> Voliotaki: “Δεν θέλαμε να τους σκοτώσουμε, μόνο να τους τρομάξουμε” - Μετανιωμένοι οι φονιάδες των δυο νέων στην Καρδαμύλη - Τι είπαν στις απολογίες τους

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

“Δεν θέλαμε να τους σκοτώσουμε, μόνο να τους τρομάξουμε” - Μετανιωμένοι οι φονιάδες των δυο νέων στην Καρδαμύλη - Τι είπαν στις απολογίες τους

- Πήραν την καραμπίνα για να τρομάξουν τον Σγούρο και όχι να τον σκοτώσουν, ισχυρίζονται οι δράστες
- Στη μητέρα του ενός ανήκουν το όπλο και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονία
- Το ραντεβού έγινε για να λύσουν τις διαφορές τους για τα αναβολικά
- Ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο οι δυο... μόλις ενήλικες δολοφόνοι της Καρδαμύλης

- Στις 5 μ.μ. η κηδεία του Σγούρου στο Νερόμυλο Μεσσηνίας

Μετανιωμένοι εμφανίστηκαν οι δυο φονιάδες των νέων στην Καρδαμύλη, καθώς -όπως υποστήριξαν- στις απολογίες τους δεν είχαν σκοπό να τους σκοτώσουν, αλλά μόνο να τους τρομάξουν.

Οι δυο νεαροί αγνοούνταν από τη 1 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, όταν έφυγαν από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα, αλλά δεν έφτασαν ποτέ... Τα άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα, αργά το βράδυ της Τρίτης.

Τι είπαν οι δράστες στις απολογίες τους

Ο δράστης με το... αγγελικό πρόσωπο υποστήριξε ότι πήρε τηλέφωνο τον Κωνσταντίνο Σγούρο και του ζήτησε να συναντηθούν για να ξεκαθαρίσουν το θέμα με τα αναβολικά.

Στο ερώτημα που "καίει" για το ποιος πυροβόλησε τους δυο νέους, ο ένας δράστης πετάει το μπαλάκι στον άλλον.

Ο πρώτος υποστήριξε ότι είχε έναν καβγά με τον Σγούρο, ο οποίος τον χαστούκισε και τον έπιασε από το λαιμό. Την ώρα που τσακώνονταν και είχαν πιαστεί στα χέρια, άκουσε τους πυροβολισμούς. Ο δεύτερος ισχυρίστηκε ότι την ώρα που έβλεπε τον συνεργό του να τσακώνεται με τα δύο θύματα, άκουσε τους πυροβολισμούς.

Και οι δυο φονιάδες τόνισαν στις απολογίες τους ότι το ραντεβού το είχαν με τον Σγούρο και δεν γνώριζαν ότι θα πήγαινε μαζί του και ο Γ. Κομμάτης. Επίσης, κοινός ήταν ο ισχυρισμός για την καραμπίνα. Όπως είπαν, την είχαν μαζί τους, όχι για να τους σκοτώσουν, αλλά για εκφοβισμό, λόγω της σωματικής διάπλασης του Σγούρου.

Τέλος, όσον αφορά στο μηχανάκι, ο ένας δράστης το πήρε, μετά το φονικό, και το παράτησε σε κεντρικό σημείο στην Καλαμάτα.