ανακαμψη της οικονομίας της χώρας. ...

Έκκληση Μπέου για περιορισμό των μετακινήσεων στο Βόλο (Video)

ΦΡΕΓΑΤΑ «ΑΙΓΑΙΟ»: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ

Η μάχη με τα κύματα με στόχο να σωθούν ανθρώπινες ζωές είναι μάχη ... που έχουν δώσει αμέτρητες φορές τα πλοία του ελληνικού Στόλου.

Η έρευνα και κυρίως η διάσωση στην θάλασσα αν και θεωρητικά είναι αποστολή του Λιμενικού, κακά τα ψέματα έχει περάσει στο ΠΝ σε ότι αφορά στην θάλασσα και στον αέρα την Πολεμική Αεροπορία με τα ελικόπτερα που διαθέτει.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω κακοκαιρίας...

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω κακοκαιρίαςΣε ισχύ το απαγορευτικό από Πειραιά, Ραφήνα Λαύριο και Βόλο...
Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ιδιαίτερα θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και φθάνουν τοπικά τα 9 με 10 μποφόρ.
Από τον Πειραιά πραγματοποιούνται μόνο τα δρομολόγια των πλοίων...

Το τελευταίο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Χριστόδουλού μας…


Είναι το τελευταίο μήνυμα του!
Δεκέμβριος του 2007! Εμφανώς καταβεβλημένος από την ασθένεια του, ο Αρχιεπίσκοπος της "καρδίας μας" απευθύνεται στους πιστούς,,, σε μικρούς και μεγάλους

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ

Η γιγαντιαία προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή του Βόλου προκειμένου να περιοριστούν, κατά το ανθρωπίνως δυνατόν, οι συνέπειες της θεομηνίας που πλήττει την περιοχή μας συνεχίζεται. Δυστυχώς σύμφωνα με την ενημέρωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η κακοκαιρία όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά αντίθετα επιδεινώνεται από τις απογευματινές και πρώτες βραδυνές ώρες, με νέες σφοδρές χιονοπτώσεις.

Εν όψει των συνθηκών αυτών ο Δήμαρχος κ. Αχιλλέας Μπέος ζητώντας την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών, απευθύνει έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως αναγκαίες,

Γι’ αυτό η ελληνική γλώσσα είναι μοναδική! Δείτε κάτι που ΔΕΝ ξέρατε!!


Η ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία… Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη στην ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο.

Ήρθε και η ώρα η δικιά μας…

Ήρθε η ώρα να πούμε καθαρά και ξάστερα τις δεν θέλουμε να γίνει για εμάς χωρίς εμάς…

Ήρθε η ώρα   μας να σταθούμε απέναντι σε αυτό το  βάρβαρο καθεστώς που μας έχει καταξευτιλίσει οικονομικά ηθικά και Εθνικά.

Ήρθε η ώρα σε αυτή την ιστορική ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδα. Το ευνοούν οι πολιτικές συνθήκες και οι πολιτικές ισορροπίες όπως διαμορφώνονται στην Νότια Ευρώπη.

Σαν να μην έχει κυβερνήσει...

Aνεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει στην αφήγηση των δύο κόσμων, του καλού που επαγγέλλεται ο ίδιος και του κακού που αποδίδει στον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Σαμαράς προέβλεψε ότι αν κερδίσει τις εκλογές, «μέσα σε έναν μήνα θα έχουμε κλείσει την τελευταία αξιολόγηση, θα έχουμε μπει στην επόμενη μέρα με πιστωτική γραμμή στήριξης, θα έχει εξαλειφθεί πλήρως η πολιτική αβεβαιότητα, θα έχουν πέσει κατακόρυφα τα spreads εκεί που ήταν πριν από τέσσερις μήνες και θα μπορούμε να βγαίνουμε...

Νέα Ιωνία Ραιδεστού


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αποκλεισμός στο Βόλο

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Απορω με τους υπευθυνους του δημου ....που ειναι αυτη η ολονυκτια επιχειρηση για να ειναι καθαροι οι δρομοι...τουλαχιστον οι κεντρικοι......δεν κυκλοφορει αμαξι αν δεν εχει αλυσιδες κ καλα λαστιχα....εχω μεινει αποκλεισμενη κ δεν μπορω να παω να κανω γιορτες με τον αρραβωνιαστικο μου...για να μην πω για αυτα τα 10 ταξι που υποτιθεται οτι λειτουργουν.......

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης πήγαν για ψώνια...

...με το μηχανάκι (ΦΩΤΟ)...


