> Voliotaki: Νοεμβρίου 2013

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η πρώην διέλυσε το γάμο

Γάμος στην Κίνα διαλύθηκε όταν εισέβαλε στην τελετή η πρώην σύντροφος του γαμπρού.

Η πρώην μάλιστα, η οποία είναι και έγκυος εισέβαλε ντυμένη νύφη και κατηγόρησε τον γαμπρό ότι την εγκατέλειψε. Τελικά επενέβησαν φίλοι του ζευγαριού και κατάφεραν να την απομακρύνουν.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι σταρ, ηλίθιε!...

Η 31η απόλυση από το Ριζοσπάστη, ο Γρηγόρης...

Χωρίς κανένα σχόλιο, αναδημοσιεύουμε από trenomag.wordpress.com το συγκλονιστικό κείμενο του Θωμά Σίδερη για τον Γρηγόρη που απολύθηκε από το Ριζοσπάστη.

Το νούμερο 31 στις απολύσεις της εφημερίδας του ΚΚΕ που βεβαίως δεν...θα κλείσει...

"Δεν κλείνει ο ΕΟΠΥΥ"

Δεν κλείνει και δεν κινδυνεύει ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), υπογραμμίζει η Διοίκηση του Οργανισμού, με αφορμή φημολογίες, των τελευταίων ημερών, για κλείσιμο του. 

Ο προϋπολογισμός του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού περίθαλψης της χώρας, με 10 εκ ασφαλισμένους, βρίσκεται, υπό πλήρη έλεγχο και οι πληρωμές, προς τους παρόχους γίνονται πλέον τακτικότερα, αναφέρει ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι οι γιατροί, τα φαρμακεία και οι εξετάσεις είναι διασφαλισμένες.

Επέστρεψαν στο 2000 οι μισθοί στην Ελλάδα

Σε επίπεδα του 2000 έχουν επιστρέψει οι αμοιβές στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από τα στοιχεία του ΟΟΣΑ.

Σύμφωνα με την επεξεργασία που έκανε η Καθημερινή, συνολικά οι αποδοχές έχουν μειωθεί κατά 1,7% στο διάστημα 2000-2012.

Εξαίρεση αποτελούν οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που μπορεί...

Πουλάνε διαμερίσματα μέχρι και με 5.000 ευρώ

Δραματικές επιπτώσεις στην περιουσία των Ελλήνων προκαλεί, τα τελευταία χρόνια, η μεγάλη βουτιά στις αξίες των ακινήτων. 

Χιλιάδες διαμερίσματα και επαγγελματικοί χώροι που είχαν αγοραστεί πριν από μερικά χρόνια με τους κόπους μιας ζωής, σήμερα έχουν απαξιωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές.

Talent show για νέα «Αλίκη» - Εξαγριωμένη η οικογένεια με τον Γιάννη

Αντίθετη για ακόμα μία φορά φαίνεται πως είναι η οικογένεια της αλησμόνητης Αλίκης Βουγιουκλάκη, στα μελλοντικά σχέδια του γιου της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, ο Γιάννης έχει επιδοθεί στην εξερεύνηση της νέας Αλίκης, μέσω ενός τηλεοπτικού talent show, που

Τι απέγιναν δύο από τα ισχυρότερα ελληνικά βιομηχανικά ονόματα

Από την ακμή των δεκαετιών του ΄60 και του ΄70, στην αφάνεια. Πως η eskimo, μέσω της f.g. europe, αναγκάστηκε να μεταφέρει την παραγωγή της σε Τουρκία και Σλοβενία για να επιβιώσει

Σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας, εκεί όπου κάποτε λειτουργούσε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια...

Στο βυθό παρασύρει την οικονομία ο προϋπολογισμός

 Γιώργος Δελαστίκ - "Επίκαιρα"

Εφιαλτικό είναι το δόγμα που εφαρμόζει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου απέναντι σε πάνω από πέντε εκατομμύρια Έλληνες:
όσο πιο πολύ μειώνονται τα εισοδήματα τους, τόσο περισσότερους και μεγαλύτερους φόρους θα πληρώνουν!..

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ...

