> Voliotaki: Λάρισα: Γνωρίστε την κόρη του θρυλικού Μητσιμπόνα - Την πιο σέξι ιδιοκτήτρια περιπτέρου!

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Λάρισα: Γνωρίστε την κόρη του θρυλικού Μητσιμπόνα - Την πιο σέξι ιδιοκτήτρια περιπτέρου!


Η Πωλίνα, κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή διαθέτει πρόσωπο και κορμί που θα ζήλευαν ακόμη και μοντέλα...

Ο... λαός του διαδικτύου την ανακήρυξε την πιο όμορφη περιπτερούχο της Ελλάδας, που ανάβει φωτιές με την παρουσία της και τις φωτογραφίες που ποστάρει στα social media!

Η Πωλίνα, κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, διαθέτει πρόσωπο και κορμί που θα ζήλευαν ακόμη και οι «θεές» της πασαρέλας!

Εχουν περάσει δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα του Σεπτεμβρίου του 1997, όταν το πανελλήνιο «πάγωσε» από την είδηση του τραγικού θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα.

Ο άσος του ελληνικού ποδοσφαίρου, το καμάρι της ΑΕΛ και ολόκληρης της Θεσσαλίας, έφυγε για το μακρινό ταξίδι δίχως γυρισμό ύστερα από τροχαίο δυστύχημα αφήνοντας πίσω του τις δύο ανήλικες κόρες του και τη γυναίκα του Βάσω.

Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα η μία από τις κόρες του, η 24χρονη Πωλίνα, έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα, η οποία απασχολεί έντονα τα social media.

Η Πωλίνα Μητσιμπόνα έχει αναδειχτεί από τους χρήστες του ίντερνετ -και δη αυτούς του facebook- ως η ωραιότερη... περιπτερούχος της Ελλάδας και έχει γίνει το απόλυτο viral!

Καθημερινά όσοι περνούν από το περίπτερο όπου εργάζεται στο κέντρο της Λάρισας μένουν άφωνοι τόσο με τα εξωτερικά της προσόντα όσο και με τον χαρακτήρα της. Ευγενική, κοινωνική, γλυκομίλητη, έχει να πει πάντα έναν καλό λόγο για όλους.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso