> Voliotaki: "Koλλημένη" η Νίκη δέν μπόρεσε ούτε μέσα στην Νέα Σμύρνη

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

"Koλλημένη" η Νίκη δέν μπόρεσε ούτε μέσα στην Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος επικράτησε με σκορ 2-1 της Νίκης Βόλου στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας - Νίκη μετά από έξι αγωνιστικές για τους Νεοσμυρνιώτες

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο
από πλευράς ρυθμού και φάσεων με τον Πανιώνιο να έχει την υπεροχή και τη Νίκη Βόλου να προσέχει την άμυνα της, χωρίς να μπορεί να φτιάξει μια αξιόλογη φάση, κάτι που έφερε και... νεύρα μεταξύ των παικτών από ένα σημείο και μετά.


Στην καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, οι “κυανέρυθροι” άνοιξαν το σκορ (29'), με τον ταξιάρχη Φούντα, ενώ θα μπορούσαν να έχουν φτάσει και σε δεύτερο τέρμα (42'), αλλά το σουτ του Κολοβού πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με το.. καλημέρα στο δεύτερο μέρος, οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στη νίκη, αφού στο 48' ο Γιάννου κέρδισε πέναλτι από τον Παπουτσογιαννόπουλο και ο Κολοβός στάθηκε εύστοχος για το 2-0.

Οι Βολιώτες ήταν για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι εξαφανισμένοι, έχοντας για μοναδική επιθετική στιγμή την προσπάθεια του Ροτζέριο στο 68', την οποία έδιωξε ο Παπαδόπουλος. Οι “κυανέρυθροι” δεν μπόρεσαν να διευρύνουν το σκορ, αφού οΤαΐρης απέκρουσε το σουτ του Μπουμάλ (75') και τελικά δέχθηκαν το 2-1 στο 84' με το πλασέ του Αναστασόπουλου.