> Voliotaki: Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Καταγγελία και ερώτηση Κουίκ για εισαγωγή ψωμιού με καρκινογόνο ουσία

Την παράνομη εισαγωγή βουλγάρικου ψωμιού, που περιέχει σταχτίνη και την εγκληματική ολιγωρία της συγκυβέρνησης, που με την άθλια πολιτική περικοπών της, στο «πνεύμα» πάντα των επιταγών της Τρόικας, επηρεάζει άμεσα τους Φορείς που ασκούν τους σχετικούς ελέγχους στα τρόφιμα και θέτει σε κίνδυνο την υγεία πολιτών, καταγγέλλει ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ βασιζόμενος στη δημόσια καταγγελία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στέλιου Μωραΐτη. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κουίκ κατέθεσε σχετική ερώτηση η οποία αναφέρει:

Παραιτήθηκαν τρεις Γενικοί Γραμματείς της κυβέρνησης-Οσμή εκλογών;

Γνωστές έγιναν, πριν από λίγο, οι παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, καθώς επίσης των Γραμματέων Επικοινωνίας, Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Ανδρέα Κατσανιώτη.

Σύμφωνα όσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, οι Γενικοί Γραμματείς παραιτήθηκαν, προκειμένου να έχουν χρόνο στη διάθεσή τους, για...

Επιτέλους! Μετά τον Πάνο Καμμένο... κι ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ!

Ας ελπίσουμε να το θυμάται όταν είναι κυβέρνηση και να μην συμβεί ό,τι με το Χαράτσι στη ΔΕΗ!


Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για αγρότες και υποτροφίες για φοιτητές από την Παπαστράτος

Δύο νέα προγράμματα ξεκινά άμεσα η εταιρεία Παπαστράτος με στόχο τη στήριξη των καπνοκαλλιεργητών.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις πρακτικές της «Γεωργίας Ακριβείας» για αγρότες καπνού και ένα πρόγραμμα υποτροφιών σε πρωτοετείς φοιτητές προερχόμενους από οικογένειες καπνοκαλλιεργητών.

Διαβάστε περισσότερα

Μαζέψτε τους…

Για να δούμε, πως πήγαν οι διαπραγματεύσεις, πρέπει πρώτα να δούμε το προσχέδιο του προϋπολογισμού – που θα αποτελέσει ένα είδος ακτινογραφίας – είπε ο Χατζηνικολάου. Έχουμε όμως, πρόσθεσε, δύο χειροπιαστά πράγματα.
Πρώτον, αυτό που είπε ο Κλάους Ρέγκλινγκ- οτι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο – και δεύτερον την έλλειψη εμπιστοσύνης που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στα δύο κόμματα που συγκυβερνούν.

Γιατί εγχώριοι και ξένοι κολοσσοί θέλουν τα ελληνικά αεροδρόμια

«Το Δημόσιο θα πρέπει να καταβάλει σοβαρή προσπάθεια για να μην στεφθεί με επιτυχία ο διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων» σημειώνουν με νόημα παράγοντες της αγοράς, σχολιάζοντας το υψηλό ενδιαφέρον εγχώριων και ξένων σχημάτων...

Διαβάστε περισσότερα

Η απορία του Λαζαρίδη...

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί από την απαίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης από τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα μετά από τηλεφώνημα του Γκίκα Χαρδούβελη. 
Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού εξέφραζε νωρίτερα τις απορίες του για την στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αφού όπως έλεγε ο ίδιος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνώριζε ότι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις και τις συναντήσεις με την Τρόικα, αναφερόμενος ειδικά στο Παρίσι και στις εκεί συναντήσεις. ..
parapolitika.gr

Μέχρι σήμερα η καταβολή των 20 ευρώ ανά εργαζόμενο για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Ταυτόχρονα και παράλληλα με τις ασφαλιστικές εισφορές μισθολογικής περιόδου 8/2014 θα καταβληθεί η εργοδοτική εισφορά 20 ευρώ ανά εργαζόμενο με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου.