Δεν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος συμπεριφέρεται σαν πληγωμένο λιοντάρι όταν ακούει τη λέξη «υποβρύχια».

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος, με την ανοχή της ΝΔ παλιότερα και τη συνδρομή της σήμερα, έχουν μεριμνήσει ώστε το ελληνικό δημόσιο να πληρώσει περίπου 2,3 δις. ευρώ, από τα 3,3 που θα κοστίσουν συνολικά, για έξι νέα υποβρύχια τύπου Τ-214 και για τον εκσυγχρονισμό ενός ακόμη παλαιότερου, τύπου Τ-209, ενώ έχουν παραλάβει μόνο ένα, το «Παπανικολής».

Ετσι ο "Παπανικολής"  γέρνει, ενώ βλέπουν άλλα τρία να σαπίζουν στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, έχουν παραγγείλει ακόμη δύο που κανείς δεν ξέρει

ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ — Να τον θαυμάσεις γι΄ αυτό που έγινε ή να τον κατακρίνεις γι΄ αυτό που είναι?..

— Ποτέ δεν αναζητούσε να είναι δημοφιλής ή αγαπητός – ποτέ άλλωστε δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο. Η αυτοβιογραφία του, το 2001, έκανε ρεκόρ πωλήσεων και ένα διάσημο γκρουπ στην πατρίδα του, του αφιέρωσε τραγούδι…

— του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ

— Ένα ακόμα μουσικό γκρουπ, οι JJ, στο τελευταίο του άλμπουμ έβαλε τραγούδι στο οποίο η μουσική αναμειγνύεται με τις πάντα πολεμικές δηλώσεις του,...

Ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος επικρατέστερος για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Γύρω από το όνομα του εφοπλιστή Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου συγκλίνουν οι περισσότερες πληροφορίες για τον επικρατέστερο επενδυτή που θα αποκτήσει τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Όπως όλα δείχνουν, βασικός διεκδικητής, γύρω από τον οποία θα συνασπιστούν και κάποια από τα 13 επενδυτικά σχήματα που προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, είναι η TEMES, του Έλληνα εφοπλιστή Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.

Πηγές στους επενδυτικούς κύκλους αναφέρουν ότι η ΤΕΜΕΣ

Ο 18χρονος Έλληνας που είπε «όχι» στο ΜΙΤ και το Imperial

Προτίμησε να φοιτήσει στο Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο - Δημιούργησε ένα ρομποτικό χέρι που βοηθάει ανθρώπους με περιορισμένη κίνηση 

– Η εφεύρεσή του στις 15 καλύτερες του κόσμου

Η απόφασή του ίσως κάποιος τους εκπλήξει ή άλλους να τους εντυπωσιάσει. Πάντως ο 18χρονος Χάρης Ιωάννου είπε ένα βροντερό «όχι» σε μεγάλα...

ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ (ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ) ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ..

Της τρελής! Να πληρώσω το νοίκι ή τη ΔΕΗ? Να πληρώσω την εφορία ή το φροντιστήριο των παιδιών? Να πληρώσω το δάνειο ή να βάλω πετρέλαιο? Να πληρώσω κάτι από ότι χρωστάω γενικότερα ή να εξασφαλίσω τρόφιμα για το σπίτι? Τα ισοδύναμα της καθημερινότητάς μας.

Η σχιζοφρένεια που έχει απλωθεί στα σπίτια μας. Η συνειδητοποίηση πως δεν υπάρχει πια κανένας έντιμος νοικοκύρης. Ολοι είναι εν δυνάμει κλέφτες για τους κυβερνώντες και τα αφεντικά τους περίφημους δανειστές.

Δεκέμβριος 2013: Ο μήνας του παρακράτους;


ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

Η Τρόικα πιέζει για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ο νέος φόρος ακινήτων είναι πιο καυτός από λάβα ενώ γιατροί, πανεπιστημιακοί και ένα σκασμό επαγγελματικές τάξεις είναι στο δρόμο με φόντο μια συγκυβέρνηση η οποία δεν ακουμπά τα δικά της ( 1 εκατομμύριο και βάλε).

Ε9 νομικών προσώπων. Το σύστημα λειτουργεί κανονικά.

Μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σήμερα το πρωί με την υποβολή Ε9 νομικών προσώπων, σας ενημερώνουμε ότι το σύστημα λειτουργεί κανονικά.

Μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σήμερα το πρωί με την υποβολή Ε9 νομικών προσώπων, σας ενημερώνουμε ότι το σύστημα λειτουργεί κανονικά.

Θεοχάρης : Κλείνουν τα ΔΕΚ - Αμοιβή ανά θέση - Δεν έχω ακούσει κάτι, δεν έχω κάποια ένδειξη για απολύσεις

Στην συνάντηση του ΓΓΔΕ Κου Θεοχάρη με την ΠΟΕ -ΔΟΥ συζητήθηκαν θέματα του κλάδου των εφοριακών

Περιληπτικά οι θέσεις του κ. Θεοχάρη, σχετικά με τα θέματα που του τέθηκαν.

- Απολύσεις: Δεν έχω ακούσει κάτι, δεν έχω κάποια ένδειξη.
- Καθαρίστριες: Είναι στη διαθεσιμότητα (όχι κινητικότητα) είπε το ΥΠΔΜΕΔ. Θα βοηθήσω εάν υπάρχει δυνατότητα να πάνε αλλού.

ΒΙΝΤΕΟ-Κλειστό το Ρίο

Κλειστή παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα το Πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στη περιοχή. Η γραμμή έκλεισε στις 15:30 το μεσημέρι. Δείτε το βίντεο από τον προβλήτα του Αντιρρίου με την θάλασσα να έχει βγεί κυριολεκτικά έξω .



Πηγή: nafpaktianews.gr

Συνεργάτες του Παπανδρέου διαψεύδουν το επεισόδιο στις Κάννες

«Ο Σαρκοζί δεν μίλησε υβριστικά στον κ. Παπανδρέου, που αν είχε συμβεί θα ελάμβανε και την κατάλληλη απάντηση»

Μέσω συνεργατών του παρεμβαίνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με το δημοψήφισμα ...

Κλειστό το Σύνταγμα


Κλειστό είναι αυτή την ώρα το Σύνταγμα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, που διοργανώνεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προφυλακίσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού.

Σκωτία: Οκτώ νεκροί από την συντριβή ελικοπτέρου σε παμπ

Στους νεκρούς περιλαμβάνονται τα τρία μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου, ενώ άλλοι 14 άνθρωποι παραμένουν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα - Συνολικά 32 οι τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι είναι επιβεβαιωμένα νεκροί από τη συντριβή ελικοπτέρου της αστυνομίας σε μια σκοτσέζικη παμπ γεμάτη κόσμο το βράδυ της Παρασκευής, δήλωσε σήμερα Σάββατο...

Σφοδρή χιονόπτωση στην Καστοριά!


Εδώ και ώρες χιονίζει με αρκετά μεγάλη ένταση στην πόλη της Καστοριάς.Παντού έχει απλωθεί το μαγικό πέπλο που δημιουργεί Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. 

Ακολουθεί μουσικό διάλλειμμα.

«Σταύρωσε» τον Φλωράκη για το 1989 το ΚΚΕ

Ευθύνες στην ηγεσία του ΚΚΕ το 1989 και συγκεκριμένα στον Χαρίλαο Φλωράκη επιρρίπτει το κόμμα, το οποίο τον «αποκαθηλώνει».

Στο μικροσκόπιο των σοφών του Περισσού μπαίνει η στρατηγική του μεταπολιτευτικού ΚΚΕ, κάτι που ερμηνεύεται ως η απαρχή της πολιτικής αμφισβήτησης του Χαρίλαου Φλωράκη. 

Μετά την αποκατάσταση του Άρη Βελουχιώτη και του Νίκου Ζαχαριάδη,...

Οι γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι-Ωνάση στο Σκορπιό και η κρυφή ιστορία πίσω από αυτές!

