> Voliotaki: Εικόνα διάλυσης στη Βουλή! Από τους 7 υπουργούς μόνο ένας εμφανίστηκε

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Εικόνα διάλυσης στη Βουλή! Από τους 7 υπουργούς μόνο ένας εμφανίστηκε

Εικόνα διάλυσης παρουσίαζε και σήμερα η Βουλή, καθώς από τους επτά υπουργούς που έπρεπε να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών εμφανίστηκαν μόνο ένας!

Συγκεκριμένα, δεν εμφανίστηκαν καθόλου στη Βουλή οι κ.κ. Στουρνάρας, Αβραμόπουλος, Γεωργιάδης, Βαρβιτσιώτης, Βρούτσης, Τσαυτάρης.

Αυτή η εικόνα εξόργισε ...
και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση, ο οποίος δήλωσε πως δεν πείθεται κανένας πως 10 υπουργοί το πρωί της Παρασκευής έχουν κόλλημα να προσέλθουν στη Βουλή εξαιτίας άλλων προτεραιοτήτων.

Μάλιστα, διαβίβασε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν σημειώνοντας με νόημα πως "δεν είναι μόνο οι ύβρεις είναι και η απαξίωση από τα μέλη της κυβέρνησης".

Η προεδρεύουσα βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Τσαρούχα συμφώνησε με τα λεγόμενα του κ. Βούτση, λέγοντας πως το έχουν θίξει το συγκεκριμένο θέμα στη διάσκεψη των προέδρων, λέγοντας πωα αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης εκτίθενται σε αυτό το θέμα.

Από την πλευρά του ο κ. Τραγάκης προσπάθησε να δικαιολογήσει τους υπουργούς, λέγοντας πως οι αρμοδιότητές τους είναι ιδιαίτερα αυξημένες λοόγω της ελληνικής προεδρίας, αλλά διευκρίνισε πως και ο ίδιος το έχει θέσει στους υπουργούς.