Η εν λόγω εισφορά, που ισχύει για δεύτερη χρονιά φέτος, συνιστά ξεχωριστό λογαριασμό

Διαβάστε περισσότερα

Τσίπρας: Είμαστε κοντά στην αυτοδυναμία

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς η κυβέρνηση παρουσιάζει φαινόμενα σήψης

Πρόωρες εκλογές και μάλιστα σύντομα «βλέπει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την εισήγησή του στην πολιτική γραμματεία του κόμματος, τόνισε ότι πυκνώνουν οι ενδείξεις για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες...

Μέχρι 2/2/2015 η προθεσμία για τις συγκεντρωτικές καταστάσεις - δείτε το κείμενο της απόφασης

Παρατείνεται, έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015, η προθεσμία υποβολής των τριμηνιαίων καταστάσεων πελατών - προμηθευτών του πρώτου, δευτέρου και τρίτου τριμήνου του ημερολογιακού έτους 2014.

Αυτό προβλέπεται σε απόφαση της γγ Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου για τη

Διαβάστε περισσότερα

Τρέχουν να πείσουν πως δεν υπήρξε κόντρα – Η “κατσάδα” Σαμαρά στον Γ. Χαρδούβελη – Διαψεύδουν παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη

- Μετά την γκρίνια στην κυβέρνηση ο Γ. Χαρδούβελης έσπευσε να ρίξει τους τόνους δηλώνοντας πως δεν υπάρχει ρήξη
- Το Μαξίμου ξεκαθάρισε στον Γ. Χαρδούβελη πως ο Χ. Λαζαρίδης θα συμμετέχει όποτε κρίνεται απαραίτητο
- Κύκλοι της Χ. Τρικούπη διέρρεαν πως στο τηλεφώνημα του Γ. Χαρδούβελη απάντησαν "βρείτε τα"
- Διαψεύδει την ενδοκυβερνητική κόντρα η Σοφία Βούλτεψη
- Την Τετάρτη η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Δείτε ξανά το σεμινάριο για τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. που διοργάνωσε το Ο.Ε.Ε.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, που παρατηρήθηκε από Μέλη-Λογιστές Φοροτεχνικούς αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους για το αντικείμενο της Φορολογίας Ακινήτων και του ΕΝ.Φ.Ι.Α., το Ο.Ε.Ε. αποφάσισε την ανάρτηση των βιντεοσκοπημένων εισηγήσεων στο site του Επιμελητηρίου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου 2014.

Μύλος έγιναν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τον Λαζαρίδη...

Βαράνε διάλυση: Μύλος έγιναν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τον  ΛαζαρίδηΠρωτοφανής εμπλοκή σημειώθηκε σήμερα στις σχέσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη στις συζητήσεις με την Τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών.
Όλα ξεκίνησαν όταν προ ημερών ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον Γκίκα Χαρδούβελη και του είχε ζητήσει στις συναντήσεις με την Τρόικα να παρίστανται και εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ.

11 μονοήμερες για κάθε στιλ


Αποδράσεις αστραπή σε βουνά, κάστρα και περατζάδες!

Διαβάστε περισσότερα

Βλάχος: Από μηδενική βάση το θέμα του πρωθυπουργού

Υπέρ της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ο βουλευτής της ΝΔ

Τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος κάλεσε εμμέσως τον Αντώνη Σαμαρά να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία ώστε να διευκολύνει την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας,

κλήθηκε να σχολιάσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Βλάχος.

Έγιναν εκατομμυριούχοι πριν κλείσουν τα 20

Ανταμείφθηκε το ταλέντο και η φαντασία τους

Κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν μετά από πολλή σκληρή δουλειά να δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται και να «μεταφράζονται» σε χρήματα.

Άλλοι δε χρειάζεται να κοπιάσουν και τόσο, καθώς η τύχη τους ευνοεί και με το παραπάνω,

Διαβάστε περισσότερα

Αμφίπολη: Τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν Μέγα Αλέξανδρο

Κανένας αρχαιολόγος δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο τάφος να ανήκει στον μεγάλο Μακεδόνα στρατηλάτη

Μηχανικός σχεδίασε το τέλειο κουτάλι για το παγωτό

Κάνει ευκολότερο το σερβίρισμα του γλυκού χωρίς να ταλαιπωρεί τον καρπό

Το σερβίρισμα του παγωτού κατευθείαν από την κατάψυξη, μόνο εύκολη διαδικασία δεν είναι, καθώς συχνά ταλαιπωρείται ο καρπός του επίδοξου σερβιτόρου.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο χτύπημα του Καραμανλή κατά Σαμαρά μετά την ρουκέτα Τζιτζικώστα!