Η Τζάκι Κένεντι και ο Αριστοτέλης Ωνάσης βρίσκονται στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στο Σκορπιό, όταν το δαιμόνιο φωτογραφικό φιλμ του διάσημου τότε παραράτσι της Ελλάδας, Δημήτριου Κουλούρη, διψά για μια και μόνο λήψη που θα προκαλέσει «σεισμό» στην εγχώρια και διεθνή showbiz.
Η σκιά του μεγιστάνα Ωνάση που πάντα έψαχνε για ένα… διαφορετικό ρεπορτάζ που θα συζητηθεί, μαθαίνει ότι στο Νυδρί βρίσκεται η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής και νυν κυρία Ωνάση και δεν χάνει την ευκαιρία να μεταβεί στο νησί, όπου τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη!

«Σήκωσαν» ολόκληρο ξενοδοχείο στη Φθιώτιδα

Ο λόγος για ένα ξενοδοχείο κοντά την Παύλιανη, το οποίο αυτή την περίοδο δεν λειτουργούσε και σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν στο εξωτερικό.

Κάποιοι που φαίνεται πως γνώριζαν, πως έχουν τα πράγματα, φρόντισαν χειμωνιάτικα να το κάνουν "καλοκαιρινό".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την περασμένη...

Σοκ στη Γλασκώβη: Ελικόπτερο της αστυνομίας συνετρίβη σε πολυσύχναστη παμπ

Για έναν νεκρό κάνει λόγο η αστυνομία της Σκωτίας, μετά τη συντριβή ελικοπτέρου της στην οροφή πολυσύχναστης παμπ στη Γλασκώβη.

Ωστόσο, οι αξιωματικοί αφήνουν να εννοηθεί ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες, αφού το κέντρο διασκέδασης ήταν γεμάτο την ώρα που κατέπεσε το ελικόπτερο.

Νωρίτερα, οι πληροφορίες μιλούσαν για τρεις νεκρούς. Τουλάχιστον 32 είναι οι τραυματίες, οι οποίοι νοσηλεύονται...

«O εχθρός σου είναι και εχθρός μου»...

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους όσοι παρακολούθησαν την «αντιπαράθεση» του κ. Αδωνη Γεωργιάδη με την κυρία Αλέκα Παπαρήγα στη Βουλή.

Πάνε όλοι αυτοί οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί με τους οποίους κάθε λίγο και λιγάκι ο Αδωνις στόλιζε την κυρία Παπαρήγα (αλλά και το ΚΚΕ) για την υπόθεση Γερμανός, τον εμφύλιο πόλεμο κτλ.

Και ξέρετε γιατί; Επειδή ο Αδωνις έχει ανοιχτό μέτωπο με τα φάρμακα και η κυρία Παπαρήγα με τον ΣΥΡΙΖΑ και ίσως ισχύει το δόγμα «ο εχθρός σου είναι και εχθρός μου»...

"BHMAτοδότης"

"Τέλος εποχής" για ΕΟΠΥΥ

«Τέλος εποχής» για τον ΕΟΠΥΥ στις 31 Δεκεμβρίου προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Υγείας που τίθεται άμεσα σε εφαρμογή. 

Με χρονοδιάγραμμα ενός μήνα και τρεις ημερομηνίες – ορόσημο, το σχέδιο της κυβέρνησης περιλαμβάνει οριστικό «ξαφνικό θάνατο» στον Οργανισμό, στα πρότυπα της ΕΡΤ. 

 Η υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος θα εξαρτηθεί από...

Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας από τις συγκεντρώσεις αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών

"Απαγορευτικό" από της ΓΑΔΑ να εξελιχθούν οι συγκεντρώσεις των μεν χρυσαυγιτών και των δε αντιεξουσιαστών σε πορείες για λόγους ασφαλείας. Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα, πανεπιστήμιο και Μοναστηράκι. Κλειστή είναι η Πανεπιστημίου.

Συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στα Προπύλαια αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα καλέσματα, «να κόψουμε την προσέλευση των φασιστών και παράλληλα με τη συγκέντρωση στα Προπύλαια να περικυκλώσουμε τη σύναξή τους»....

Ο Άδωνις εκβιάζει τους γιατρούς

"Την στιγμή που ο υπουργός Υγείας ισχυρίζεται ότι είναι ανοικτός σε διάλογο, εκβιάζει τους γιατρούς που απεργούν, απειλώντας με απολύσεις και κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ, ενώ με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του δίνει την χαριστική βολή στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, αδιαφορώντας για την υγεία των πολιτών" τονίζει ο Τομεάρχης Υγείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς για τις κινητοποιήσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ.