Σε γιορτινό shopping συνέλαβε ο φακός του "Hello", τον 36χρονο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, με την 34χρονη σύντροφό του, δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

Οι φήμες για τη σχέση τους, που άρχισαν να κυκλοφορούν στις αρχές Απριλίου, επιβεβαιώθηκαν λίγους μήνες μετά τις διακοπές τους στην Αντίπαρο.

Το ζευγάρι ψώνισε δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα σε γνωστό εμπορικό κέντρο, επιλέγοντας ρούχα και παπούτσια, όπως φαίνεται και από τις σακούλες που κρατούν.

BOΛΟΣ: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

AYTEΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΑΣ ΜΑΓΕΥΕΙ!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Η ΟΛΟΓΥΜΝΗ φωτογράφιση του Θεόδωρου Πάγκαλου ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ! (ΦΩΤΟ)


Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σαρώνει…

Στο Σίδνεϊ ζούνε ήδη στο 2015!...

Η Αυστραλία άλλαξε ήδη χρονιά και το Σίδνεϊ υποδέχτηκε το 2015 με πάρτι και πυροτεχνήματα.
Οι αυστραλοί έχουν συνηθίσει να «κλέβουν» την προσοχή με φαντασμαγορικούς εορτασμούς.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης "αιφνιδίασε" τον ίδιο του τον γιο


Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης βρισκόταν στο γραφείο του, όπου δέχθηκε μία απρόσμενη επίσκεψη.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που χωρίς κοστούμι και γραβάτες παραμονή Πρωτοχρονιάς δούλευε!...

ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝ ΒΟΛΟΥ ΕΝΤΑΥΘΑ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΟΣ....

....κ.κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ, ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΑGER κ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑ, ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ. ΠΡΟΣ ΑΡΣΙΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ!


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αποκλεισμένοι απο τα χιόνια


AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Σας παρακαλώ πείτε στον κ. Μπέο να μας στείλει ένα εκχιονιστικό μηχάνημα που είμαστε αποκλεισμένοι εδώ στο Chieti της Ιταλίας! Καλή χρονιά, με υγεία!!!

Εντυπωσιακές εικόνες από την πιο παγωμένη πόλη της γης...

Εκεί όπου το θερμόμετρο αγγίζει τους -50 βαθμούς Κελσίου και σε ακραίες περιπτώσεις και τους -70...

Οι άνθρωποι είναι ανθεκτικά και σκληρά εργαζόμενα πλάσματα.
Και ίσως δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα γι αυτό, από τους τολμηρούς κατοίκους της μικροσκοπικής πόλης της Ρωσίας, την Oymyakon που θεωρείται από τους περισσότερους το (μόνιμα) πιο ψυχρότερο κατοικήσιμο μέρος στη γη.

Τεστ: Βρείτε την ηλικία σας από τον αριθμό του κινητού σας!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το τέστ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και με απλές πράξεις θα δείτε ότι στο τέλος θα βγεί η πραγματική σας ηλικία. Αρκεί να ξεκινήσετε βάζοντας το τελευταίο ψηφίου του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου.

Όλα τα βήματα:

1) Γράψτε το τελευταίο ψηφίο του κινητού τηλεφώνου σας

ΤΩΡΑ: ΑΝΟΙΚΤΟΣ Ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΠΗΛΙΟΥ

Η ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΠΗΛΙΟ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΧΑΝΙΑ, ΚΑΡΑΒΩΜΑ, ΖΑΓΟΡΑ, ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, ΞΟΥΡΙΧΤΙ, ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΑΞΟΝΑ ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ, ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΚΑΤΗΓΙΩΡΓΗ, ΛΑΥΚΟ, ΜΗΛΙΝΑ, ΤΡΙΚΕΡΙ, ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΠΙΝΑΚΑΤΩΝ, ΜΗΛΕΩΝ, ΒΥΖΙΤΣΑΣ.

Νέο, εμπλουτισμένο φωτορεπορτάζ από το e-Volos.gr


 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ 
ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θα κάνουν Πρωτοχρονιά στην εθνική οδό; Εκατοντάδες αυτοκίνητα ακόμα εγκλωβισμένα στην Αθηνών - Λαμίας

- Σε ετοιμότητα και οι ένοπλες δυνάμεις για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
- Από τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης οδηγοί έχουν μείνει ακινητοποιημένοι στον κόμβο της Σπάρτης!
- Σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχουν αλυσίδες και δεν τους επιτρέπεται να συνεχίσουν
- Κλειστός ο δρόμος από το Τελεφερίκ και πάνω στην Πάρνηθα και στην Πεντέλη από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως τη διασταύρωση του Αγίου Πέτρου
- Δεν εισπράττονται διόδια στο δρόμο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα λόγω... κρύου!
- Προβλήματα και στα λιμάνια - Μερικό απαγορευτικό σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο
- Με κύμα χιονιά μας αφήνει το 2014, με κρύο θα υποδεχτούμε το 2015