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΟΥΚΕΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ!

Νέο χτύπημα των καραμανλικών οι οποίοι κάθε μέρα που περνάει πριονίζουν το κλαδί που κάθεται ο Σαμαράς.
Ο καραμανλικός Γιάννης Λούλης συνελήφθη από τον Μάκη Πολλάτο του "Πρώτου Θέματος" να απολαμβάνει τον καφέ του στο Ζάππειο με τον Γιάννη Δραγασάκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται

Το ψωμί δεν… χαλάει τη σιλουέτα

Τέλος σε μια μεγάλη γυναικεία διατροφική ανησυχία βάζει νέα έρευνα.

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που έγινε στην Αυστραλία, το ψωμί όταν καταναλώνεται σωστά είναι πολύ υγιεινό και δεν παχαίνει.

Διαβάστε περισσότερα

Πάρτα όλα, Άδωνι...

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία, ο γερμανικός οίκος δημοπρασιών Gorny and Μosch βγάζει στο σφυρί αρχαία νομίσματα της εποχής του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα οποία προέρχονται από την Αμφίπολη και κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκαν στα χέρια Γερμανών.

Νόμιμες οι μειώσεις μισθών και το κόψιμο επιδομάτων στο ΥΠΟΙΚ

Με το μανδύα της νομιμότητας για λόγους δημοσίου συμφέροντος ντύνει το Συμβούλιο της Επικρατείας τις μειώσεις μισθών που επήλθαν 
με την κατάργηση ειδικών επιδομάτων στους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών.

Διαβάστε περισσότερα

Ντινόπουλος: Ο Πάγκαλος έχει το ακαταλόγιστο...

Ντινόπουλος: Ο Πάγκαλος έχει το ακαταλόγιστο"Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι γνωστό ότι έχει το ακαταλόγιστο", δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος.
Ο υπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα,δήλωσε:

"Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι γνωστό ότι έχει το ακαταλόγιστο. Ας μου βρει ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος έστω και μία δήλωσή μου ότι είμαι εναντίον της αξιολόγησης και θα πάω μόνος μου στον εισαγγελέα".

Πληρωμή ΕΝ.Φ.Ι.Α. και βεβαιωμένων οφειλών από τα ΕΛΤΑ μέχρι τις 20:30 το βράδυ της Τρίτης, 30 Σεπτεμβρίου

Στο αυτοματοποιημένο δίκτυο Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων οι πολίτες μπορούν να εξοφλούν τις βεβαιωμένες οφειλές ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος έως και αύριο Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι τις 14:30 και σε όσα Ταχ. Καταστήματα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο μέχρι ώρα 20:30.

Στην ιστοσελίδα www.elta.gr αναζητείστε τον πίνακα των 59 Ταχυδρομικών Καταστημάτων που λειτουργούν με συνεχόμενο ωράριο μέχρι τις 20:30.

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στο Αλ Τσαντίρι news...

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο Αλ Τσαντίρι news.
Το Συμβούλιο δέχτηκε και σε ακρόαση τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι «χρησιμοποίησε λέξεις που υπάρχουν στο ελληνικό λεξικό», ωστόσο το ΕΣΡ επέμεινε στο δικό του σκεπτικό.
Η επίμαχη εκπομπή προβλήθηκε στις 10 Ιουνίου 2014 και τα σχόλια του

Ερρίκος Ντυνάν: Το πρώτο ισχυρό βέτο στην ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι εργαζόμενοι του «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς παραμένουν άφαντοι μέχρι στιγμής οι εκπρόσωποι της εταιρείας ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε.

Από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε ο πλειστηριασμός και έγινε γνωστό ότι το «Ερρίκος Ντυνάν» κατακυρώθηκε στην εταιρεία ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Πειραιώςτο Σωματείο των εργαζομένων του νοσοκομείου ζήτησε συνάντηση με τη νέα διοίκηση.
Ωστόσο, οι νέοι ιδιοκτήτες δεν έχουν δώσει «σημεία ζωής», με τους εργαζόμενους να εκφράζουν έκδηλα την αγωνία τους.

