> Voliotaki: ΣΟΚ: Με 90.000 ευρώ αγοράζεις έναν Έλληνα δούλο!!!

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΣΟΚ: Με 90.000 ευρώ αγοράζεις έναν Έλληνα δούλο!!!

-TΟΣΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΧΡΗΣΗ

Η πυρηνική κεφαλή του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου με μια ανάρτηση στο facebook που σοκάρει αποτιμά την αξία του Έλληνα!

Ξέρεις πόσο κοστίζεις στην Έκθεση Ελλήνων (όπως έκθεση αυτοκινήτων) των Βενιζέλου-Σαμαρά-Θεοχάρη;


Μόλις 90.000 ευρώ! Όσο μια γκαρσονιέρα όπως γράφει και ο Παναγιώτης.

Πρόχειρος υπολογισμός αγοράς Αιλυνναίζζου δούλου = 300 ευρώ το μήνα, δηλαδή 3.000 χιλιάρικα σκάρτα το χρόνο.

Τα υπόλοιπα πάνε "εφορία"/"ταμεία" (δηλαδή συντήρηση δουλικών υποδομών), άντε να βγάζει 30 χρόνια δουλειάς, τόσα πάνω-κάτω αντέχει το κάθε δουλάκι.

Δηλαδή με 90 χιλιάρικα, φτηνότερα από μια υπόγεια γκαρσονιέρα, αγοράζεις έναν Αιλυνναίζο δούλο να τον εκμεταλλεύεσαι μια ολόκληρη ζωή.

Αυτό είναι το επίτευγμα των χυδαίων μνημονιακών κυβερνήσεων που αρνούνται να αλλάξουν το πελατειακό κράτος με αποτέλεσμα το ευρώ να εξευτελίζει την ανθρώπινη αξία.

Με 90.000 ευρώ τα παιδιά σου θα είναι δούλοι- διά πάσαν χρήσην- από τους αγοραστές τους. Κι όλα αυτά τα δεινά τα προκάλεσαν οι εγχώριοι νοσηροί κρατιστές των κυβερνήσεων.

Το κοινό νόμισμα απαιτεί ένα κράτος με περιορισμένο δημόσιο, δικαιοσύνη χωρίς παράγκες, επιχειρηματική ζωή χωρίς διαπλοκή και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.

Το κοινό νόμισμα προυποθέτει ένα σύγχρονο και ευέλικτο κράτος γιατί διαφορετικά μετατρέπεται σε όπλο μαζικής καταστροφής.

Το ευρώ στα χέρια διεφθαρμένων κρατιστών με φόντο ένα νοσηρό πελατειακό κράτος μετατρέπεται σε μηχανή θανάτου.

Η Ευρώπη πρέπει να απαλλαγεί από τους Έλληνες κρατιστές πολιτικούς εάν θέλει να υπερασπισθεί ως ενιαίο κράτος το ενιαίο νόμισμα.

Μόνο αν η Ευρώπη λειτουργήσει σαν ενιαίο κράτος μπορεί να έχει τύχη το κοινό νόμισμα.

Άλλωστε όλες οι ισχυρές οικονομίες έχουν κρατικό νόμισμα: Αγγλία-στερλίνα, ΗΠΑ-δολάριο, Ρωσία-ρούβλι, Ιαπωνία-γιεν, Κινα-γουάν, Καναδάς-καναδέζικο δολάριο, Αυστραλία-Αυστ. δολάριο, Νέα Ζηλανδια-ΝΖ στερλίνα.κ.ο.κ.