Το Blue Sky έκρυβε στα "σπλάχνα" του μια μικρή πόλη! Πάνω από 900 ψυχές ήταν στοιβαγμένες στ' αμπάρια του! Συγκλονιστικές φωτογραφίες

- Το πλοίο Blue Sky M το εγκατέλειψε το πλήρωμά του ενώ είχε μέσα 900 μετανάστες!
- Αν βούλιαζε το πλοίο θα ήταν μια από τις χειρότερες ναυτικές τραγωδίες
- Λίγο πριν επέμβει η ιταλική ακτοφυλακή το πλοίο ήταν έτοιμο να πέσει στα βράχια
- Μια γυναίκα γέννησε εν πλώ - Τουλάχιστον 4 νεκροί
- Ένα πλοίο γεμάτο ψυχές απελπισμένες που έψαχαν μια καλύτερη ζωή. Ενα πλοίο με άνδρες, γυναίκες και παιδιά που εγκαταλείφθηκε στην μανιασμένη θάλασσα και σώθηκε την τελευταία στιγμή λίγο πριν χτυπήσει στα βράχια. Ενα πλοίο με τουλάχιστον 900 ψυχές οδηγήθηκε από την ιταλική ακτοφυλακή σε λιμάνι της Απουλίας.

Ποιούς πρότεινε και ποιούς "έκοψε" η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Εκτός ο 1ος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου, έκπληξη για επιλογή Πατσιαντά και μη εκλόγιμων

Τα αποτελέσματα της από 30 Δεκεμβρίου συνεδρίασής της και συνάμα την πρότασή της για τους υποψήφιους Βουλευτές Μαγνησίας στην αρμόδια Επιτροπή του κόμματος, έδωσε στη δημοσιότητα παραμονής της Πρωτοχρονιάς η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Διαβάστε περισσότερα

BOΛΟΣ: Οδός Στρατηγού Βελέντζα 08:00 π.μ


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Σαπίζουν καθηλωμένα στον Μαραθώνα έξι σύγχρονα ελικόπτερα Έρευνας-Διάσωσης...


Καθηλωμένα στην Ναυτική Βάση Κοτρώνη στον Μαραθώνα, βρίσκονται έξι ελικόπτερα τύπου ΑS365 Dauphin του Λιμενικού Σώματος.

ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΚΟ ΧΙΛΙΑΔΟΥΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ


AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΩΡΑ 1.20 μ.μ. στην Άλλη Μεριά Πηλίου

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ...



ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ

ΒΑΣΑΝΗ ME ΜΑΓΝΗΤΩΝ Πεσμένο δέντρο επι της Βασάνη.


AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

“Αυτή είναι η Ελλάδα”…

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος 

Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές η τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας μιλούσε για 266 Έλληνες επιβαίνοντες στο «Norman Atlantic», για 2 Έλληνες από τους 12 επιβεβαιωμένα νεκρούς και 28 Έλληνες αγνοούμενους. 

Συγκεχυμένη η εικόνα για την κατάσταση των υπολοίπων 200 περίπου ανθρώπων που επέβαιναν στο πλοίο.

Χιονισμένα Πλατανάκια Ανακασιάς


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο διοικητής του ΣΔΟΕ καταστρέφει έγγραφα του ΣΔΟΕ! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ)

Στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ! Δηλαδή ο έμπιστος του Σαμαρά πρώην έφορος Μεσσήνης θα μπορεί να καταστρέφει όσα έγγραφα δεν του αρέσουν, όποιες εντολές θεωρεί ότι μπορεί να τον εμπλέξουν, όποιες αποφάσεις θέλει!!!

Από χθες με υπουργική απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης ο διοικητής του ΣΔΟΕ αποκτά την δυνατότητα καταστροφής εγγράφων και στοιχείων του ΣΔΟΕ. 

Αποκλεισμένη και η Πορταριά Πηλίου

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Καλημέρα από την Πορταριά.
Σας παρακαλώ ενημερώστε μας αν και πότε θα ανοίξουν τουλάχιστον οι κεντρικοί δρόμοι. Δεν έχει περάσει ούτε ένα μηχάνημα από το πρωί. Έχουμε αποκλειστεί και δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Γράψτε κάτι αν γνωρίζετε θερμή παράκληση.
Καλή πρωτοχρονιά!

Παράταση έως τις 5 Ιανουαρίου για τα τέλη λόγω του χιονιά