Χτυπούν οι σειρήνες συναγερμού την Τετάρτη...

Τις σειρήνες συναγερμού θα ακούσουν οι κάτοικοι των πόλεων όλης της χώρας το πρωί της Τετάρτης, καθώς αυτές θα ηχήσουν στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2014».
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως εξής:
Στις 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για εξήντα (60)

Ρευστότητα 2,2 δισ. ευρώ ρίχνει στην αγορά η τράπεζα Πειραιώς

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ

Σε έξι νέα μέτρα με προσανατολισμό την επανεκκίνηση της οικονομίας και στόχο τη χρηματοδότηση των μικρών και μεσαίων...

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα: Τρεις στους δέκα αδιαφόρησαν για τον ΕΝΦΙΑ

Αρκετοί ήταν οι Λαρισαίοι που έσπευσαν κυριολεκτικά στο… παρά πέντε να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ είτε σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα, είτε στα ΕΛΤΑ, με τις ουρές να είναι ατελείωτες και την ταλαιπωρία μεγάλη.

Ωστόσο, σύμφωνα με έμπειρους φοροτεχνικούς, υπάρχει μία σημαντική μερίδα ιδιοκτητών ακινήτων που δεν ασχολήθηκαν καν με την πληρωμή του συγκεκριμένου φόρου, αδυνατώντας προφανώς να τον πληρώσουν.

Ξεκινάει στις 10 Οκτωβρίου το νέο πρόγραμμα voucher για 16.600 ανέργους 29 έως 64 ετών

Στην έναρξη του νέου προγράμματος προώθησης στην αγορά εργασίας μέσω συνδυασμένων δράσεων κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, πιστοποίησης των δεξιοτήτων και απασχόλησης, 16.600 ανέργων, κυρίως χαμηλών τυπικών προσόντων, ηλικίας 29 έως 64 ετών, προχωρά ο ΟΑΕΔ μετά από απόφαση του Διοικητή του Οργανισμού, κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Διαβάστε περισσότερα

Την Τρίτη συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για τη Ραχήλ Μακρή

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου να εξετάσει το ζήτημα που προέκυψε με τη βουλευτή Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος θα μεταβεί στη Μόσχα ενώ το ταξίδι χαρακτηρίζεται ιδιωτικό και οι συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει θα έχουν ανεπίσημο χαρακτήρα.

Ετσι δημιουργήθηκε η «φούσκα» στα ακίνητα: Αύξηση έως 308% την περίοδο 1993-2007 - Εκρηξη αντικειμενικών αξιών έως και 400%! (πίνακας)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΦΩΤΙΑ

Ακόμη και πάνω από 300% αυξήθηκαν οι τιμές των ακινήτων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας την περίοδο 1994-2007 ενώ σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, η αύξηση στη χώρα μας

Διαβάστε περισσότερα

Παπαμιμίκος για Τζιτζικώστα: Ας αφήσει τις τζάμπα μαγκιές - Εισηγείται σενάρια ανωμαλίας για τον ΠτΔ

Απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχολιάζοντας την απουσία του περιφερειάρχη από την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ, στη Χαλκιδική, αλλά τις δηλώσεις του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε: "Πριν δυο χρόνια, ο κ. Τζιτζικώστας πήγαινε κανονικά σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ.

Tρόικα: Τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα να πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ

Την πώληση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων από τα σούπερ μάρκετ αναμένεται να ζητήσει σε λίγο (μετά τις 3.10 το απόγευμα) η τρόικα από τον υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη.

'Ηδη ο υπουργός κλήθηκε στην πλατεία Συντάγματος όπου αναμένεται από λεπτό σε λεπτό για να συζητήσουν τα θέματα του υπουργείου του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι σημερινές συζητήσεις στο υπουργείο Οικονομικών αναμένεται

Στον εισαγγελέα οι ανήλικοι που έκαψαν σκύλο...

