> Voliotaki: Τουρισμός, γαστρονομία, εξαγωγές και η σημασία δημιουργίας μιας εξαγωγικής συνείδησης

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τουρισμός, γαστρονομία, εξαγωγές και η σημασία δημιουργίας μιας εξαγωγικής συνείδησης

Αποκλειστικά στο Tourism Lab του epixeiro.gr ο Νίκος Χουδαλάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Forum S.A. διοργανωτής της έκθεσης HORECA, της μεγαλύτερης έκθεσης στον κλάδο του τουρισμού (και όχι μόνο), μας μιλάει για την προοπτική και τις ελλείψεις του εκθεσιακού κλάδου, το πρότζεκτ της FOOD EXPO, την ανάγκη

Διαβάστε περισσότερα