Άσ' τα Σίμο, πήραν φωτιά οι μονταζιέρες...

Eτσι απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, με ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και του εύχεται "καλό Σαββατοκύριακο".

Οπως αναφέρει:

«Άσ’ τα Σίμο πήραν φωτιά οι μονταζιέρες. Και πάλι καλό Σαββατοκύριακο».

Οδηγίες προς δημοτικούς αστυνομικούς για τη διαθεσιμότητα – Οι παγίδες της εγκυκλίου – Μέχρι 13/12 οι αιτήσεις

- Εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ορίζει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνουν οι δημοτικοί αστυνομικοί που έχουν βγει σε διαθεσιμότητα
- Πρέπει να δηλώσουν που θέλουν να μετατεθούν και τη σειρά προτίμησης
- Ποιοι θα παραμείνουν σε διαθεσιμότητα και ποιοι κινδυνεύουν με απόλυση
- 2.858 οι διαθέσιμες θέσεις σε Αστυνομία, φυλακές, υπηρεσίες αλλοδαπών και μετανάστευσης, δίωξη παρεμπορίου, γενική γραμματεία εσόδων
Προθεσμία μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου έχουν οι δημοτικοί αστυνομικοί που βγήκαν σε διαθεσιμότητα να επιλέξουν τις θέσεις όπου θέλουν να μεταταχθούν.

Θα πέσει θειάφι και θα κάψει τους τοιούτους

Tου Γιάννη Αναδρανιστάκη για την Αυγή

Μια χαρά τα λέει ο άγιος, αρκεί στη θέση της ομοφυλοφιλίας να μπει η αγαμία στην οποία υποχρεώνει η Εκκλησία τους ιερείς που θέλουν να κάνουν καριέρα δεσπότη. Αυτή κι αν είναι «ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας».

«Τι άλλο θα μας ζητήσουν; Να παντρεύονται οι άνθρωποι με τους σκύλους;», είχε αναρωτηθεί

Στο όριο της φτώχειας το 23% των Ελλήνων

Το 23% των Ελλήνων ζει λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τα όρια της φτώχειας, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2012 που ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΕΛΣΤΑΤ

Από την Έρευνα Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών, προκύπτει ότι 914.873 οικογένειες στη χώρα ζουν με εισόδημα μικρότερο των 1.000 ευρώ το μήνα.

Αυξημένα μέτρα για τις συγκεντρώσεις Χρυσής Αυγής-αντιφασιστών

Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στο κέντρο της Αθήνας από τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής και την αντισυγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό και αντιφασιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, στο Σύνταγμα θα συγκεντρωθούν το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19.00, τα μέλη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την «πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις», όπως ισχυρίζονται, του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού.

Μια απέραντη σουίτα για τα νεόπλουτα λαμόγια της μεταπολίτευσης ο Αστέρας Βουλιαγμένης!

ΞΕΠΕΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Aπό τον Ian Ford

Έχει βγει λοιπόν όλος ο υπόκοσμος και ωδύρεται για την χαμηλή τιμή πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης. Κάτι λαμόγια τοπικοί άρχοντες των γύρω περιοχών με επιχειρήσεις τίγκα στις πολεοδομικές και αγορανομικές παραβάσεις, για να σταθούμε μόνο σ΄αυτές. Το ίδιο και ο μηντιακός υπόκοσμος, ο οποίος σπεύδει να τους συμπαρασταθεί.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ


Η ΝΔ και η Εκκλησία που είναι τίγκα στους ντίγκι ντάγκες αντιδρούν για το σύμφωνο συμβίωσης!


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥΛΙΑ

Aπό την Κλέλια την Αρπάχτρα

Μιλάμε για τον φερετζέ του πούστη. Η ΝΔ και η Εκκλησία που είναι τίγκα στους ντίγκι-ντάγκες αντιδρούν στο σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Γελάει ο κόσμος με την υποκρισία τους....

