> Voliotaki: ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΑΚ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΑΚ

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ρε παιδιά, είπαμε να γίνουμε Μονακό στα έργα. Όχι στη σπατάλη. Αν και πολύ αμφιβάλω αν είτε η Μονακό, είτε ακόμη και η Μπαρτσελόνα, προβαίνουν σε τέτοια τσάμπα έξοδα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Δευτέρα φωταγωγία
Τρίτη φωταγωγία
Τετάρτη φωταγωγία
Πέμπτη φωταγωγία.

Παρασκευή........ με τέτοιους κακομαθημένους παράγοντες, μάλλον αναμένουμε μία από τα ίδια.

Και για όσους δεν κατάλαβαν.

Όσοι από οποιοδήποτε σημείο του Βόλου, ή και από τις Αλυκές ακόμη, έβλεπαν αυτές τις μέρες το Στάδιο Βόλου βράδυ, θα πίστευαν ότι διεξάγεται ποδοσφαιρικός αγώνας.

Αμ δε. Κανένας αγώνας δεν διεξαγόταν.

Απλά ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε προπόνηση.

Ρε παιδιά, πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβετε ότι αν ξεκινάτε τη προπόνηση μια ή δυο ώρες νωρίτερα, θα γλιτώνουμε αυτό το όργιο σπατάλης?

Οι 4 πυλώνες φωτισμού τίγκα στο ρεύμα. Ξέρετε πόσο καίνε? Τετραψήφιο ποσό κάθε ώρα. Τόσα τσάμπα λεφτά για μία προπόνηση? Μήπως βγήκαμε από το ΔΝΤ και δεν το ξέρουμε?

Αλήθεια. Τουλάχιστον αυτά τα υπέρογκα ποσά τα πληρώνει η ομάδα, ήήήήήήήήήή μήπως εμείς οι δημότες?

Αν είναι ο μισός προϋπολογισμός του Δήμου να πηγαίνει στο ρεύμα που καίγεται για πλάκα, καλύτερα να κηρύξει ο Δήμος από τώρα πτώχευση. Αυτά τα λεφτά ας επενδύονται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η αντιπολίτευση του Δήμου να ψάξει τι λογαριασμός θα έρθει για το ρεύμα στο ΕΑΚ τον Αύγουστο, και ποιος θα το πληρώσει. Αν τα πληρώσει η ομάδα, νο κόμεντ εφόσον έχει λεφτά για ξόδεμα. Επαγγελματική ομάδα είναι, ας κάνει όσες σπατάλες θέλει για μια προπόνηση εφόσον τα πληρώνει αυτή. Οι δημότες του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και των περιχώρων, όπως και οι φίλαθλοι άλλων ομάδων του Δήμου, δεν πρέπει να πληρώσουν ούτε σεντ για αυτή τη σπατάλη.