> Voliotaki: Μυστήριο στην Πάτρα: Στο δρόμο σακούλα με εκλογικό υλικό -Αποτελέσματα και προσωπικά στοιχεία σε κοινή θέα [εικόνες]

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Μυστήριο στην Πάτρα: Στο δρόμο σακούλα με εκλογικό υλικό -Αποτελέσματα και προσωπικά στοιχεία σε κοινή θέα [εικόνες]

Μία μαύρη σακούλα απορριμμάτων που εντόπισε στη μέση του δρόμου ένας οδηγός στην Περιμετρική οδό της Πάτρας φαίνεται πως έκρυβε έναν μεγάλο «μυστικό».
 Εκλογικό υλικό, όπως δικαιολογητικά μελών της εφορευτικής επιτροπής, δηλώσεις...
εκπροσώπων κομμάτων υπογεγραμμένες… από τους αρχηγούς (Σαμαρά, Τσίπρα κ.λπ.), αλλά και επίσημα έγγραφα τα οποία θα έπρεπε να είχαν παραδοθεί στο αρμόδιο Πρωτοδικείο ήταν πεταμένα στο δρόμο.
Σύμφωνα με τον μαύρο σάκο απορριμμάτων βρήκε ένας οδηγός, ο οποίος αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του για να τον απομακρύνει από το δρόμο. Κουβάλησε τον σάκο μέχρι την λωρίδα ασφαλείας και όταν τον άνοιξε έπεσε από τα σύννεφα βλέποντας ότι είχε μέσα εκλογικό υλικό.
Ενα από τα κουτιά περιείχε το επίσημο τηλεγράφημα συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος της Πάτρας με τα αποτελέσματα. Πρόκειται για το δεύτερο τηλεγράφημα το οποίο θα έπρεπε να παραδοθεί στον αρμόδιο του Πρωτοδικείου μια και το συγκεκριμένο έγγραφο διευκολύνει την έγκυρη διαδικασία για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του υπουργείου. Το τηλεγράφημα όμως,… είχε πεταχτεί στα σκουπίδια!
Εκτός όμως από το τηλεγράφημα μέσα στα σκουπίδια υπήρχαν… όλα τα δικαιολογητικά των μελών των εφορευτικών επιτροπών που δεν μπορούσαν να παραστούν. Εγγραφα, πιστοποιητικά από γιατρούς κ.λπ. Δηλαδή τα προσωπικά δεδομένα όλων των μελών των εφορευτικών επιτροπών! Ακόμη μέσα στα σκουπίδια βρέθηκαν και οι δηλώσεις εκπροσώπων κομμάτων υπογεγραμμένες… από τους αρχηγούς (Σαμαρά, Τσίπρα κλπ) αλλά και εκατοντάδες φάκελοι που περίσσεψαν και φυσικά… κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους επιστρέψει προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε επόμενη εκλογική διαδικασία.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών του συγκεκριμένου τμήματος, μπορούν ανά πάσα στιγμή να τιμωρηθούν (βάσει νόμου) αφού τα δικαιολογητικά για την απουσία τους… ουδέποτε έφθασαν στον φάκελο του Πρωτοδικείου.