Οι τρεις ανήλικοι που περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό κι έκαψαν έναν σκύλο στην Άρτα ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
Πρόκειται για τρεις ανήλικους Ρομά ενώ αναζητείται και το τέταρτο άτομο που βιντεοσκόπησε και ανάρτησε το επίμαχο υλικό στο διαδίκτυο.

Κτηματολόγιο: Τι πρέπει να κάνετε για να μη χάσετε τα ακίνητά σας - Τι πρόστιμα θα πληρώσετε αν δεν κάνετε δήλωση

Ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες κτηματογράφησης στην Αθήνα καθώς ανοίγει και πάλι το Κτηματολόγιο για το δήμο της Αθήνας και 700.000 ιδιοκτήτες θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή. Πρόκειται για όσους δήλωσαν το 2008 περί το 1,2 εκατ. δικαιώματα και θα λάβουν ειδοποιήσεις για να κάνουν αντιπαραβολή με τα στοιχεία των ακινήτων τους.

Διαβάστε περισσότερα

«Επικοινωνία με το γραφείο του θεμ. Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα»

Οι πολίτες της Μαγνησίας μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα στα εξής τηλέφωνα:
-          Διοικητήριο (κτίριο πρώην Νομαρχίας Μαγνησίας), τηλέφωνο 2421352516, ηλεκτρονική διεύθυνση  a.kopanas@thessaly.gov.
-          Κτίριο Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών (Μηχανολογικό, Πεδίο του Άρεως), τηλέφωνο 2421355538.

Επίσης γνωστοποιείται ότι όλοι οι πολίτες της Μαγνησίας μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τον Αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου.

Διετής ρύθμιση για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια

Απόφαση για διετή ρύθμιση των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων με διαγραφή προστίμων και προσαυξήσεων, έλαβε η κυβέρνηση, όπως ανακοινώθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, μετά τη σύσκεψη που είχαν οι υπουργοί Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης, Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου και Ανάπτυξης κ. Νίκος Δένδιας.

Διαβάστε περισσότερα

Tο "Μπρούσκο"... έσβησε το δελτίο του MEGA...

 Μετά την πρεμιέρα της Κυριακής στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, το "Μπρούσκο" πήρε χθες κανονικά τη θέση του στο απογευματινό πρόγραμμα, ανατρέποντας τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών. Τι ακριβώς εννοούμε; 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη 900 θέσεων επικουρικών ιατρών

Ανακοινώθηκε σήμερα η επίσημη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη 900 επικουρικών ιατρών, οι οποίοι θα ενισχύσουν τις δομές του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, εντός των επόμενων εβδομάδων θα υπογραφούν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις, οι οποίες θα αφορούν τα κριτήρια...

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο άντρας που λιποθύμησε ενώ περίμενε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ - Οργή και αγανάκτηση στην τράπεζα - Σπαρακτικές σκηνές στο νοσοκομείο!

- Ο άτυχος άντρας έχασε τις αισθήσεις του ενώ περίμενε στην ουρά της τράπεζας για τη δόση του ΕΝΦΙΑ
- Στο σημείο που θα δείτε στις φωτογραφίες επικράτησε πανδαιμόνιο μέχρι να φτάσει στο ασθενοφόρο
- ''Χάθηκε πολύτιμος χρόνος'' λένε αυτόπτες μάρτυρες που έζησαν τις τελευταίες στιγμές του
- Ατελείωτες ουρές έχουν δημιουργηθεί από το πρωί σε τράπεζες και ταχυδρομεία όλης της χώρας

Ούτε καν Γύφτος

Οι πιο Έλληνες από τους Έλληνες αυτή την στιγμή στην χώρα είναι οι γύφτοι. Τρανή απόδειξη το πώς αντιμετώπισαν τον εκτοπισμό τους από το τον οικισμό τους στο Χαλάνδρι όταν οι μπουλντόζες με διαταγή της κυβέρνησης έκαναν ντου για να γκρεμίσουν τα φτωχοκάλυβά τους. Δείτε με πόσο πάθος και παρά την μη γνώση νόμων και εγκυκλίων, θεσμών και διαταγμάτων στέκονται ο ένας πλάι στον άλλο κάνοντας αντίσταση για τέσσερα νοβοπάν και ένα κομμάτι τσίγκο για σκεπή. 