Κύπριοι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι οι Σαμαράς-Δένδιας ακουμπάνε τον επιχειρηματία εγκέφαλο της Σέχτας Επαναστατών!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Τουλάχιστο δύο άσους στο μανίκι κρύβουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Νίκος Δένδιας ενόψει δημοτικών και ευρωεκλογών. Και μάλιστα τους κρύβουν με επιμέλεια.

Από το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο ΒΗΜΑ διαβάζουμε το εξής: «Απραγα» εμφανίζεται να έφυγαν από την Κύπρο δύο στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οι οποίοι εξέτασαν επί δύο συνεχόμενες ημέρες, στις φυλακές Λευκωσίας, έναν 30χρονο έλληνα κρατούμενο.

Άδωνης ο φαρμακοκόφτης… Φαίνεται ότι είχε πάρει μια γερή δόση από τα νέα φθηνά φάρμακα που μας πάσαρε...

Αξιότιμοι αναξιόπιστοι πολιτικοί μας συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους για τη Σωτηρία της πατρίδας μας… Αυτή τη φορά σκέφτηκαν ότι πρέπει να μας υγειάνουν και μάλιστα φθηνά!!!

Έτσι λοιπόν έβγαλαν παγανιά σε όλα τα κανάλια τον Γεωργιάδη…και με την γνωστή τσιρίδα του φώναζε ότι έχει βάλει στόχο να φθηνύνει τα φάρμακα και δεν τον αφήνει ο... ΣΥΡΙΖΑ!!!...

ΤΑΚΗ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ


Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Βόλου και το 1970 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Πειραιά. Τον διεκδίκησαν τότε και η Α.Ε.Κ. και ο Παναθηναϊκός. Στον Ολυμπιακό έμεινε μέχρι το...

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Χθες Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2013 τα μέλη του  προεδρείου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας συναντήθηκαν με τον Υποδιοικητή του Αχιλλοπουλείου Νοσοκομείου Βόλου,  με την Οργανωτική Διευθύντρια του Νοσοκομείου, καθώς επίσης και με τον   προϊστάμενο φαρμακοποιό  του φαρμακείου του Νοσοκομείου μας  προκειμένου να συζητήσουν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και την εκ νέου προσφορά του Κοινωνικού Φαρμακείου Βόλου με φαρμακευτικό υλικό και φάρμακα προς το Νοσοκομείο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος                                         Ο  Γραμματέας

        Ματσιόλης Κων/νος                             Βογιατζής Γεώργιος   

Πέθανε ο Τάκης Συνετόπουλος του Ολυμπιακού Π. και Ολυμπιακού Βόλου


Η ομάδα της Μαγνησίας βυθίστηκε στο πένθος, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Τάκης Συνετόπουλος, ο οποίος έκανε καριέρα σε Ολυμπιακό και Ολυμπιακό Βόλου.

Πότε θα χάσουν και πότε θα ωφεληθούν οι δανειολήπτες από την πώληση προβληματικών δανείων στα funds

Οι προβλέψεις των τραπεζών για “κόκκινα” στο 35%, καλύπτουν πια τα 70 δισ. 

Κατά συνέπεια, μπορούν να πουλήσουν χωρίς να πληγεί η κεφαλαιακή τους επάρκεια.

Το άνοιγμα της πώλησης προβληματικών δανείων σε funds που θα επιταχυνθεί από τη δημιουργία των bad banks εκ μέρους των συστημικών τραπεζών, θα έχει πάρα πολλές παραμέτρους, οι οποίες...

Συνέχεια ελέγχων σε συνταξιούχους χηρείας που ελάμβαναν παράνομη σύνταξη ενώ είχαν τελέσει β’ γάμο

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με αφορμή ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας της 28-11-2013, σχετικά με τρεις νέες συλλήψεις ημεδαπών οι οποίοι ελάμβαναν συντάξεις λόγω θανάτου ενώ είχαν τελέσει β’ γάμο, ζημιώνοντας το Ίδρυμα κατά 328.000 ευρώ, αναφέρει ότι:

Κατά τη διαδικασία των ελέγχων που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες μας για την εξακρίβωση παράνομης είσπραξης συντάξεων χηρείας, σε άμεση συνεργασία με το...

