> Voliotaki: O Aχ. Μπέος για την εκδήλωση για την Αργώ: “Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα?”

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

O Aχ. Μπέος για την εκδήλωση για την Αργώ: “Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα?”

Μετά τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση στο Αχίλλειο με θέμα την ΑΡΓΩ, νομίζω ότι αρμόζει μια παροιμία: “εδώ ο κόσμος χάνεται, ψαρόβαρκες πού πάτε?”

Ή ίσως η γνωστή ατάκα του Πανούση: Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα?”

Καθημερινά βιώνω το δράμα πολλών συμπολιτών μας και καταλαβαίνω γιατί αλήθεια ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε εξαθλίωση και απόγνωση, αφου αυτοί που θα έπρεπε να τον υπηρετούν, υπηρετούν μόνο το πολιτικό σύστημα και παραμένουν αμετανόητοι.


Κύριοι, την ίδια ημέρα της εκδήλωσης των δήθεν, αυτοκτόνησε ένας ακόμη συνάνθρωπός μας. Μια ολόκληρη πόλη υποφέρει από τεράστια προβλήματα και την ανεργία να ξεπερνά το 38%.

Για όλα αυτά τα τραγικά, θα γράψετε κανένα βιβλίο, θα δώσετε λύσεις ή το μόνο που σας απασχολεί είναι να αλληλοσυγχαίρεστε σε φαντεζί εκδηλώσεις γεμάτες φρου φρου κι αρώματα ; Pathetics είναι η λέξη που θα σας χαρακτήριζε στην Αγγλία. Δε θέλετε να σας πούμε πως χαρακτηρίζεστε στην Ελλάδα.

Ο πολιτισμός και η ιστορία της πόλης είναι και για εμάς μείζονα ζητήματα, μόνο που δυστυχώς σήμερα υπάρχουν πιο σοβαρές προτεραιότητες και ιδιαίτερα απέναντι στους συνανθρώπους μας.