Διαβάστε περισσότερα

Το Ημερολόγιο της Σεμίνας. Φρήντριχ 29.9.2014

Το ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι, ο Νietzsche τό'γραψε από τις 15 Οχτώβρη ως τις 4 Νοέμβρη του 1888 στο Τουρίνο. Ύστερα από εξήντα μερόνυχτα τρελλάθηκε.

Ένας ποιητής στη δική του γλώσσα θά'λεγε ότι ο ίδιος έβαλε φωτιά στο δυναμίτη του μυαλού του. Ανατινάξεις διαφορετικού οντολογικού γένους, που δε γίνεται να προσομοιασθούν με τους λαγουμιτζήδες της Ακρόπολης στα 1826 χρόνια, όπως τους ανιστορεί ο Μακρυγιάννης...

- Τρελλάθηκε· ο νέος Αποστάτας· εμ καλά έπαθε και τρελλάθηκε· και λίγο τού'πεσε.

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή προισταμένων ΟΤΑ - Δήμος Βόλου

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αγαπητέ Δήμαρχε Βόλου
Αγαπητά μέλη συλλόγου ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας
Αγαπητέ Υπουργέ κε Ντινόπουλε
Αγαπητοί υπάλληλοι του Δήμου Βόλου και εμπλεκόμενοι με την διαδικασία της επιλογής προισταμένων στον Δήμο Βόλου

Είμαι η μόνη που αναρωτιέμαι γιατί ακόμα 11 μήνες μετά την προκήρυξη των θέσεων

Πάγκαλος: «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάει μπροστά με νεκραναστάσεις»

Είπε ότι ο κοινωνικός χώρος της Κεντροαριστεράς «πρέπει να εκφραστεί μέσα από ένα νέο σχήμα»

Την εκτίμησή του ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει τελειώσει» και πως με «νεκραναστάσεις» δεν μπορεί να πάει μπροστά, εξέφρασε την Τρίτη ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αυτοκτόνησε εισαγγελέας για λάθος καταδίκη (βίντεο)

Ο διάσημος εισαγγελέας αυτοκτόνησε στο σπίτι του

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Οχάιο στην Αμερική μετά την αυτοκτονία του πασίγνωστου εισαγγελέα.

Το 65χρονο θύμα, πατέρας τριών ενήλικων παιδιών, είχε κερδίσει σε μία σειρά...

Έδεσσα: Αυτοκτόνησε γυναίκα μετά τον πρωινό καφέ - Βγήκε από την καφετέρια και βούτηξε στο κενό!

Ασύλληπτη τραγωδία σε καφετέρια της περιοχής, με μία γυναίκα να δίνει τέλος στη ζωή της - Ο τελευταίος διάλογος με τους σερβιτόρους...

Η αυτόχειρας ηλικίας 55 - 60 ετών, έδωσε τέλος στη ζωή της στην Έδεσσα, πηδώντας στο κενό από τον Ψηλό Βράχο. Όπως αναφέρει ο Λόγος της Πέλλας, η γυναίκα αφού κάθισε για περίπου δύο ώρες στο αναψυκτήριο-καφέ που βρίσκεται στο σημείο, είπε στους σερβιτόρους πως δεν έχει να πληρώσει τον καφέ της και τους πρότεινε να τους δώσει ένα ελβετικό ρολόι.

ΤΩΡΑ- Νέα διορία από τον εισαγγελέα...

Δεν κάνουν πίσω οι Ρομά...
Ο εισαγγελέας έδωσε στους Ρομά παράταση μέχρι τις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να εγκαταλείψουν τον καταυλισμό στο Νομισματοκοπείο.

Οι Ρομά δεν κάνουν πίσω. Αυτή την ώρα έχουν κλείσει με κάδους και άλλα αντικείμενα και τα δυο ρεύματα της λεωφόρου Μεσογείων, προκαλώντας κυκλοφοριακό "έμφραγμα"...

Θρίλερ: έθαψαν ζωντανή τη Ν.Δ. στη Χαλκιδική!

