> Voliotaki: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ

Η γιγαντιαία προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή του Βόλου προκειμένου να περιοριστούν, κατά το ανθρωπίνως δυνατόν, οι συνέπειες της θεομηνίας που πλήττει την περιοχή μας συνεχίζεται. Δυστυχώς σύμφωνα με την ενημέρωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η κακοκαιρία όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά αντίθετα επιδεινώνεται από τις απογευματινές και πρώτες βραδυνές ώρες, με νέες σφοδρές χιονοπτώσεις.

Εν όψει των συνθηκών αυτών ο Δήμαρχος κ. Αχιλλέας Μπέος ζητώντας την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών, απευθύνει έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως αναγκαίες,
προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των συνεργείων για αποχιονισμό και καθαρισμό των κεντρικών οδικών αξόνων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Βόλου.

Το έργο του συντονισμού γίνεται από τον αντιδήμαρχο, κ. Δημ. Καντόλα και την Πολιτική Προστασία, που εντάσσεται στην υπηρεσία Καθαριότητας, και εκεί όσοι πολίτες αντιμετωπίζουν έκτακτες και επείγουσες ανάγκες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-80959 και 24210-62706

Παράλληλα όσοι πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και χρήζουν άμεσης βοήθειας μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο Βόλου και στα τηλέφωνα 2421350173 και 2421350174 ή στο κινητό 6986000308, με τον αντιδήμαρχο κ. Θανάση Σταυρίδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Γιώργο Πράττο να εξυπηρετούν τα αιτήματα που που θα υποβάλλονται.

Ο Δήμαρχος Βόλου ευχαριστεί θερμά τους υπαλλήλους και τα στελέχη της υπηρεσίας του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν αδιάκοπα περισσότερες από 24, πλέον, ώρες, όπως και τους ιδιώτες που προσφέρουν κάθε διαθέσιμο μηχανικό μέσο για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης, που βρισκόμαστε.

Τέλος για μια ακόμη φορά απευθύνεται έκκληση προς όλους τους πολίτες να περιορίσουν ή και να αποφύγουν τελείως μετακινήσεις που δεν κρίνονται επείγουσες και αναγκαίες, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των συνεργείων αποχιονισμού.

Για όσους δε άκοπα και ανέξοδα σπεύδουν να ζητούν ευθύνες και να ασκούν τη γνωστή χολερική κριτική και προκειμένου να διευκολυνθούν τους ενημερώνουμε ότι όπως για όλα τα κακά της πόλης και γι’ αυτό την ευθύνη έχει ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.