> Voliotaki: Εργαζόταν σαν καθαρίστρια στο Μέγαρο Μαξίμου η Πόλα Ρούπα;

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Εργαζόταν σαν καθαρίστρια στο Μέγαρο Μαξίμου η Πόλα Ρούπα;

ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ "ΓΙΑΦΚΑ" ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Γράφει ο Πρόθυμος Μηντιάρχης

Εχει στηθεί μια χαρά η εργολαβία κυβέρνησης-νταβατζήδων των ΜΜΕ.


Και ο χρήσιμος φερετζές της επικαιρότητας ονομάζεται Πόλα Ρούπα.

Και δώστου φωτογραφίες της αδυνατισμένης τρομοκράτισσας που ετοιμάζει το απόλυτο χτύπημα ως εγχώρια εκδοχή της Ουλρίκε Μάινχοφ. Αλλά εμείς δεν ανησυχούμε: H 25χρονη αμαζόνα της Αντιτρομοκρατικής που εντόπισε τον Μαζιώτη, είναι στο κατόπι της.

Κι ενώ ο εγκεφαλικός λαός είναι απασχολημένος (έχει κι άλλη δουλειά;) με την Πόλα Ρούπα, η εγχώρια κυβέρνηση εξακολουθεί να λειτουργεί ως εγκέφαλος της πιο πολυπληθούς τρομοκρατικής οργάνωσης που γνώρισε ο τόπος: Eκείνης των κρατιστών του Δημοσίου.

Πάνω από ένα εκατομμύριο διορισμένα μέλη στο Δημόσιο τρομοκρατούν, δεκαετίες τώρα, τον ιδιωτικό τομέα, τον καταληστεύουν, τον φορολογούν, τον απομυζούν με τον πιο χυδαίο τρόπο. Και ω του θαύματος, όλοι σχεδόν οι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης υπερασπίσθηκαν με πάθος την ύπαρξη της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Το διορισμένα πελατάκια τους, οι οποίοι τους έφερναν στην εξουσία, μέσα από ένα θανατηφόρο γα τη χώρα, αλισβερίσι: Σε διορίζω με αντάλλαγμα την ψήφο την δικη σου αλλά και της οικογένειάς σου.

Σήμερα 4 χρόνια μετά την κατοχή της χώρας από την Τρόικα, η πιο σθεναρή αντίσταση που προβάλλει το σύστημα εξουσίας είναι για να υπερασπισθεί τους διορισμένους στρατούς του Δημοσίου (ούτε καν από αξιολόγηση δεν θέλουν να περάσουν αυτοί οι κηφήνες) καθώς και την αιμομικτική σχέση με τους νταβατζήδες της Κολομβίας των Βαλκανίων οι οποίοι, όλοι ανεξαιρέτως, παρελαύνουν από τις μπροστινές και τις πλαινές πόρτες του Μαξίμου και μάλιστα χωρίς αλλοιωμμένα τα χαρακτηριστικά τους!

Εδώ κρύβεται το οπλοστάσιό τους, η πιο σκοτεινή "γιάφκα" της σύγχρονης ευρωπαικής ιστορίας. Εδώ φυλάσσεται το νομικό οπλοστάσιο που παρέχει διαχρονικά, δεκαετίες τώρα, ασυλία στους ιδιώτες νταβατζήδες αλλά και στους εκάστοτε κυβερνώντες οι οποίοι διαπλέκονται μαζί τους. Από δω και με τηλεφωνικές πρωθυπουργικές παρεμβάσεις, οι ταλαίπωροι τραπεζίτες χορηγούν τα περίφημα θαλασσοδάνεια στους εκλεκτούς νταβατζήδες της εξουσίας.

Όλους αυτούς παρατηρούσε η Πόλα Ρούπα καθώς σφουγγάριζε τους διαδρόμους του Μεγάρου Μαξίμου μια και τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν ανάμεσα στους αστυνομικούς (συντάκτες), την θέλουν να έχει εργαστεί -και μάλιστα πρόσφατα- σαν καθαρίστρια στο πρωθυπουργικό Μέγαρο!...

(Κάπως έτσι συμπληρώνεται η εικόνα της Κολομβίας των Βαλκανίων η οποία διατηρεί ανάμεσα στα υπουργεία της πλάκας κι εκείνο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εδώ όπου εναλλάσσονται οι σαρδανάπαλοι επικεφαλής...)

kourdistoportocali