> Voliotaki: Σαν εργαζόμενος της ΔΕΥΑΜΒ Θα ήθελα να απαντήσω στον συμπολίτη που ανήρτησε το πόστ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!... "

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Σαν εργαζόμενος της ΔΕΥΑΜΒ Θα ήθελα να απαντήσω στον συμπολίτη που ανήρτησε το πόστ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!... "

http://voliotaki.blogspot.gr/2014/07/blog-post_5222.html#more
Σαν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ στην ΔΕΥΑΜΒ μόνο λύπη αισθάνομαι όταν βλέπω τέτοιες δημοσιεύσεις...
Γνωρίζετε όμως πως δουλεύει η ΔΕΥΑΜΒ στον τομέα ύδρευσης ...???...
Γνωριζετε ποσοι εργαζομενοι υπαρχουν ...ΤΩΡΑ...και ποσα συνεργεια βγαινουν καθημερινα...???
Γνωριζετε ποση πιεση εχουν τα συνεργεια που τρεχουν καθημερινα να καλυψουν τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ??? (Και δεν προλαβαινουν !!!)
Γνωριζετε οτι το παλιο οργανογραμμα ειχε 350 εργαζομενους για την ΔΕΥΑΜΒ σαν Δημος Βολου ...... και τωρα σαν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ εχει 140 εργαζομενους ???
Γνωριζετε οτι οι εργαζομενοι στον τομεα ΥΔΡΕΥΣΗΣ...KAI.... ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ δουλευουν διπλοβαρδιες και τριπλοβαρδιες (ΠΑΡΑΝΟΜΑ..!!!) και υπερωριακη απασχοληση για 2 ευρω την ωρα ...???
Γνωριζετε οτι ολα αυτα ειναι ειναι κατορθωματα του μνημονιακου και απερχομενου Δημαρχου κου ΣΚΟΤΕΙΝΙΩΤΗ ...???
Γνωριζετε οτι ολη η πιεση λογω φορτου εργασιας ερχεται απο τους βολεμενους στα γραφεια τους και στα air condition ......και την βιωνουν οι λιγοστοι υπαλληλοι που εργαζονται στα συνεργεια μεσα στον ηλιο και την ζεστη..???
Γνωριζετε πως καποτε ειμασταν υπερηφανοι για την δουλεια μας ....γιατι προσφεραμε στο συνολο της Πολης μας ......και τωρα ντρεπομαστε να φερουμε τα διακριτικα της ΔΕΥΑΜΒ πανω στα ρουχα μας ...???
Γνωριζετε οτι σαν εργαζομενοι ...μας εχουν βρισει τα σπιτια μας ....την οικογενεια μας ....και γενικα οτι εχουμε ιερο και οσιο ...γιατι ο καθε πολιτης ξεσπαει στους εργαζομενους ...??? (Λες και φταιμε εμεις για την καταντια της ΔΕΥΑΜΒ..!!!)
Γνωριζετε οτι παρακαλαμε χρονια για την ενισχυση των συνεργειων με μονιμο τεχνικο προσωπικο για την καλυψη των αναγκων ...??? ( Αλλα μας εχουν γραμμενους απο την διοικηση και τον προεδρο κο Σκοτεινιωτη )
 
Η καταντια της ΔΕΥΑΜΒ  εχει υπευθυνους ....!!!! Και αυτοι δεν ειναι οι υπαλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ, αλλα ο Κος ΣΚΟΤΕΙΝΙΩΤΗΣ απερχομενος Δημαρχος και ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΔΕΥΑΜΒ και οι ακολουθοι του, του Διοικητικου Συμβουλιου της ΔΕΥΑΜΒ.
Και οι υπαληλλοι της ΔΕΥΑΜΒ ειναι πολιτες αυτης της Πολης ....και εμεις πληρωνουμε τους “ακριβους” λογαριασμους του νερου, και προσπαθουμε με αξιοπρεπεια (εαν υπαρχει ακομα γιατι μας την στερησαν και αυτην) να ζησουμε τις οικογενειες μας ...!!!
 
Ας ελπισουμε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα βοηθησει το μαγαζακι που εκανε ο Κος ΣΚΟΤΕΙΝΙΩΤΗΣ ....να ορθοποδηση, και να γινει μια ΔΕΥΑΜΒ που θα ζηλευουν οι γειτονικες πολεις.
Αυτο ελπιζω και σε αυτο προσευχομαι.....!!!!
 
Μονο ...δικιο εχουν ολοι οι συμπολιτες ....αλλα σκεφτητε λιγο και τους υπαλληλους της ΔΕΥΑΜΒ !!!
 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ....ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .....!!!!!!!!!!!