Πραγματικά ανατριχιαστική η υπόθεση που ήρθε στο φως χθες στη Χαλκιδική, μετά την καταγγελία των συγγενών της Νέας Δημοκρατίας ότι έγινε λάθος στη διαπίστωση του θανάτου της, με αποτέλεσμα να κηδευτεί και ουσιαστικά να πεθάνει με βασανιστικό τρόπο από ασφυξία, αφραγκία και μαλακία στις ενέργειές της ως κυβέρνηση, μέσα στον τάφο όπου οδηγήθηκε πρόωρα για τα 40 χρόνια της.

Ολα έγιναν χθες το απόγευμα στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άνθρωποι που βρίσκονταν σε κοντινό τάφο άκουσαν τη Νέα Δημοκρατία να φωνάζει.

Δημόσιο: 35.200 έλεγχοι συμβάσεων – Οι ... ύποπτες υπηρεσίες και οι δήμοι με τις χιλιάδες μονιμοποιήσεις

- Δεν καταργείται ο νόμος Παυλόπουλου, λέει το υπουργείο, ελέγχεται η νομιμότητα των μονιμοποιήσεων
- Ποιοι είναι οι δήμοι και οι υπάλληλοι που μπαίνουν πρώτοι στο στόχαστρο των ελέγχων
- Το ΑΣΕΠ θα κρίνει ποιος είναι νόμιμος και ποιος όχι
- Θα απολυθούν όσοι εντοπιστούν να έχουν μονιμοποιηθεί παράνομα

120 δόσεις και διαγραφές προστίμων – 110.000 επιχειρήσεις βλέπουν φως με τη ρύθμιση

- Πακέτο για ρύθμιση χρεών σε τράπεζες, εφορία και Ταμεία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- Μείωση χρεών με κούρεμα προστίμων και προσαυξήσεων προωθεί η κυβέρνηση
- Δείτε ποιοι μπορούν να ενταχθούν και να ωφεληθούν από τη νέα ρύθμιση
- Αύριο θα παρουσιάσει το σχετικό νομοσχέδιο στην τρόικα ο Νίκος Δένδιας.
- Με βάση αυτό προωθείται λύση-πακέτο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που στενάζουν από την οικονομική κρίση.

"Η ισχύς εν τη... κινήσει"- Η Ευρώπη κινείται στους ρυθμούς της MOVE Week

Ξεκινάει η MOVE Week, το μεγαλύτερο συλλογικό event κίνησης της Ευρώπης! Από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης θα λάβουν χώρα εκατοντάδες αθλητικές εκδηλώσεις με σκοπό να κινήσουν το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων για την άσκηση και τον αθλητισμό. Όσον αφορά στην Ελλάδα, κάτα τη διάρκεια της Move Week θα λάβουν χώρα περίπου 100 σχετικά event, ενώ στην Κύπρο φτάνουν τα 95. Τα event αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ανοικτά μαθήματα αθλητικών αγωνισμάτων, περιπάτους, ποδηλατοδρομίες,

Πεζοπορία στην Γκιώνα από την Ένωση Γυμναστών (ΕΠΦΑ) Ν. Μαγνησίας

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.) διοργανώνει Πεζοπορία στην Γκιώνα και την Καλοσκοπή,
την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.
Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07:30 μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου. 
Η Γκιώνα, είναι το ψηλότερο συγκρότημα της νότιας Ελλάδας και το πέμπτο της χώρας. Ο μεγάλος όγκος της απλώνεται ανάμεσα στα Βαρδούσια, την Οίτη και τον Παρνασσό. Το ιδιαίτερο στοιχείο της Γκιώνας είναι οι δύο μεγάλες χαράδρες της, η ξακουστή Ρεκά και το επιβλητικό Λαζόρεμα, που σκίζουν τον συμπαγή ασβεστόλιθο και διανοίγουν ένα τεθλασμένο κανάλι.

ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΣΤΡΑ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 27-9-2014 οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη προέδρου και προεδρείου στο Ανώτατο Όργανο Εκπροσώπησης των φαρμακοποιών, τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ).

Ο προηγούμενος πρόεδρος
του ΠΦΣ κ Θεοδοσιάδης Κυριάκος που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία έχασε την εκλογή από την αντίπαλό του και ανεξάρτητο υποψήφιο κ. Λουράντο Κων/νο, πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ-ΝΠΔΔ).