> Voliotaki: Δημήτρης Μπαλτάκος: Δεν μετανιώνω!...

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Δημήτρης Μπαλτάκος: Δεν μετανιώνω!...

 -Τι λέει ο 26χρονος αξιωματικός των ΟΥΚ για το επεισόδιο στη Βουλή με τους χρυσαυγίτες  

"Εχω έναν κώδικα τιμής, δεν μετανιώνω", είναι η φράση που εκφράζει τα πιστεύω του 26χρονου όπως λένε οι φίλοι του μιλώντας στην εφημερίδα Realnews...

Οπως ανέφερε ο Δημήτρης,όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους βουλευτές και τα μέλη της Χ.Α. δεν είχε πολλές επιλογές: "Είχα να επιλέξω ανάμεσα στο να σκύψω το κεφάλι ή στο να κατευθυνθώ προς το μέρος τους, κάτι που θεώρησα πως ήταν πιο αντρίκεια συμπεριφορά" λέει στους φίλους του ο Δημήτρης Μπαλτάκος.

Οσο για το γεγονός ότι απέφυγε το αυτόφωρο ο Δημήτρης απάντησε στους φίλους του: "Δεν ήθελα να αποφύγω το αυτόφωρο, αλλά το τηλεοπτικό πανηγύρι που είχε στηθεί – είχε ήδη τραβήξει πολλά και η μάνα μου", εκμυστηρεύτηκε στους φίλους του.

Στην ερώτηση για το αν μετάνιωσε και για το αν φοβάται την τιμωρία από το Λιμενικό είναι η εξής:

"Οι πράξεις μας δεν κρίνονται μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από τα κίνητρά μας… Οι βατραχάνθρωποι, θέλω να πιστεύω ότι ξεχωρίζουν εξαιτίας των αξιών τις οποίες μαθαίνουν με πόνο στο σχολείο τους. Ο κώδικας τιμής βάση του οποίου εγώ εκπαιδεύτηκα, στην προκειμένη περίπτωση (της κίνησης Κασιδιάρη να δώσει το βίντεο) παραβιάστηκε κατάφωρα"