Χρωστούσε 261.000 ευρώ, θα πληρώσει μόνο 12.000

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ

Ενας δημοτικός υπάλληλος που είχε υπερχρεωθεί από οφειλές και εγγυήσεις κατάφερε να μειώσει κατά 95% το ποσό που θα καταβάλει στις τράπεζες.

Η απόφαση εξεδόθη από το Ειρηνοδικείο της Καβάλας και δικαίωσε τον καταναλωτή, μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας, που είχε προσφύγει σε αυτήν το 2011.

Θα ελέγχονται για "πόθεν έσχες" όσοι αγοράζουν ακίνητα, μετοχές, ομόλογα και εταιρικά μερίδια

Νέα τεκμήρια εισοδήματος: Όταν τα εισοδήματα δεν δικαιολογούν την αγορά, ο φορολογούμενος θα πληρώνει φόρο.

«Τεκμήρια» εισοδήματος θα θεωρούνται από την 1η-1-2014 όλες οι δαπάνες που πραγματοποιούν οι φορολογούμενοι για να αποκτήσουν ακίνητα και κινητά περιουσιακά στοιχεία.

Στους δρόμους για ελέγχους σε καταστήματα, εστιατόρια, συνεργεία 150 εφοριακοί

Στις ΔΟΥ πέρασαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ αλλά θα σταματούν στις 10 το βράδυ!

«Ρεβεγιόν» χωρίς το ΣΔΟΕ θα κάνουν για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια τα κέντρα διασκέδασης και η αγορά.

Με εντολή του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη οι έλεγχοι στην αγορά που είχαν σταματήσει εδώ και ένα μήνα, αρχίζουν άμεσα από την 1η Δεκεμβρίου, όχι όμως από την νέα Υπηρεσία Προληπτικού Ελέγχου που θα υποκαταστήσει το ΣΔΟΕ στο έργο του, αλλά

«Bonus» σε νέους για εξάμηνη απασχόληση με επιδότηση ΟΑΕΔ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 15-18 ΕΥΡΩ

Την εξάμηνη απασχόλησή τους, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, θα έχουν ως «μπόνους» το 2014 οι νέοι ηλικίας έως 29 ετών που απέκτησαν φέτος εργασιακή εμπειρία με τη χρήση voucher (επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας).

Την «πριμοδότηση» της συγκεκριμένης κατηγορίας των νέων προβλέπει σχέδιο απόφασης

Οι φόροι «τρώνε» τις καταθέσεις

ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΤΕ

Οι φόροι συνεχίζουν να ροκανίζουν τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, καθώς τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος καταγράφουν πως το επίπεδο των καταθέσεων τον Οκτώβριο είναι και το χαμηλότερο του έτους. 

Η νέα, λοιπόν, πτώση που κατέγραψαν οι τραπεζικές καταθέσεις ...

ΟΓΑ: Παράταση στις πληρωμές εισφορών και οφειλών έως τις 16 Δεκεμβρίου

ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

Παρατείνεται μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών του κλάδου κύριας Ασφάλισης του πρώτου εξαμήνου 2013 καθώς και των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έληγε σήμερα Παρασκευή.

Την παράταση ανακοίνωσε ο ΟΓΑ λαμβάνοντας υπόψη “τη δυσμενή οικονομική συγκυρία

Τσουκαλάς: Δεν μπορείς να ξεπουλήσεις όλη την Αττική...

Σγουρός: Ας ζητήσουν συγνώμη...

«Δεν μπορεί να λέγεται ότι είναι μπαχαλάκηδες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε σε παρέμβασή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Τσουκαλάς, για τις καταγγελίες του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού ότι τον έσπρωξε κατά τα επεισόδια που έγιναν πριν

Τρώμε "σκουπίδια" λόγω κρίσης

Η περίφημη μεσογειακή διατροφή που χάριζε υγεία στις παλαιότερες γενεές των ελληνικών νοικοκυριών, έχει αντικατασταθεί με πρόχειρο και φθηνό φαγητό που συχνά αποκαλείται διατροφική βόμβα

Κύριος λόγος αυτής της στροφής αποτελεί το γεγονός ότι το μαγείρεμα από την νοικοκυρά...