> Voliotaki: "Καταδικάζουμε το φασισμό και το νεοναζισμό"...

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

"Καταδικάζουμε το φασισμό και το νεοναζισμό"...

«Καταδικάζουμε το φασισμό και το νεοναζισμό»Οι ΑΝ.ΕΛ. για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία Φύσσα...
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τιμούμε τη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, καταδικάζουμε το φασισμό και το νεοναζισμό και μαζί κάθε μορφής βία που περιβάλλεται από έναν δήθεν πολιτικό μανδύα και εξυπηρετεί μόνο τον εθνικό διχασμό και το κοινωνικό χάος», τονίζει σε δήλωσή του ο γενικός γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννης Μοίρας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός
χρόνου από τη δολοφονία του μουσικού στο Κερατσίνι.

«Έκλεισε χρόνος που οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, αφού μόλις πριν η κυβέρνηση τους είχε αφήσει εντελώς ανέγγιχτους στην παρα-στρατιωτική κατάληψη και την πρόκληση βιαιοτήτων στο Μελιγαλά, δίνοντάς τους την εντύπωση ότι μπορούν να λειτουργούν υπό καθεστώς πλήρους ανοχής και απόλυτης ατιμωρησίας. 

Συνεπίκουροι στο να φτάσει η Χρυσή Αυγή να διεκδικεί ρόλο στρατευμάτων εφόδου, είναι και όσοι της χάριζαν 20 λεπτά προβολής σε 60λεπτα δελτία ειδήσεων. 

Και για να συμπληρωθεί το σχέδιο του παρακράτους για πρόκληση εμφυλιοπολεμικού κλίματος, επιβεβαιώνοντας τρόπον τινά και τη θεωρία του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος περί «δύο άκρων», ακολούθησε η διπλή εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο», σημειώνει ο κ. Μοίρας.

Την ίδια ώρα, όπως συμπληρώνει, «ο τότε γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και έμπιστος του κ. Σαμαρά, συνομιλούσε φιλικά με τη Χρυσή Αυγή, ενώ σήμερα εκτελεί αποστολή δημιουργίας δήθεν δεξιού κόμματος για την έμμεση στήριξη της κυβέρνησης».

Οι ΑΝ.ΕΛ. καλούν τον λαό «να πάρει την τύχη του στα χέρια του και με συνεχείς, ακατάπαυστους, εντατικούς, αλλά ειρηνικούς πάντα, αγώνες να πετύχει τη μεγάλη πολιτική ανατροπή για την Ελευθερία, την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία»...